X

Suedia adoptă o nouă lege pentru a compensa persoanele rănite de vaccinurile COVID

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul suedez a anunțat o nouă propunere prin care cei care s-au vaccinat împotriva covid și care au suferit efecte secundare vor avea dreptul la despăgubiri.

Suedia a adoptat o nouă lege care îi va despăgubi pe cei răniți de vaccinurile COVID. Noua lege va intra în vigoare în decembrie, dar acordă retroactiv despăgubiri oricărei persoane rănite ca urmare a vaccinărilor anterioare acestei date.

Diario Jornada on Twitter: "La ministra de Salud de #Suecia Lena Hallengren anunció que se retrasa la campaña de #vacunación contra la #Covid por falta de vacunas https://t.co/b2UExWufOt https://t.co/F81fC8jrO1" / Twitter

Guvernul suedez a anunțat joi noua propunere, ministrul social Lena Hallengren a comentat :

„Efectele secundare grave ale vaccinurilor împotriva COVID-19 sunt mai puțin frecvente, dar, ca persoană fizică, ar trebui să vă asigurați că se plăteste compensația financiară în caz de leziune.”

„Cu acest proiect de lege, statul își asumă obligația de a plăti compensația pentru daunele cauzate de vaccinurile aprobate împotriva COVID-19, în cazurile în care un vaccin nu este acoperit de asigurarea farmaceutică sau dacă banii asigurării farmaceutice nu sunt suficienți„, a adăugat Hallengren .

Noua lege vine după ce Consiliul Suedez pentru Asigurări Farmaceutice a făcut demersuri în decembrie anul trecut pentru a limita răspunderea asigurării în cazul leziunilor cauzate de vaccinuri în timpul pandemiei.

Datorită limitării asigurărilor farmaceutice, există o protecție mai slabă pentru posibile daune în serie cauzate de vaccinuri împotriva COVID-19 decât pentru alte medicamente.

Prin urmare, guvernul consideră că este nevoie ca statul să completeze asigurarea farmaceutică în acest sens ”, a declarat guvernul într-un comunicat de presă.

Noua lege va intra în vigoare în decembrie, dar va acorda retroactiv despăgubiri oricărei persoane rănite ca urmare a vaccinurilor anterioare acestei date. Guvernul a propus, de asemenea, să aloce 10 milioane de coroane suedeze (837.761 GBP / 1.159.443 USD) pentru finanțarea inițiativei.

Anterior, Suedia a devenit a doua națiune europeană după Portugalia care a interzis călătorii din cea mai vaccinată națiune Israel. Suedia a interzis, de asemenea, intrarea cetățenilor din Statele Unite, Kosovo, Liban, Muntenegru și Macedonia de Nord.

Compensarea pentru leziunile legate de vaccin este mai greu accesibilă în alte țări – cum ar fi Statele Unite, unde avocații au spus potențialilor clienți că s-ar putea să nu poată reclama despăgubiri.

Testimonials › Gulfside Bank

Avocatul Altom Maglio a declarat pentru serviciul de știri Reuters în iulie că firma sa din Florida a fost contactată de aproximativ o sută persoane, însă a spus că, în ciuda faptului că firma sa a reprezentat multe persoane cu leziuni legate de vaccin în trecut, cei care doreau să primească despăgubiri pentru vaccinurile împotriva coronavirusului nu aveau noroc.

La începutul acestui an, guvernul federal canadian a deschis un program de compensare a prejudiciilor cauzate de vaccinuri, însă a declarat că numai cei cu „un prejudiciu grav și permanent” vor fi eligibili pentru orice compensație.

Între timp, un adolescent de 16 ani a primit o compensație de 225.000 dolari de la Ministerul Sănătății din Singapore după ce a suferit un atac de cord din cauza vaccinului Pfizer COVID-19.

Traducere INVICTUS din Greatgameindia

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Văii… No auzit acolo vrăjeală frateeee.. Fa vaccinu ca dam bani dacă mori… De data asta nu punem nimic în el… Cu încredere.. Ca treaba cu panica am încheiat-o din 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button