X

SUA: Doctorița vrea să „înspăimânte publicul” umflând în continuare cifrele COVID: „Dacă nu te vaccinezi, știi că vei muri”

National File a obținut o înregistrare a unei convorbiri video Zoom între medici și un director de marketing la Centrul Medical Regional Novant Heath New Hanover, un grup de 20 de spitale, clinici și birouri care tratează pacienții din Carolina de Nord și Carolina de Sud.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image-1.jpeg

În înregistrare, Mary Rudyk, MD, îi spune directorului de marketing Carolyn Fisher și unui alt angajat al spitalului că dorește ca spitalele să devină mai „înspăimântătoare pentru public” prin umflarea numărului de pacienți cu COVID-19 și prin utilizarea mesajelor care le spun în mod fals persoanelor „Dacă nu te vaccinezi, știi că vei muri”.

În videoclip, Fisher pare confuză la întrebările ridicate de Rudyk cu privire la modul în care sunt numărați pacienții cu COVID-19. După ce Fisher a explicat acest proces, Rudyk afirmă că spitalele ar trebui să devină „înfricoșătoare” în mesajele lor despre COVID-19, să umfle numărul total de pacienți cu COVID-19 prin numărarea celor care și-au revenit, și sugerează că oamenii vor muri fără a lua unul dintre controversatele vaccinuri COVID-19.

Videoclipul a fost obținut de la o sursă internă la Novant Health și a fost înregistrat la începutul acestei săptămâni. Clipul prezintă trei vorbitori: Rudyk, Fisher și Shelbourn Stevens, în imagine, președintele căruia promite să vorbească cu MacDonald despre umflarea numărului de pacienți cu COVID-19 „offline”.

După ce primul vorbitor pare să răspundă la o întrebare despre modul în care numărul de pacienți COVID-19 este determinat și împărțit cu publicul, MacDonald răspunde: „Cred că sentimentul meu în acest moment este că poate trebuie să dăm un pic mai multa frică publicului.” Apoi prezinta ideea sa de a umfla numărul total de pacienți cu COVID-19 prin numărarea pacienților care s-au vindecat.

Rudyk explică. „Există încă multe persoane spitalizate pe care îi considerăm post-COVID, dar nu sunt socotiți în aceste numere, deci, cum să includem acele persoane post-COVID în numărul pacienților pe care îi avem în Spital?”

În acest punct, Fisher, aparent confuză, îi cere lui Rudyk să clarifice dacă sugerează ca spitalul să publice numărul total de pacienți tratați la spital „de la începutul COVID”, la care Rudyk spune că este o idee și mai bună.

„Asta este chiar mai bine, și asta este ceva ce pot duce altei persoane, dar cred că acestea sunt numere importante. Pacienții care sunt încă în spital, care sunt în afara etajului COVID, dar care încă ocupă spitalul din mai multe motive ”, a spus Rudyk, înainte ca un medic s-o întrerupă pentru a-i informa că acei pacienți sunt considerați„ recuperați ”.

Totuși, ea persistă: „Cred că trebuie să fie evidențiat și acest lucru, pentru că, odată ce ați ieșit din izolare, scad numerele COVID, asta este corect”. Medicul a fost de acord: „Carolyn, putem vorbi offline despre cum ducem asta până la marketing”, înainte de a fi întrerupți de Rudyk.

„Așadar, vreau doar să spun că trebuie să fim mai contondenți, trebuie să fim mai puternici, trebuie să vedem cum iese ceva: „Dacă nu te vaccinezi, știi că vei muri”. Vreau să spun că trebuie să fim cu adevărat sinceri cu acești oameni”, a spus Rudyk râzând

De când a apărut videoclipul pe rețelele de socializare, spitalul a lansat o declarație în care susține că „membrii echipei implicați” în ședință sunt stresați și frustrați că mai multe persoane nu iau unul dintre controversatele vaccinuri. Cu toate acestea, spitalul a clarificat că sugestia lui Rudyk nu a fost luată: „Datele pe care le-am distribuit nu includ pacienții care rămân spitalizați pentru complicații COVID-19 chiar dacă nu mai sunt COVID pozitivi”. Cu toate acestea, spitalul sugerează că ar putea începe să umfle numărul, așa cum a sugerat Rudyk, „n-a oferit o imagine completă”, a menționat spitalul.  Nationalfile

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Și tineri, și mai în vârstă au luat minciuna în brațe pentru foloase materiale și induc în eroare poporul. Ce pedeapsă le trebuie oare acestora pentru a se lecui de mincina ce se transformă în genocid? Unde le este rușinea față de semenii lor pe care-i mint fără nicio frică de Dumnezeu? Aceștia care omoară oameni nu mai sunt oameni, ci draci împielițați. Dar vine curând și răsplata lor cu vârf și-ndesat. Nu vă vaccinați, fraților, căci minciuna pandemiei Covid este pe zi ce trece tot mai evidentă.

    1. Este cea mai mare minciună planetara,pe deasupra au aderat la această minciună șefi de state,politicieni,inspaimanta populația,cea mai mare manipulare,mint cu nerușinare și culmea,sunt o grămadă de spălați pe creier care cred în această minciună,se vaccinează unii că să poată să călătorească,acest vaccin în doi, trei ani aduce sfârșitul lor,dar in fine este alegerea lor și așa i a îndemnat necuratul sa se vaccineze,in concluzie fraților nu va vaccinați.

  2. Din păcate așa specimene de oameni sânt peste tot și în România. Aceste lepre care pentru bani își vând și familia se pare că se înmulțesc pe zi ce trece . Să sperăm că Dumnezeu va avea grijă de noi toti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button