X

Copiii sunt deja grupul în care coronavirusul se răspândește cel mai mult, care continuă să scadă la toate vârstele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

*Întâi au fost bătrânii în pericol de moarte covid și au primit două doze de vaccin, dar dupa câteva luni au pierdut imunitatea, s-au contagiat cu covid în casele de bătrâni și au început să moară.  După bătrâni a venit rândul celorlalți, sub 65 de ani. Vaccinare masivă, propagandă intensă împotriva nevaccinaților. După ei, adolescenții periculoși care nu respectă normele, contagiază lumea cu virusul. Toți la vaccinare. Şi iată că acum le-a venit rândul celor mici, de la 5 la 12 ani, care trebuie vaccinați fiindcă poartă covidul și-i contagiază pe cei cu care vin în contact chiar dacă sunt asimptomatici, cum spunea la un canal TV. Şi să nu uităm, că înainte de a fi injectați, îi scobesc în gât și nas cu bastonașul, testul PCR declarat de specialiști că dă fals pozitiv.

Nici Hitler, nici Stalin, nu au pus botnită (la propriu) ca să le ia oamenilor dreptul de a respira aerul curat, oxigenul. Nici torționarii lui Dej care torturau detinuții politici nu s-au gândit să le pună botință (o tortură în plus). Aveau alte metode, nu-i lăsau să doarmă, îi băteau cu saculețul de nisip în ficat, etc. (din spusele bunicului).

Cea mai mare crimă a „democratiei” este botnita și vaccinul Covid la copii, despre restul măsurilor totalitare sub pretextul unei pandemii s-a publicat mult.

*****

Copiii sunt deja grupul în care coronavirusul se răspândește cel mai mult

El PAÍS Pablo Linde Madrid – 21 sept 2021

Los niños deben estar vacunados antes del primer día de escuela aunque la enseñanza sea online. - Doral Family Journal

Copiii sunt deja grupul în care coronavirusul se răspândește cel mai mult, care continuă să scadă la toate vârstele. Pfizer anunță o bună protecție a vaccinului său pentru populația între 5 și 12 ani, ceea ce apropie posibilitatea imunizării copiilor mai mici.

Cuándo podrán los niños recibir las vacunas de COVID-19? | WFLA

Virușii circulă printre populație în mod similar cu lava pe un deal: caută cele mai favorabile căi pentru a-și urma calea, cele în care are cele mai puține obstacole pentru a se propaga. Copiii sub 12 ani, singurii fără vaccinare, au devenit grupul prin care circulă cel mai mult coronavirusul, a cărui răspândire continuă să scadă în toate grupele de vârstă, inclusiv în acesta. Incidența acumulată între cei mai mici, a fost luni de 123,3 cazuri la 100.000 de persoane în ultimele 14 zile, în timp ce media pentru întreaga populație a fost de 83,4 cazuri.

Nu se pot învinui școlile pentru această scădere a incidenței, insistă medicii pediatri și epidemiologi consultați, întrucât de la incorporarea în sălile de clasă nu a avut timp pentru ca infecțiile care apar să fie transferate la școli. Toți subliniază că cel mai probabil, motivul pentru care se acumulează cea mai mare incidență este că sunt singurul grup care nu a fost încă vaccinat. Pentru copiii cu vârsta sub 12 ani nu există în prezent niciun vaccin aprobat, deși compania farmaceutică Pfizer a anunțat luni că studiile arată că formula sa pentru copii între 5 și 12 ani funcționează la fel de bine ca la vârstele mai mari. Studiul pentru a demonstra această afirmație nu a fost încă publicat, care va trebui revizuit de agențiile de reglementare (mai întâi SUA, apoi europene) înainte de aprobarea oficială.

Puertas giratorias: el coordinador de la OMS en España recibió un 'premio honorífico' de Janssen y 100.000 euros de Pfizer - mpr21

Federico Martinón, șeful Serviciului de Pediatrie al Spitalului Clínic Universitar din Santiago și consilier pentru vaccinuri la Organizația Mondială a Sănătății, explică faptul că pot exista mai multe circumstanțe care să facă acum ca grupul copiilor să înregistreze cele mai multe infecții. „Este dificil de interpretat. Nu mă surprinde că există mai multe infecții la persoanele nevaccinate și mai ales vara, unde a existat o mare circulație a coronavirusului, iar copiii s-au infectat acasă, coincizând cu relaxarea normelor din mediul lor imediat, probabil contagiați de părinții lor „, spune el.

