X

Cu 3 luni înainte de COVID, UE înghițea supa de vaccin servită de Bill Gates și Big Pharma

De Éric Verhaeghe

Comisia Europeană nu a sperat ca COVID să promoveze vânzările de vaccinuri fabricate de Big Pharma. Acesta este probabil un element cheie, care a trecut neobservat, ceea ce explică de ce Comisia a devenit cel mai bun client al Pfizer, Moderna și AstraZeneca în timpul epidemiei COVID. În septembrie 2019, Comisia a organizat primul Summit Mondial de Vaccinare, în parteneriat cu OMS … și industria vaccinului, în care Fundația Bill Gates este un pilon. Acest lucru s-a întâmplat cu trei luni înainte de începerea unei epidemii care a reprezentat o formidabilă pedală de profit pentru un întreg sector de activitate.

Global vaccination summit 2019 Agenda from Société Tripalio

Este Comisia Europeană cel mai bun vehicul publicitar pentru industria vaccinurilor? Această întrebare, tabu după izbucnirea epidemiei COVID, merită probabil să fie investigată în mare măsură, deoarece granițele au părut poroase, de câțiva ani, între „politicile” europene și interesele industriale.

Vrem ca dovadă acest revelator „Summit Global Vaccination” din 12 septembrie 2019, organizat în comun între Comisia Europeană, Organizația Mondială a Sănătății și industria farmaceutică. Printre acestea, găsim în special Institutul Pasteur, grupul Pfizer și două flori emblematice ale acestei industrii care merită să fie cunoscute: GAVI (la care vom reveni) și Fundația Gates.

Comisia Europeană și religia vaccinului

Se va remarca faptul că această mare-messe (Sărbătoare rituală a închinării catolice care comemorează jertfa lui Iisus Hristos) (este cazul să o spunem), a inclus mese rotunde care nu fac un mister sfințirea religioasă a vaccinului. Masa rotundă de la ora 10:30, de exemplu, intitulată „În vaccinuri avem încredere”, este o ilustrare minunată a înlocuirii lui Dumnezeu cu mica fiolă care ar trebui să salveze lumea. Amuzant cum unul dintre vorbitorii de la această masă era un angajat al Facebook.

A doua masă rotundă s-a intitulat: „Magia științei”. Expresia indică din nou dimensiunea supranaturală cu care industria vaccinului intenționează să-și pună produsele pentru a le vinde mai bine. A treia masă rotundă, intitulată „Vaccinurile protejează pe toată lumea, pretutindeni”, nu ezită să evoce un fel de omniprezență divină.

Aici găsim cele două fenomene cu care COVID ne-a obișnuit: pe de o parte, vaccinul este un cult religios monoteist, pe de altă parte, este purtat de o castă sub influența protestantă albă a Americii de Nord, un practicant zilnic al altruismului eficient. Vânzarea de vaccinuri salvează umanitatea și îi face pe producători mai bogați: este lumea ideală.

Un intens lobby al lui Bill Gates

Se pare că această odă universalistă a vaccinului nu a fost proclamată spontan. Probabil că a fost obiectul unui lobby intens din partea galaxiei Bill Gates de peste un deceniu.

Astfel, găsim în presa britanică acest articol evocator din 2011: „Bill Gates încrezător pentru un summit mondial privind vaccinarea”. Este amuzant să vezi profesionalismul, consecvența, determinarea lui Bill Gates și a fabricanților de vaccinuri pentru a-și îndeplini planurile. Acest summit mondial privind vaccinarea, organizat la cel mai înalt nivel european (și nu american), va dura zece ani până la naștere. Dar a ieșit din găoace.

Federica Mogherini viaja la próxima semana a Cuba, México y Colombia | Europa al día | DW | 07.09.2019

Nu s-ar putea da un exemplu mai bun al eficienței industriei farmaceutice în lobby. Reunește Comisia Europeană (inclusiv reprezentantul Uniunii, Federica Mogherini în imagine), OMS și numeroase personalități politice în jurul apărării intereselor lor, susținând toate elementele limbajului, jos pălăria!

Multilateralismul și industria vaccinurilor

Organizarea acestui summit sub influența industriei farmaceutice pune în lumină un aspect prost înțeles al Marii Resetări: importanța multilateralismului în apărarea intereselor industriale, în special în domeniul farmaceutic. Este evident mai ușor să influențezi o unică instituție care supraveghează o piață de 300 sau 400 de milioane de clienți potențiali, decât 27 de guverne, dintre care unele conduc teritorii liliputane.

