X

Zeci de procurori generali ai statului îl avertizează pe Biden să renunțe la mandatul de vaccinare sau o să se confrunte cu tribunalele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alerta Digital și U. S.News

Mai mulți funcționari de stat ai Partidului Republican l-au avertizat într-o scrisoare pe Joe Biden că va fi dat în judecată, cu excepția cazului în care își va modifica mandatul de vaccinare pe 16 septembrie.

Un total de 24 de procurori generali de Stat „vor căuta toate opțiunile legale” pentru a opri un ordin de la Casa Albă pentru ca marile companii private să respecte un mandat strict de vaccinare.

Angajatorii cu peste 100 de angajați trebuie să se asigure că personalul este vaccinat sau, în caz contrar, să efectueze săptămânal teste COVID-19 și să concedieze personalul. Aceste cerințe vor afecta până la 80 de milioane de lucrători din sectorul privat.

„Marea majoritate a poporului american știe că trebuie să facem aceste lucruri”, a spus președintele într-un comunicat.

Deși procurorii generali recunosc că vaccinurile joacă un rol important în comunitate în timpul pandemiei. Cu toate acestea, ei se opun abordării puternice a lui Biden pentru ca mai multe persoane să primească vaccinul.

„Pentru a-i convinge pe cei care ezită să se vaccineze, ar trebui să lăsați loc pentru discuții și dezacorduri”, au spus ei într-o scrisoare deschisă. „Din punct de vedere politic, este puțin probabil ca acest edict să câștige inimi și minți: va alimenta și mai mult scepticismul și cel puțin unii americani vor ieși pur și simplu din piața muncii, decât să se conformeze”.

Ei cred că ultimul mandat de vaccinare încalcă libertățile personale și este, fără îndoială, contraproductiv. Recent, un spital din New York nu a putut asista nașterile din cauza lipsei de personal ocupat cu mandatul de vaccinare al orașului.

„[Un mandat federal de vaccin ar putea] exacerba o criză de personal în spitalele din toată țara”, au spus ei.

Ei l-au îndemnat pe Biden să-și revizuiască planul de acțiune COVID-19 și să permită persoanelor să ia propriile decizii medicale în cunoștință de cauză.

Semnatarii provin din Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Florida, Georgia, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire, Dakota de Nord, Ohio, Oklahoma, Carolina de Sud, Dakota de Sud, Texas, Utah, Virginia de Vest și Wyoming.

Democratul s-a plâns anterior că s-a săturat să aștepte ca fiecare american să primească vaccinul. De asemenea, i-a provocat pe republicani să-l ducă în tribunale.

Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a numit această cerință un „atac asupra întreprinderilor private”, în timp ce guvernatorul din Nebraska, Pete Ricketts, a numit-o „o încălcare uimitoare a libertății personale și abuzul puterii guvernului federal”. Guvernatorul Dakotei de Sud, Kristi Noem, a scris pe Twitter că statul său se va „ridica pentru a apăra libertatea”, spunându-i lui Biden, „ne vedem în instanță”. Și președinta Comitetului Național Republican, Ronna McDaniel, a declarat că grupul va da în judecată administrația Biden „pentru a proteja americanii și libertățile lor”.

https://www.alertadigital.com/wp-content/uploads/2021/09/biden-11.jpg

Lasă-i s-o facă”, a spus anterior Biden

Datele New York Times arată că vârfurile din septembrie 2021 au început să se stabilizeze, comparativ cu ultimele două luni. Statele Unite au avut o medie de șapte zile de 150.366 de cazuri, ceea ce reprezintă o ușoară scădere de la începutul lunii, cu o medie de șapte zile de 160.383 până pe 16 septembrie.

Dar există un sprijin larg pentru noile cerințe ale președintelui, potrivit unui sondaj publicat la începutul acestei săptămâni, trei din cinci americani susțin vaccinurile obligatorii în cadrul guvernului federal și în întreprinderile mai mari. Cu toate acestea, în timp ce sprijinul este ridicat în rândul democraților, doar 30% dintre republicani sunt de acord.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Biden nu face ce voiește, ci ceea ce i se ordonă. De aceea nici nu poate da înapoi, fiindcă se teme de “șefii” lui. Lupta cu Biden este de fapt lupta cu oculta mondială care și-a pus oamenii în toate funcțiile cheie. Așa-i și la noi. Dar asta nu înseamnă că renunțăm la luptă, ci ne arată cât de grea va fi. Victoria finală va fi însă a lui Hristos(Adevărul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE