X

CDC: adolescenții injectați cu vaccinuri COVID au de 7,5 ori mai multe decese, de 15 ori mai multe dizabilități

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vaccinul covid Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani este „sigur”, concluzionează regulatorul MHRA (The Medicines and Healthcare products Regulatory Agency)

Șeful local al sănătății solicită ca adolescenții din punctele fierbinți ale variantei Delta să fie administrate cât mai curând posibil pentru a preveni al treilea val.  inews.co.uk

***

EMA recommends first COVID-19 vaccine for children aged 12 to 15

by Brian ShilhavyEditor, Health Impact News

CDC: adolescenții injectați cu vaccinuri COVID au 7,5 ori mai multe decese, 15 ori mai multe dizabilități, 44 ori mai multe spitalizări decât toate vaccinurile aprobate de FDA în 2021

Adolescenții, fetușii, sugarii … cei mai tineri sunt în mod direct amenințați de vaccinurile COVID, în special.

„CDC a făcut o altă descărcare de date în baza de date a sistemului de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS). Începând cu 27 august 2021, au existat 13.911 decese, 2,933,377 leziuni și simptome,18.098 dizabilități permanente, 76.160 vizite de urgență, 56.912 spitalizări și 14.327 evenimente care pun viața în pericol înregistrate în urma „vaccinărilor” COVID-19 experimentale.

Au existat acum mai mult de două ori mai multe decese înregistrate în urma vaccinurilor COVID-19 în ultimele 9 luni de la injecțiile COVID-19 care au primit autorizația de utilizare de urgență, decât decesele înregistrate după TOATE vaccinurile din ultimii 30 de ani.

De la 1 ianuarie 1991, până la 30 noiembrie 2020, ultima lună înainte ca vaccinurile COVID să primească autorizație de utilizare de urgență, au existat doar un total de 6.068 decese înregistrate (în majoritate bebeluși sugari) după TOATE vaccinurile.”(Sursa).

Și totuși, CDC continuă să-i împingă pe toți să obțină o injecție COVID-19.

CDC: Teens Injected with COVID Shots Have 7.5 X More Deaths, 15 X More Disabilities, 44 X More Hospitalizations than All FDA Approved Vaccines in 2021 - Global Research

Sursa

De asemenea, au existat 1.490 de decese fetale în urma injecțiilor cu COVID-19 la femeilor însărcinate.

Spre deosebire, am efectuat aceeași căutare în baza de date VAERS pentru decesele fetale cauzate de vaccinurile împotriva gripei, iar pentru 2021 până în prezent există ZERO. Pentru anul trecut, 2020, au existat 16 decese fetale în urma vaccinurilor gripale luate de femeile însărcinate. (Sursă.)

Și totuși, CDC continuă să recomande femeilor însărcinate să li se facă vaccinul COVID-19.

După cum am raportat ieri, vaccinurile COVID-19 par să ucidă și să schilodească adolescenți în număr record.

Am extins căutarea pentru a include noile date care tocmai au apărut astăzi și pentru a include vârsta cuprinsă între 12 și 19 ani.

Căutarea a returnat următoarele rezultate pentru această grupă de vârstă în urma vaccinurilor COVID-19: 30 de decese, 173 cu dizabilități permanente, 3575 vizite ER, 1603 spitalizări și 316 evenimente care pun viața în pericol. (Sursă. Rețineți că căutarea separă copiii de 12-17 ani și cei de 17-44 de ani, deși am căutat doar până la vârsta de 19 ani, deci trebuie să adăugați cele două tabele împreună pentru a obține numerele din graficul de mai sus.)

Apoi, am căutat exact aceeași grupă de vârstă, pentru aceeași perioadă de timp (decembrie 2020 prin cea mai recentă depozitare de date de astăzi) și am exclus injecțiile COVID-19, dar am inclus toate celelalte vaccinuri enumerate. Acestea includ aceste vaccinuri: – vezi aici.

După cum am raportat ieri, vaccinurile COVID-19 par să ucidă și să schilodească adolescenți în număr record.