Trebuie amintit că, progresiv, Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a centralizat autorizațiile condiționate de introducere pe piață pentru Statele membre în caz de epidemie. Acest sistem a fost aplicat în special pentru epidemia H5N1 în 2009. Comisia este, prin urmare, o țintă principală pentru marile companii globalizate care doresc să beneficieze de protecții de reglementare pentru a-și vinde produsele fără concurență.

Rețineți că în cele din urmă și-a oficializat legăturile de interes cu industria farmaceutică.

Rolul GAVI și al lui Bill Gates

În rețeaua de lobbys industriale în serviciul vaccinurilor și vaccinării în toate direcțiile, găsim o structură discretă, dar deosebit de interesantă: GAVI (Vaccine Alliance). Pentru a înțelege ce este, trebuie doar să consultați această diagramă publicată pe site-ul Alianței și care ilustrează politica de influență desfășurată de industria vaccinurilor:

Persoanele care fac lobby înțeleg imediat semnificația acestei diagrame: el explică faptul că GAVI este o structură de influență condusă de Fundația Bill Gates, care împletește interese publice și private, în special Unicef, OMS, Banca Mondială, cercetători și industria vaccinurilor. Am putea numi acest tip de organizație un „cal troian” însărcinat cu unificarea producătorilor de vaccinuri în spatele campaniilor „vizate” (către autoritățile publice) pentru a promova imaginea vaccinului în sine.

O epidemie care cade în picaj

Este de înțeles că, după 10 ani de eforturi pentru a obține sprijinul oficial al Comisiei Europene în promovarea vaccinului ca religie universală, producătorii s-au bucurat când a izbucnit epidemia COVID. Pentru moment, nu cunoaștem încă toate intrările și ieșirile ale extremei capacități de răspuns a unor laboratoare de la începutul epidemiei. Dar un fapt este cert: strategia de vaccinare implementată de Comisia Europeană nu a fost improvizată după izbucnirea epidemiei. Era pregătită de multă vreme.

Laboratoarele și Bill Gates pot fi felicitate pentru munca lor de anticipație. Totuși … în ciuda ecranelor de fum ale unei prese subvenționate sub ordin, ar fi bine să demitizăm vaccinul și să demontăm procesele de influență care au transformat politicile de sănătate publică în hiper-piața marilor laboratoare. SURSA

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. NOU interviu al părintelui Elpidie: ,,S-a pierdut echilibrul rațiunii!”

  În prima parte, reporterul Stefanos Damianidis, îi mulțumește Părintelui Elpidie, spunând că lumea îi cere mereu să facă interviuri cu el și Părintele Elpidie nu l-a refuzat niciodată.

  Părintele spune că acum mai mult decât orice avem nevoie de luminare de la Dumnezeu.

  Este clar că „s-a pierdut echilibrul rațiunii” (acesta fiind și titlul acestui interviu). Diferența dintre un om și un animal este rațiunea, dacă se pierde această rațiune umană, atunci modul în care ne vom purta nu va fi uman… Este adevărat că trăim într-o perioadă în care predomină frica, supărarea și confuzia. Apoi povestește că l-a sunat o tânără care i-a spus că îi este frică pentru că nu o primesc la facultate dacă nu se vaccinează, la fel și părinții ei sunt șantajați și ca să nu își piardă locurile de muncă trebuie să se vaccineze. La un moment dat îl întreabă plângând de ce nu intervine Dumnezeu?! Plângeam și eu cu ea și ce puteam să îi spun?!

  Dar aș vrea să vă spun tuturor celor care mă ascultați astăzi, o mică povestioară: Odată pe un vas era un băiețel și căpitanul vasului era tatăl lui. La un moment dat, a început o furtună mare, unii au început să țipe, alții erau plini de frică, alții să se roage cu lacrimi ca să îi salveze. Unii au observat că băiețelul era în pace și se ruga. Cineva la întrebat cum de este așa de calm, nu îi este frică?! Atunci băiatul a răspuns: cârma vasului o ține tatăl meu…

  Eu aș vrea tuturor creștinilor cărora le este frică să le spun: să nu vă fie frică, da într-adevăr este o furtună mare, dar cârmă vasului, a vieții noastre, a planetei noastre o ține Dumnezeu, Tatăl nostru. Acest lucru aș vrea să le spun tuturor să nu le fie frică, pentru că Dumnezeu Tatăl nostru ne iubește și cei care Îl credem, știm că este mereu lângă noi… dar toate acestea trebuie să se întâmple, copilul meu…