Odată cu revenirea la clasă, protocolul indică faptul că orice copil cu simptome respiratorii este testat pentru coronavirus. „S-ar putea să diagnosticăm o mulțime de covid pentru că suntem activ în căutarea lor. Nu aș învinui școlile pentru nimic, mai ales nu atât de curând. Dimpotrivă, dacă funcționează ca anul trecut, vom avea o reducere în grupul respectiv de SARS-CoV-2 și a altor infecții sezoniere ”, adaugă Martinón.

Quique Bassat és nomenat cap del programa de recerca de malària d'ISGlobal - Notícia - ISGLOBAL

Quique Bassat, epidemiolog al Societății Spaniole de Pediatrie, consideră că este „de așteptat” ca virusul să circule printre copii deoarece este singurul grup nevaccinat. „Urmăresc cazuri în școli și nu există un număr mare raportat, deși există doar o săptămână de activitate”, asigură el.

El virus de la gripe es muy listo, tiene gran habilidad para mutar y escaparse» | El Comercio

Francisco Álvarez, un expert în vaccinuri din aceeași societate, indică faptul că această circulație mai mare în rândul copiilor a fost văzută în această vară și în Statele Unite, cu excepția faptului că în această țară ratele de vaccinare sunt mai mici în alte grupe de vârstă. Álvarez mărturisește că nu se știe exact cum va afecta virusul copiii în următoarele săptămâni.

În ciuda revenirii la activitate în septembrie, curba de contagiere continuă să scadă la toate vârstele. La copii puțin mai lent, și ceva mai pronunțat în rândul acelor grupuri care au fost protagoniștii majorității infecțiilor în timpul verii: adolescenții și tinerii. În termeni generali, incidența este mai mică pe măsură ce vârsta avansează: printre cei de douăzeci de ani este de 87,7; la cei de treizeci este 87,1; la cei de patruzeci și ceva este 82,6; scade la 66,1 în rândul persoanelor între 50 și 59 de ani; anii șaizeci marchează 63,6 și septuagenarii, 63,7. La cei peste 80 de ani, cifra este ușor mai mare, la 89,1 cazuri la 100.000 de locuitori.

Experții așteaptă ca tendința curbei să se schimbe în ceea ce ar putea fi începutul unui al șaselea val, dar coincid că nu va fi ca valurile precedente. Cu marea majoritate a populației vaccinată (un 75,9% era luni) este mai complicat ca presiunea din domeniul sănătății să fie copleșită de cazurile de covid. Deja în al cincilea val, care a început cu doar o treime din spanioli cu vaccinul complet, majoritatea spitalelor au putut continua activitatea de rutină, iar letalitatea virusului a fost de șapte ori mai mică decât în ​​restul pandemiei. Este de așteptat ca în viitoarele creșteri ale infecțiilor, aceste cifre să se îmbunătățească.

Mai aproape de un vaccin infantil

Anunțul lui Pfizer despre rezultate bune pentru vaccinul său infantil referitor la posibilitatea de a inocula și copiii. Deși în acest moment este o simplă declarație care trebuie să fie revizuită de agenții, până acum au ratificat toate anunțurile pe care le-a făcut compania farmaceutică în legătură cu vaccinurile împotriva covid. Scenariul previzibil este că între sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie autoritățile americane și europene aprobă vaccinul pentru copii.

Asta nu înseamnă că copiii vor primi automat injecția. În cazul Spaniei, Guvernul va fi atent la ceea ce dictează Agenția Europeană pentru Medicamente. Atunci când este aprobat, Ponencia de Vacunas, un grup de experți care sfătuiește Consiliul Interterritorial al Sistemului Național de Sănătate, va trebui să se pronunțe asupra recomandării sau nu a injecției copiilor. La ei, riscul de a se îmbolnăvi grav sau de a muri este extrem de scăzut, astfel încât beneficiile unui vaccin nu sunt la fel de clare ca și pentru adulți.

De când a început pandemia în Spania au fost internați 3.259 de copii cu vârsta sub 10 ani, unul din fiecare o mie diagnosticat; 170 au fost supuși terapiei intensive și 16 au murit din cauza coronavirusului, potrivit ultimelor date de la Institutul de Sănătate Carlos III

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button