Acestea sunt TOATE vaccinurile enumerate în VAERS, minus cele 3 fotografii COVID. Unii dintre ei nu mai sunt folosiți, iar mulți dintre acești adolescenți nu primesc.

Dar această listă reprezintă toate celelalte vaccinuri pe care le primesc adolescenții și știm că pre-COVID cele mai mari cantități de decese și răni au urmat vaccinurilor Gardasil HPV și vaccinurilor anuale împotriva gripei pentru această grupă de vârstă.

Deci, din toate aceste vaccinuri care includ fiecare împușcare non-COVID pe care adolescenții au primit-o în acest an până acum, au existat 4 decese, 11 dizabilități permanente, 78 vizite ER, 36 spitalizări și 13 evenimente care pun viața în pericol în aceeași perioadă de timp ca Au fost administrate fotografii COVID-19. (Sursă. Rețineți că căutarea separă copiii de 12-17 ani și cei de 17-44 de ani, deși am căutat doar până la vârsta de 19 ani, deci trebuie să adăugați cele două tabele împreună pentru a obține numerele din graficul de mai sus.)

Aceasta înseamnă că vaccinurile COVID-19 date adolescenților noștri au cu 7,5 ori mai multe decese, cu 15 ori mai multe dizabilități și cu 44 de ori mai multe spitalizări decât toate celelalte vaccinuri aprobate de FDA COMBINATE pe care le primesc acești adolescenți.

De asemenea, am căutat TOATE cazurile de „tromboză” (cheaguri de sânge), atât pentru vaccinurile cu COVID, cât și pentru toate celelalte vaccinuri, iar cazurile de cheaguri de sânge au fost de 28 de ori mai mari la adolescenții injectați cu COVID-19 (sursă) decât la adolescenții injectați cu toate celelalte vaccinuri în aceeași perioadă de timp (sursă).

Cineva din mulțimea pro-vaccin ar putea încerca să explice toate acestea spunând că mult mai mulți adolescenți au fost injectați cu vaccinuri COVID-19 decât alte vaccinuri, dar dacă fac această afirmație, asigurați-vă că o demonstrează cu statistici reale, deoarece eu nu cred că este posibil.

Știm, de exemplu, că tinerii între 12 și 15 ani nu au început să primească fotografii COVID-19 decât în ​​luna mai a acestui an.

De asemenea, vaccinurile împotriva gripei au crescut de fapt anul trecut, ceea ce ar fi inclus luna decembrie pe care o acoperă aceste rapoarte, iar vânzările vaccinului împotriva gripei ar fi fost puternice în lunile de iarnă începând cu acest an.

Și vânzările de Merck’s Gardasil au crescut cu 88% până în primele două trimestre ale acestui an, 2021. (Sursă.) Gardasil este un vaccin cu două sau trei doze.

Conform programului de imunizare CDC, această grupă de vârstă primește și vaccinurile Tdap și Meningococ (două doze). Aceste fotografii sunt necesare pentru participarea la școala publică, cu excepția cazului în care aveți o scutire aprobată de stat.

Deci, un adolescent din această grupă de vârstă care urmează programul de imunizare CDC ar putea primi alte 6 injecții, în plus față de o injecție COVID-19 cu o doză sau cu două doze.

Aceste fotografii COVID-19 au un efect devastator asupra adolescenților noștri și totuși nu numai CDC și FDA continuă să le promoveze pentru adolescenți, ci urmează să aprobe fotografiile COVID-19 pentru sugari și copii.

VIDEO

Vezi și VIDEO

Lista victimelor COVID-19 prin injecție cu arme biologice

Adolescenții de 50 de ori mai probabil să aibă boli de inimă după vaccinuri COVID decât toate celelalte vaccinuri aprobate de FDA în 2021 combinate – CDC admite că este adevărat, dar încă îl recomandă.

În afară de decesele fetale, bebelușii care sunt alăptați mor sau devin bolnavi după vaccinurile COVID ale mamelor

Membrii militari mor și suferă efectele paralizante ale vaccinărilor COVID

CDC: adolescenții injectați cu vaccinuri COVID au 7,5 ori mai multe decese, 15 ori mai multe dizabilități, 44 ori mai multe spitalizări decât toate vaccinurile aprobate de FDA în 2021.