  La un moment dat, fata mă întreba: de ce Dumnezeu întârzie să intervină?! Și atunci am răspuns: modul cum gândește Dumnezeu, diferă de modul cum gândim noi. Noi vedem totul prin prisma vederii umane care are legătură cu interesul nostru personal și cu un trai bun. Dumnezeu gândește și acționează mereu cu scopul mântuirii sufletului nostru și în cadrul fericirii noastre veșnice în Împărăția Sa Cerească. Noi ne uităm cum să o ducem bine aici pe pământ. Știi cât suferă Dumnezeu când îi vede pe copiii săi cum se îngroapă în păcate și cât suferă când îi vede luând pre-pecetea.

  Mai târziu a vorbit despre vaccinarea copiilor. Acest lucru va fi un ultimat pentru că înainte de acest lucru au fost două mari îndepărtări (în total sunt trei mari îndepărtări). Prima îndepărtare a fost cea a politicienilor creștini, care chiar dacă au fost puși pe posturi în care trebuia să aducă iubire, dreptate la poporul care i-a ales, ei nu au făcut acest lucru… Credeți că avem democrație acum ?! A doua îndepărtare este a clerului Bisericii. Și a treia îndepărtare, care stă la baza vieții noastre este familia și bucurie familiei care este copilul, când însiși părinții își vor da copiii spre vaccinare.

  Apoi vorbește despre oamenii de știință, de profesorii universitari puși de către guvern, să iasă mereu la sursele media promovând vaccinarea și Părintele întreabă: oare nu vedeți reacțiile adverse, oare nu vedeți decesele. Numai când vedem modul de comportare a oamenilor de știință vânduți ne dăm seama că nu au o logică științifică și sunt criminali. Ierarhii îi vor constrânge pe preoți ca să se vaccineze, deja se întâmplă acest lucru.

  Apoi spune că va începe prigoana preoților, a monahilor dedicați adevăratului Iisus Hristos. Vor fi prigoniți, vor fi deportați, vor fi întemnițați… o să vedeți aceste lucruri. În timpul generației noastre se va întâmpla.

  Aș vrea să vă spun ceea ce urmează ca lumea să se pregătească… Ceea ce urmează are legătură cu război și cu dezastre naturale și lumea să se pregătească. Așa cum am mai spus, mai demult lumea să strângă alimente, pentru că în curând nu vom mai găsi ușor mâncare.

  În timpul unei exorcizări a unui tânăr, cel rău spune că, controlează netul, YouTube-ul si Gmail-ul. Cel rău prin vocea acestui tânăr îi spune că: ca niște câini răi ați distrus natura și sunteți nerecunoscători pentru ceea ce ați primit. Ați distrus natura și acuma mi s-a permis de către Dumnezeu să provoc multe lucruri… spune că vor fi cutremure și se vor deschide cratere cu foc. Cutremure în toată lumea. O să vă speriați atât de tare că nu veți avea unde să stați. Atunci o să strigați la Dumnezeu, dar de ce să vă audă pentru că sunteți câini nerecunoscători… Zice că Ierarhii, clericii, din ziua de astăzi, sunt într-o mai mare erezie decât Arie pentru că l-au făcut pe Hristos infectat (că prin Sfanta Împărtășanie s-ar putea transmite viruși n.r.).

  Când veți vedea pe copiii voștri că sunt duși către vaccinare și preoții puși fără voia lor să se vaccineze, atunci Dumnezeu va interveni.

  Pe de o parte vor fi catastrofele naturale și pe de alta războiul, care se va întinde în toată lumea. O să se lupte țări foarte puternice și cel care va învinge va fi atât de distrus de război, că până la urmă va conduce a treia putere. Și pe această treaptă se va instaura pre‐antihristul și îmi dă impresia că această a treia putere este China.

  Cel care este acum la Vatican este pre-profetul mincinos, nu este profetul minciunos.

  La războiul Rusia – America va învinge Rusia. America se va autodistruge din cauza apostaziei și închinării Americii la cel rău. Vor fi așa mari catastrofe, de la cutremure în multe locuri țărmul se va scufunda. Vă fi un tsunami așa de mare, care până atunci lumea nu mai văzuse…

  A vorbit și referitor la insula Rodos, care nu va fi afectată de război, ci de embargoul naval și va fi foamete și multe boli. Spune că într-o vedenie a văzut rafturile dintr-un supermarket goale. Lângă era o farmacie care era păzită de soldați. Nu existau nici medicamente…

  Reporterul întreabă dacă aceste lucruri sunt aproape și părintele Elpidie, spune că: DA.

