X

Papa Francisc avertizează împotriva riscului ca UE să se transforme ‘într-un birou de administrare’

twitter

Papa Francisc a avertizat miercuri împotriva riscului ca Uniunea Europeană să se transforme ‘într-un birou de administrare’, îndemnându-i pe liderii europeni să revină la ‘visul părinţilor fondatori’ ai blocului comunitar, în cadrul unei conferinţe de presă ad-hoc la bordul avionului care îl aducea acasă, în Cetatea Vaticanului, dintr-un turneu efectuat în Ungaria şi Slovacia, relatează agenţia de presă EFE, potrivit agerpres. 

Suveranul Pontif – care în discursul său în faţa autorităţilor slovace a subliniat necesitatea unei Europe ‘solidare’ pentru a ‘ne întoarce în centrul Istoriei’ – a explicat jurnaliştilor care l-au însoţit în cadrul turneului în Europa Centrală că ‘UE nu poate fi doar reuniuni pentru a face lucruri’, întrucât ‘un spirit stă la baza Uniunii Europene’.

Teroristul care a îndoliat Franţa îşi dă drumul la gură: ‘N-a fost nimic personal!’

‘Nu poate fi doar un simplu birou de administrare. Trebuie să meargă propriu-zis la mistică, să caute rădăcinile Europei şi să meargă mai departe’, a explicat papa, care a criticat ceea ce el a numit ‘unele interese, probabil, neeuropene, care încearcă să utilizeze UE pentru colonizare ideologică, iar aceasta nu funcţionează; ea însăşi trebuie să fie independentă’.

În discursul său rostit în Slovacia, papa Francisc a invitat la ‘fraternitate’ şi ‘solidaritate’ în Europa, într-un moment când, după luni extrem de dificile de pandemie, se iveşte, pe lângă numeroase dificultăţi, o relansare economică mult aşteptată, favorizată de planurile de redresare ale Uniunii Europene, conform agenţiei de presă citate.

Citește și :  Boris Johnson pregăteşte REMANIEREA guvernului britanic

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. ,,ortodox info,, te numești Ortodox …dar de fapt nu ești nici măcar Creștin Ortodox !
  …atâtea articole de elogii pentru UE …de îmi este sila și lehamite ori am impresia că sunteți în aceeași barcă , mai nou îl afișezi și pe dracu de,,, papă,, care tine discursul de ….prooroc mincinos.
  Mă întreb sunteți de partea lui HRISTOS DUMNEZEU sau de partea …procletului ?
  Însă sa revin …vor cădea multi în aceasta lupta care abia a inceput cu ,,hidra,,și numai cei destoinici vor rămîne în picioare , cei ai lui HRISTOS DUMNEZEU.
  ESTE MANA LUI DUMNEZEU…când începeți a va da,, arama ,, pe fata !
  Însă adevăr cec spunea Părintele Arsenie Papacioc ,,cu dracul nu stai la discuții pentru că te inghite…,,
  Stela Maria Theodor

  1. Mă bucur că te-ai prins, soră Stela Maria, căci ceva scârțâie pe aici. Mă mir cum de nu a sărit în ajutorul inculpatului unul din caii (lui) troieni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button