23.252 decese 2.189.537 răniți în urma vaccinurilor COVID raportate în Baza de Date a Reacțiilor Adverse la Medicamente a Uniunii Europene

Injecțiile COVID omoară și paralizează adolescenții în număr record – Copiii mici sunt următorii

INDIA: „Primul vaccin pe bază de ADN din lume” a primit o autorizație de utilizare de urgență pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, în timp ce părinții deplâng moartea copiilor lor după injecții COVID-19

Peste 32.000 persoane au murit în Brazilia după vaccinurile COVID-19, conform raportului oficial al presei

CENSZURAT: Vaccinați COVID lezionați care regretă că s-au vaccinat și mesajul lor către tine

Distrugem viețile tinerilor noștri cu injecții experimentale COVID

Denunțător terapeut ocupațional certificat de bord: mai mulți pacienți mor din cauza vaccinului decât din cauza COVID

Propriile statistici ale CDC arată 1.270 de decese fetale premature în urma vaccinurilor COVID, dar recomandă femeilor însărcinate să facă injecții COVID

Tată și veteran militar a murit după ce a fost vaccinat COVID obligatoriu, în timp ce copiii continuă să-și piardă părinții din cauza injecțiilor COVID-19

Pierderea tragică a vieții în urma injecțiilor COVID-19

New Yorker în vârstă de 33 de ani, complet vaccinat MORT după ce i-a etichetat pe nevaccinați ca idioți și proști

Femeie din Minnesota pierde ambele picioare și ambele mâini în urma celui de-al doilea vaccin Pfizer COVID-19

Freedom of Information dezvăluie ca 5.522 persoane au murit în termen de 28 de zile de la primirea vaccinurilor COVID-19 în Scoția

Procurorul intentează un proces împotriva CDC pe baza „Declarației jurate” a unui denuntățor care afirmă că 45.000 decese au fost raportate către VAERS, toate după 3 zile de la vaccinări COVID-19

Doctor canadian: 62% dintre pacienții vaccinați pentru COVID au leziuni cardiace permanente

Respectați cerințele „Vaccinarea” COVID-19 și ați putea ajunge MORT ca acești oameni

Zeci de mii de „vaccinați” COVID-19 răniți în SUA cerând ajutor în timp ce comunitatea medicală le întoarce spatele

Fiul de 6 ani îi spune tatălui „Te rog să nu te vaccinezi” – Dar a făcut-o și a murit

Americanii vor sărbători „Ziua Independenței”, în timp ce CDC dezvăluie aproape 7000 de morți și jumătate milion de răniți în urma injecțiilor COVID?

Tatăl și fiica mor la patru zile distanță, în ciuda faptului că au primit injecții COVID-19 diferite

1.007.253 leziuni 1.403 MORTI în Marea Britanie în urma injecțiilor COVID-19 conform guvernului britanic

Mai multe familii devastate de decese și leziuni în urma vaccinurilor COVID-19

Fostul jucător al NFL colectează povești despre vieți distruse de vaccinurile COVID-19 – Mama regretă că a pus-o pe fiica ei de 12 ani la proba Pfizer „Vaccin” COVID-19

Barmanul în vârstă de 45 de ani spune lumii: „Taci dracului și ia-ți vaccinul!” A murit o lună mai târziu în urma injecției cu ARNm Moderna

COVID-19 vaccinuri arme biologice distrug vieți tinere : Ce procentaj din publicul american este acum complice în asasinat?

