X

Polonia este obligată să plătească Comisiei Europene o penalitate zilnică de 500 000 de euro pentru că sfidează o decizie a CJ a UE

Reuters

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Polonia va trebui să plătească o penalitate zilnică de 500.000 de euro Comisiei Europene pentru că a sfidat o decizie de a opri operaţiunile la mina sa de lignit din Turow, a decis luni Curtea de Justiţie a Uniunii Europene , informează mediafax.

Polonia, care este dependentă de cărbune, se află în luptă cu Republica Cehă, care spune că mina dăunează comunităţilor de peste graniţă. Comisia Europeană, care anul trecut a început procedurile judiciare împotriva Poloniei, spune că Varşovia a încălcat legislaţia UE.

Copiii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani din Marea Britanie vor fi vaccinaţi începând cu săptămâna viitoare

Republica Cehă şi-a dus cazul şi la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), cu sediul în Luxemburg, cea mai înaltă din Europa. Polonia trebuie să oprescă operaţiunile de la Turow până la o hotărâre definitivă

Polonia a ingnorat decizia, iar Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a impus o penalizare zilnică pentru mină.

„Polonia este obligată să plătească Comisiei Europene o penalitate zilnică de 500 000 de euro, deoarece nu a încetat activităţile de extracţie a lignitului la mina Turów. O astfel de măsură este necesară pentru a consolida eficacitatea măsurilor provizorii hotărâte”, a declarat CJUE.

Italia ar putea organiza un referendum privind liberalizarea consumului de canabis

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button