X

S-a lansat o anchetă privind refuzul șefei Comisiei Europene de a preda mesajele text pe care le-a schimbat cu CEO-ul Pfizer

Editor ER: Vă recomandăm, de asemenea, acest scurt raport al GreatGameIndia, care ne amintește de cantitatea suprarealistă de companii electrice, cum ar fi Pfizer, care poate exercita asupra țărilor presupuse suverane:

La începutul acestui an, GreatGameIndia a informat cum gigantul farmaceutic Pfizer a obligat guvernele suverane să răscumpere, făcând cereri bizare cerând rezerve bancare, clădiri ale ambasadei și baze militare ca garanție în schimbul vaccinurilor COVID-19.

Pfizer a dorit chiar ca India să-și comande vaccinurile COVID-19 fără niciun test local.

Mai mult, guvernele au semnat acorduri secrete cu producătorii de vaccinuri împotriva coronavirusului, conform cărora companiile farmaceutice nu pot fi deținute legal în cazul unei reacții adverse la vaccin sau, în cel mai rău caz, dacă un pacient moare din cauza vaccinului.

Se pune întrebarea, pentru ce echipă juca (joacă) von der Leyen ?

Evident, aceste mesaje text nu se pot „pierde” deoarece sunt înregistrate undeva în eterul digital. Prin ce mecanism legal pot fi recuperate aceste mesaje?

*****

La vacuna de Pfizer es efectiva contra la 'cepa británica' | BURGOSconecta

Ancheta a lansat refuzul șefului Comisiei Europene de a preda mesaje de text pe care le-a schimbat cu CEO-ul Pfizer

RT

The European Ombudsman a cerut președintei Comisiei, Ursula von der Leyen, să explice cum a pierdut mesajele de text pe care le-a schimbat cu CEO-ul Pfizer în timpul discuțiilor despre achiziția de vaccinuri.

La defensora del pueblo de la UE anuncia la apertura de una investigación  sobre el acuerdo con Mercosur - RT

Apărătoarea Poporului European Emily O’Reilly, cel mai înalt responsabil al UE pentru responsabilitate și guvernare, a lansat o anchetă cu privire la refuzul Comisiei Europene de a preda conținutul comunicărilor dintre von der Leyen și un director executiv al unei companii farmaceutice neidentificată asupra un contract de vaccin Covid-19.

Ca prim pas, O’Reilly a cerut Comisiei să explice politica sa privind păstrarea evidenței mesajelor de text ale von der Leyen. „Comisia are obligația de a înregistra mesajele instantanee legate de politici importante sau aspecte politice, cum ar fi achiziționarea vaccinurilor Covid-19”, a scris biroul lui O’Reilly într-o declarație despre caz.

EU in crisis: Why Ursula von der Leyen is facing fire after losing vaccine messages

În aprilie, New York Times a informat că von der Leyen face schimb de texte și apeluri cu CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, timp de o lună, ca parte a negocierilor privind achiziția de vaccinuri pentru bloc. Ziarul scria la vremea respectivă că diplomația personală a jucat un rol important în asigurarea acordului de vaccinare.

O’Reilly a solicitat Comisiei să predea mesajele de text, dar Comisia a susținut că „nu s-a păstrat nicio evidență a unor astfel de mesaje”, potrivit biroului Apărătorului Poporului.

Oficiul a avertizat anterior despre importanța păstrării evidenței în cadrul instituțiilor UE pe fondul unei cantități crescute de muncă la distanță în epoca Covid. „Administrația UE este obligată de legislația UE să întocmească și să păstreze documentația referitoare la activitățile sale, pe cât posibil și într-un mod non-arbitrar și previzibil”, a declarat organismul de control în iunie.

Pfizer rămâne unul dintre principalii furnizori de vaccinuri ai UE după încheierea mai multor acorduri cu Bruxelles. Întârzierile în transporturile de la începutul acestui an au frustrat liderii UE, inclusiv pe propria von der Leyen. „Europa a investit miliarde pentru a ajuta la dezvoltarea primelor vaccinuri Covid-19 din lume”, a spus ea în ianuarie. „Și acum, companiile trebuie să livreze. Trebuie să-și onoreze obligațiile.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

    1. unei pesoane si mai ales unui copil nu-i poti impune sa se roage sau orice alceva. Poti in schimb sa-i castigi increderea si inima si se va ruga singur…E vremea falimentului in toate, tragedia doamnei este ca copilul a plecat singur….Trebuie tinut cont in primul rand de contextul actual de multe, pacate grele in neam, da-te tu ca parinte cu capul de podea, posteste, privegheaza, ziua si noaptea, ziua la cei vazuti, noaptea la cei nevazuti….dar cand iei visele unui copil asigura-te ca i-ai pus altele in loc. Ma iertati!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button