4 piloți British Airways au murit în urma injecțiilor COVID-19

Image source from social media and on Rueters.com

Lawanda Manning, soția senatorului din Oregon și studenta în vârstă de 19 ani, printre ultimele victime MORȚI după vaccinul COVID-19 armă biologică

Părinții lui Benjamin Goodman vorbesc despre uciderea sa de vaccinul armă biologică J&J

Dezvoltatorul britanic de software este acum paralizat după ce aprimit vaccinuri COVID și a batjocorit antivacciniștii

Cenzurați în mass-media corporativă, sute de profesioniști din domeniul medical se pronunță la Forumul Medscape Avertisment despre pericolele injecțiilor COVID

Vaccinurile COVID-19 cu arme biologice continuă să ucidă și să distrugă persoane care lasă în urmă familiile devastate

Hong Kong: 12 morți, patru avorturi spontane într-o săptămână după injecțiile COVID-19

Barbatul care a dezvoltat un sistem de urmărire a vaccinurilor ale CDC, personalitate a radio BBC – Printre morți în urma injectărilor COVID-19

MOARTEA și suferința continuă în urma injecțiilor arme biologice COVID-19

COVID-19 injecții cu arme biologice continuă să ucidă și să mutileze oamenii din întreaga lume

Mai multe vieți în ruină în urma injecțiilor COVID-19 cu arme biologice

Legenda rock and roll-ului Eric Clapton regretă injecția COVID, în timp ce alții mor la scurt timp după injecții

Californian în vârstă de 45 ani, tată a doi copii, mort la 10 zile după injecția Covid

Un bărbat de 57 de ani din Siracuza batjocorește „Anti-vaxxers”, MORT la șapte zile după injecția Johnson & Johnson

Un sportiv sănătos din liceul Utah dezvoltă cheaguri de sânge în creier după injecția COVID

CDC raportează încă MOARTEA a doi copii după injecții experimentale de COVID în timpul studiilor clinice

Chirurg în vârstă de 48 de ani MORT după ce a batjocorit „Anti-vaxxers” și și-a scris propriul necrolog după injecții Moderna COVID

Fată din Wisconsin, în vârstă de 16 ani, MOARTĂ După 2 doze ale injecțiilor COVID experimentale Pfizer

Tragedia continuă să lovească familiile cu cei dragi care mor după ce au primit injecții experimentale COVID

Injecțiile expedimentale de Adenovirus COVID continuă să omoare persoanele mai tinere și de vârstă mijlocie

Icoana modei israeliene în vârstă de 59 de ani, Alber Elbaz, MOARTĂ după ce a fost „complet vaccinată” contra COVID-19

Dan Kaminsky, pro-vaccin, expert în securitate cibernetică, a murit la 42 de ani după injecția COVID experimentală COVID

Pastor în vârstă de 44 de ani a MURIT după injectia de la Moderna COVID – A vrut ca alți pastori și afro-americani să-i urmeze exemplul și să se vaccineze

Starul „Baldwin Hills”, Ashley Taylor Gerren, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a primit injecția COVID

Leziunile cerebrale și MOARTEA continuă să urmeze injecțiile J&J COVID

Membru al familiei rapperului DMX susține că injectarea „vaccinului” COVID a precedat atacul cardiac fatal – nu supradozajul de droguri

Asistentă medicală în vârstă de 35 de ani și mamă a a doi copii a MURIT în urma injecțiilor experimentale Pfizer COVID în Marea Britanie

Student la University of Cincinnati în vârstă de 21 de ani a MURIT la 24 de ore după injectarea COVID Johnson & Johnson

Sănătos, tată a 7 copii, în vârstă de 43 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, și este paralizat, după ce a fost vaccinat cu Johnson & Johnson COVID

Un bărbat scoțian de 20 de ani a MURIT la 12 ore după ce i s-a injectat vaccinul experimentul Pfizer mRNA COVID

Medic sănătos din Chicago, în vârstă de 27 de ani, a MURIT la 3 luni după vaccinurile COVID care ridică probleme de siguranță pe termen lung

Midwin Charles: Analistă juridic MSNBC, în vârstă de 47 de ani, a MURIT după vacinul experimental a ARNm COVID

Tânară israeliană în vârstă de 22 de ani a MURIT în urma injecției experimentale Pfizer mRNA COVID

Canada suspendă vacinul AstraZeneca COVID – 2.530 de răniți și 24 MORȚI după cele mai multe injecții Pfizer și Moderna

Profesoară de la Universidad din Carolina del Nort a MURIT dupa vaccinul COVID de Johnson & Johnson

