X

Schimbarea climei? În nici un caz. Ceea ce ar trebui să ne preocupe este schimbarea demografică din Europa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alerta Digital

Negarea schimbărilor climatice vă poate duce la eșafodul condamnatului deoarece este una dintre mantrele oficiale ale stângii care au fost stabilite ca adevăruri dogmatice; și, prin urmare, nu sunt supuse unei posibile respingeri.

Mulți oameni de știință au demontat teoria conform căreia încălzirea globală și schimbările climatice se datorează mâinii omului. Ciclurile activității solare sunt decisive în creșterea temperaturii planetei. De ce guvernele stângii insistă să dea vina pe mâna omului? Poate fi abordată schimbarea climatică din punct de vedere științific? Se pare că nu.

Chiar dacă presupunem că teoriile despre schimbările climatice sunt adevărate, ne preocupă lucruri mai importante. De exemplu, că nu vom putea ieși din această decadență morală decât printr-o enormă renaștere morală, învățându-i pe oameni să iubească, să se sacrifice, să lupte și să moară pentru un ideal superior. Cei care distrug edificiul demnității umane în Occident sunt cei mai interesați să credem teoriile lor despre încălzirea globală. Ce caută acești ticăloși?

Ne întrebăm de ce viitorul arțarului este mai important pentru liderii europeni decât cel al propriilor lor popoare. De ce sunt mai îngrijorați de nivelul emisiilor de dioxid de carbon decât de declinul progresiv al populațiilor autohtone din țările europene sub comanda organizațiilor și instituțiilor controlate de o elită? De ce presupusa încălzire globală ar trebui să ne tulbure mai mult decât planul deliberat de a termina cu etniile occidentale? Există ceva în cadrul creației divine mai important pentru progresul uman decât contribuția genetică care a alimentat toate ramurile cunoașterii? Ar trebui să ne facem griji pentru un viitor în care grupurile naționale și etnice care ne susțin rațiunea și modul de viață civilizator vor înceta să mai fie o parte predominantă? Putem păstra suflul de speranță pentru problemele de mediu dacă nu observă principalul atu pe care îl are planeta Pământ: locuitorii ei de rasă albă? Sunt credibile preocupările climatice ale liderilor mondialiști care au condus populația către individualism și să acorde prioritate consumului compulsiv în fața oricărei valori morale? Sunt credibile previziunile amenințătoare ale schimbărilor climatice de către unii oameni de știință corupți care, pe de altă parte, nu sunt în măsură să precizeze vremea oriunde pe planetă cu 24 de ore în avans? Este Donald Trump vinovat de această metastază colectivă pe care intenționează să o corecteze în întâlnirile birocraților șarlatani precum cei de la Kyoto sau Rio? Dar, mai presus de toate, insistăm, de ce este mai importantă reducerea masei forestiere decât transformarea populațiilor caucaziene într-o evidentă minoritate în propriile țări?

Tentaculele miliardarului George Soros țes politicile și generează haos în țările din întreaga lume prin legiunile angajaților filantropicei sale Open Society. Banii săi finanțează grupuri extremiste care căutând să răstoarne capitalismul și să promoveze o ordine globală de medioambientală. Curtea sa de consilieri se întinde pe tot globul în poziții de influență și putere și implementează agenda sa radicală. Apariția acestei noi religii medioambientale are nevoie disperată de noi demagogi influenți pentru a avansa cauza încălzirii globale și a-i reduce la tăcere pe opozanții săi sub pedeapsa de delict sau a păcatului mortal. Intră în scenă Jorge Bergoglio, argentinul zâmbitor și complet milostiv.

La 13 martie 2013, odată cu schimbarea bruscă și neașteptată de regim din Vatican, Soros și angajații săi de la ONU au înțeles că, odată cu noul pontif argentinian de stânga clima s-a încălzit brusc, iar oportunitățile au abundat.

https://www.alertadigital.com/wp-content/uploads/2019/09/africanos-ceuta.jpg

George Soros nu și-ar fi putut imagina un partener mai perfect pe scena mondială, cel pe care îl căutase în timpul întregii sale cariere: un mare lider religios predicând ca autoritate morală în favoarea mediului, a țărilor fără frontiere și a migrației în masă.

La câteva săptămâni de la alegerea lui Francisco, colaboratorul lui Soros și secretarul general al Națiunilor Unite, Ban Ki Moon, s-a conformat vizitei obligatorii de curtoazie la noul pontif, iar Moon a știut că ceva s-a schimbat dramatic la Vatican. După vizita sa papală, secretarul general al ONU, Ban Ki Moon, a anunțat lumii: „Am vorbit despre necesitatea de a avansa în justiția socială și de a face presiuni pentru ca lumea să atingă Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului (ODM) și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) De asemenea, am vorbit despre necesitatea ca noi toți și lumea să avansăm în demnitate și drepturile omului, în special femeile și fetele”

*Vezi și Episcop al Vaticanului marturiseste: „Oficialii catolici superiori sunt platiti de George Sorös pentru a promova migratia musulmana in masa in Europa”

În mod scandalos, proaspăt ales vicar al lui Hristos părea să fi binecuvântat ODM-urile și ODD-urile pro-avort, dar acesta a fost doar începutul marii șarade a mediului ambient.

Deci, dacă acesta este viitorul care ne așteaptă, cu o lume dominată de oameni precum Soros, cu rase mixte și popoare mediocre, cu puțină disidență și unde viitorul pinguinilor este mai îngrijorător decât cel al persoanelor native din Occident, nu este surprinzător faptul că mulți dintre noi nu suntem preocupați de încălzirea globală sau chiar de căderea asteroidului Apophis pe pământ.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button