  Pentarhia Întunericului va folosi pe de o parte pe profetul mincinos de la Vatican și pe de altă parte pe Erdogon, care va muta imigranții și care vor afecta toată lumea…

  În curând sângele celor nevaccinati, va fi foarte scump. Vor fi răpiți oameni, ca să li se ia sângele, pentru operații. Acum sunt prigoniți nevaccinații și nu sunt primiți la muncă, dar va fi ceva atât de important încât se vor îmbolnăvi cei vaccinați și atunci vor căuta oameni nevaccinați să-i angajeze.

  Sunt atâtea de spus, dar ceea ce vreau să subliniez este să nu vă fie frică, iubiții mei copii. Voi să aveți credință și să mă iubiți pe Mine Tatăl vostru, pe Fiul meu Unul Născut și pe Sfântul Duh. Cei care îmi vor spune o vorbă dulce: „Iisus al meu te iubesc !”, „Dumnezeul meu te iubesc !”, eu voi trimite îngeri să vă ocrotească, să vă apăre, de ceea ce începe și vor fi multe și mari… Să nu vă fie frică, o să vă am așa o grijă, că o să vă trimit îngeri cu formă umană ca să vă ajute. O să fie multe lucruri (minuni) și de aceea, Mă arăt acum, la multă lume în toată lumea… Cei care mă iubiți în curând nu veți putea să mergeți la biserică și de aceea vă zic să faceți casele voastre mici bisericuțe. Îngenunchiați cu toții: bărbați, femei și copii și spuneți: „Tatăl meu Ceresc ție îți las inima mea! Ție îți las dragostea sufletului meu!” Această rugăciune îmi va fi foarte plăcută și vă voi binecuvânta. Să vă faceți cruce și rugăciune pentru că aceasta este puterea voastră, ca să îi orbiți pe toți aceștia care vor să vă facă rău. Zicea că și pe cei care sunt nevaccinați, îi vor urmări cu niște sisteme teribile… pe cei vaccinați îi vor urmări prin numărul, pe care îl primesc prin vaccinări și pe ceilalți nevaccinați cu alte sisteme. Cei dintre voi care Mă veți iubi și vă veți ruga cu dragoste în inimă și în mintea voastră, o să creez niște impulsuri, frecvențe luminoase care vor lumină atât de mult și va orbi sistemele lui Satana. Și vor vedea ceva, dar nu vor putea localiza. Vor vedea doar o lumină, dar nu vor știi ce se întâmplă acolo.

  După schisma „bisericii” catolice, va fi așa o mare strălucire, că ortodocșii, protestanții îl vor iubi din nou pe Iisus ca primii creștini…

  Părintele Elpidie Vaianakis

 2. @Unul , grija mare că pe aici mai stați de vorbă cu draci fara coarne care imita pe antihrist !

  De fapt ce a mai spus părintele Elpidie a fost așa ,, și monstru care a pregătit aceasta pandemie este o imitatiune a lui antihrist , nu este eusofor , ci imitatiunea lui eusofor dar va fi surpat de DUMNEZEU,,
  Aceasta imitatiunea se afla pe pamintul ROMANIEI și a fost dat pe față cândva …și se numește daniel Constantin ,care cândva în guvernul ponta a introdus cipurile in acte , carduri de sănătate!…și nu numai !
  Și cred că se află și pe la butoanele ,, Ortodox info ,,pentru că nu înghite Creștin Ortodox!
  Ce treabă are întunericul cu Lumina ? …lumina risipește intuneturic ul
  Însă toate la timpul lor …daca s ar da pe fata și toată lucrarea drăcească ce este adunată pe acest pămînt, bine ar mai fi .
  Însă …pina atunci mergi înapoia nea satano , spurcăciunea din iad întrupată pe acest pămînt.
  amin.

  1. din ce spuneti dvs, mie imi reiese ca site-ul acesta nu ar fi unul adverat ortodox (?)
   pe ce anume va bazati daca dvs credeti astfel? daca site-ul acesta nu ar fi unul bun pentru oameni, ar mai fi aici postari ale Sfinitilor Parinti si Invataturi pentru oameni? (+ comentariile care sunt lasate sa fie postate, precum cel de sus de la @Unul)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button