Întregul oraș în stare de șoc, un alt profesor italian a MURIT în urma injectării AstraZeneca COVID

Profesoară italiană în vârstă de 31 de ani MOARE în urma injectării experimentale COVID AstraZeneca

Membră a Consiliului Municipal din Kansas a MURIT la câteva ore după ce a primit o injecție experimentală COVID

Doi bărbați morți într-o casă de bătrâni după injecții experimentale Pfizer COVID, în timp ce Australia începe sa primească injecții experimentale COVID

Persoane care au murit în urma injecțiilor experimentale Johnson & Johnson COVID

Asistentă georgiană în vârstă de 27 de ani MOARTĂ o zi după vaccinul experimental AstraZeneca

Irlanda: Noua rezidenți din case de batrâni au murit de Covid deși erau „vaccinați” ARNm

Profesor de muzica italian moare cateva ore după ce a fost injectat cu AstraZeneca COVID – Lansarea anchetei omorului în Italia

Asistenta medicală la pediatrie se laudă cu vaccinarea COVID în timpul sarcinii – bebelușul este născut mort, 8 zile mai târziu

Campion la box Marvin Hagler MOARE la vârsta de 66 de ani după ce a primit un „Vaccin” experimental COVID.

Tehnician în chirurgie în vârstă de 39 de ani, și mamă, moare la 4 zile după al doilea vaccin experimental ARNm Moderna COVID

Guvernul Regatului Unit modifică recomandările pentru femeile gravide care primesc injecții experimentale de COVID care au cauzat cel puțin 20 de avorturi spontane până acum

Prima săptămână a vaccinurilor experimentale COVID în Coreea de Sud: 7 MORTI și peste 2800 cu leziuni

Denunțătorul dezvăluie multe complicații în timpul sarcinii în urma injecțiilor experimentale COVID – „Vaccinul lăsând o urmă mamelor devastate”

12 rezidenți mor după primul vaccin COVID în centrul de îngrijire medicală și demență din Țara Galilor

Rata mortalității crește în Israel în urma „vaccinurilor” COVID experimentale Pfizer

PhD fisioterapeută de 28 ani MOARE 2 zile după ce a fost injectată cu un vaccin experimental ARNm COVID

22 batrâni cu demență senilă morți într-o săptămână după injețctia experimentală cu ARNm COVID în Olanda

Două călugărițe moarte și 28 COVID pozitiv la 2 zile după injecțiile experimentale de ARNm COVID

Fost militar american sănătos are acum boli de inimă în urma vaccinurilor Moderna COVID

Un denunțător face public video cu vaccinuri forțate COVID în casele de batrâni din Germania – Avocat: „Ne ocupăm de omucideri, poate chiar de crimă”

Al doilea vaccin Pfizer COVID a fost oprit în Spania după 46 decese într-o singură casă de bătrâni în urma primei injecții

Fosta prezentatoare TV din Detroit, Karen Hudson-Samuels, a murit brusc la o zi după ce a fost injectată cu mARN experimental COVID

Denunțător: 8 din 31 rezidenți morți în azilul de bătrâni din Germania după ce au fost injectați împotriva voinței lor cu Pfizer Experimental mRNA COVID

Un alt holocaust evreiesc? Radio local raportează „Mulți mor” în Israel în urma injecțiilor experimentale de ARNm Pfizer

Medic italian în vârstă de 45 de ani „În floarea vieții și cu o sănătate perfectă” cade mort după injecția Pfizer mRNA COVID: Asistentă în vârstă de 39 de ani, tehnician chirurgical în vârstă de 42 de ani, de asemenea, moartă

Denunțătorul pentru casele de bătrâni de la CNA : persoanele în vârstă MOR CA MUȘTELE După injecții COVID!

53 Morți în Gibraltar în 10 zile după inițierea vaccinului experimental ARNm Pfizer mRNA COVID

Legenda baseballului Hank Aaron Mort după ce a primit injecția experimentală Moderna ARNm COVID

Obstetricianul din Miami, „Foarte sănătos, în vârstă de 56 de ani”, moare după ce a fost injectat cu vaccinul experimental Pfizer COVID

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button