X

Corupția pe scară largă a Organizației Mondiale a Sănătății și finanțarea masivă a lui Bill Gates

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bill Gates este principalul finanțator al OMS și contribuie la bugetul OMS cu 4.840 milioane de dolari mai mult decât orice guvern al unui stat membru.

Companiile farmaceutice au influențat anterior declarația OMS cu privire la pandemia din 2009; Experții au numit ulterior gripa porcină o „pandemie falsă” alimentată de Big Pharma, care a profitat mai târziu de frica pentru sănătate.

OMS are o loialitate puternică față de China, iar ancheta sa asupra originii COVID-19 a fost o anchetă „falsă” de la început.

Chiar înainte de pandemia COVID-19, OMS a emis o declarație conform căreia a fost în discuții cu Facebook pentru „a se asigura că persoanele pot accesa informații autorizate asupra vaccinurilor și pentru a reduce răspândirea inexactităților”.

Povestea OMS ilustrează clar loialitatea sa față de Big Pharma și alte industrii, inclusiv minimizarea efectelor asupra sănătății cauzate de dezastrul nuclear de la Cernobîl din 1986 și colaborarea cu gigantul opioid Purdue.

Având în vedere dovezile convingătoare și constante că OMS este puternic în conflict și controlată de industrie, utilitatea sa ca gardian al sănătății publice trebuie să fie reevaluată în mod serios.

trustWHO: Interview with Lilian Franck /BIFED 2020 - YouTube

„TrustWHO”, un documentar produs de Lilian Franck, dezvăluie influențele clandestine care controlează Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și care au fost încă de la început. Fondată în 1948 de 61 state membre ale căror contribuții au finanțat inițial organizația, OMS s-a infiltrat rapid în industrie.

De la marile companii de tutun până la industriile nucleare și farmaceutice, industriile au dictat istoric agenda globală a OMS și continuă să o facă astăzi, punând profitul și puterea înaintea sănătății publice.

Coronavirus: Bill Gates' daughter jokes about COVID-19 vaccine conspiracy theory | CTV News

Bill Gates este principalul finanțator al OMS

În aprilie 2020, Donald Trump a suspendat finanțarea SUA către OMS, în timp ce administrația a efectuat o revizuire a „rolului său în gestionarea gravă și acoperirea răspândirii coronavirusului”. Acest lucru a propulsat în mod clar Fundația Bill și Melinda Gates către poziția de finanțator numărul unu al OMS. În urma alegerilor, președintele Joe Biden a revocat decizia administrației Trump, restituind fondurile SUA către OMS.

Cu toate acestea, Bill Gates rămâne principalul finanțator, contribuind mai mult la bugetul bienal al OMS de 4,84 miliarde de dolari decât orice guvern dintr-un stat membru. După cum a fost dezvăluit într-o copie preliminară a „Vax-Unvax”, noua carte de Robert F. Kennedy Jr., care urmează să fie publicată în noiembrie 2021, „Gates și-a folosit banii în mod strategic pentru a infecta agențiile internaționale de ajutor cu prioritățile sale egoiste.» .

Bill Gates contribuie la OMS prin mai multe căi, inclusiv Fundația Bill și Melinda Gates, precum și GAVI, care a fost fondată de Fundația Gates în parteneriat cu OMS, Banca Mondială și diferiți producători de vaccinuri.

Începând din 2018, contribuțiile cumulative ale Fundației Gates și GAVI au făcut din Gates principalul sponsor neoficial al OMS, chiar înainte de decizia din 2020 a administrației Trump de a întrerupe orice sprijin acordat organizației. Și într-adevăr, Gates dă atât de mult de vorbit că Politico a scris un articol extrem de critic despre influența sa financiară nejustificată asupra operațiunilor OMS în 2017, despre care Politico a spus că a determinat agenția să cheltuiască:

„… O cantitate disproporționată din resursele sale pentru proiecte, cu rezultatele măsurabile pe care le preferă Gates… Influența sa are ONG-urile și academicienii preocupați. Unii susținători ai sănătății se tem că, din moment ce banii Fundației Gates provin din investiții în companii mari, ar putea servi drept cal troian pentru ca interesele corporațiilor să submineze rolul OMS în stabilirea standardelor și configuratia politicilor de sănătate ”.

În plus, Gates „conduce de asemenea finanțarea către OMS prin SAGE [Grupul consultativ strategic de experți], UNICEF și Rotary International, aducând contribuțiile lor totale la peste 1 miliard de dolari”, explică Kennedy în carte și adaugă că aceste donații deductibile din impozite îi conferă lui Gates un avantaj și control asupra politicii de sănătate internațional, „pe care o conduce în mare măsură pentru a servi interesele de profit ale partenerilor săi farmaceutici”.

După cum s-a menționat în filmul prezentat, atunci când a fost fondat, OMS putea decide cum să distribuie contribuțiile sale. Acum, 70% din bugetul său este legat de proiecte specifice, țări sau regiuni, care sunt dictate de finanțatori. Ca atare, prioritățile lui Gates sunt coloana vertebrală a OMS și nu a fost o coincidență când a spus despre OMS: „Prioritățile noastre sunt prioritățile sale”.

„Obsesia lui Gates pentru vaccinuri a deturnat donațiile OMS de la reducerea sărăciei, nutriției și apei potabile pentru a face ca vaccinul să devină principalul său sistem de sănătate publică. Iar Gates nu se teme să-și piardă greutatea”, potrivit cărții lui Kennedy. „… Amploarea contribuțiilor financiare ale fundației sale a făcut din Bill Gates un lider neoficial, deși neales, al OMS”.

Farmaceutica și OMS încasează cecuri în pandemii anterioare

În timpul pandemiei H1N1 (gripa porcină) din 2009, s-au încheiat acorduri secrete între Germania, Marea Britanie, Italia și Franța cu industria farmaceutică înainte de începerea pandemiei H1N1, afirmând că vor achiziționa vaccinuri împotriva gripei H1N1, dar numai dacă o pandemie de nivel 6 era declarată de OMS.

Documentarul „TrustWHO” arată cum, cu șase săptămâni înainte de declararea pandemiei, nimeni de la OMS nu era preocupat de virus, dar mass-media exagera pericolele. Apoi, în luna premergătoare pandemiei H1N1 din 2009, OMS a schimbat definiția oficială de pandemie, eliminând criteriile de severitate și mortalitate ridicată și lăsând definiția unei pandemii ca „o epidemie globală a unei boli”.

Lungenarzt zu Corona: Gefährliche Verschwörungstheorien - taz.de

Această modificare a definiției a permis OMS să declare gripa porcină o pandemie după ce numai 144 persoane au murit din cauza infecției la nivel mondial. În 2010, dr. Wolfgang Wodarg, pe atunci șef al sănătății la Consiliul Europei, a acuzat companiile farmaceutice că influențează în declararea pandemiei a OMS și a numit gripa porcină o „falsă pandemie” condusă de Big Pharma care a profitat de frica pentru sănătate.

Potrivit lui Wodarg, pandemia de gripă porcină a fost „unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului”. În ancheta privind contrafacerea unei pandemii de către OMS și Big Pharma, o anchetă a declarat:

„… Pentru a-și promova medicamentele și vaccinurile antigripale brevetate, companiile farmaceutice au influențat oamenii de știință și agențiile oficiale responsabile de standardele de sănătate publică pentru a alarma guvernele din întreaga lume și a le face să risipească puținele resurse sanitare în strategii de vaccinuri ineficiente și expunând inutil milioane de oameni sănătoși la riscul unui număr necunoscut de efecte secundare de la vaccinuri insuficient probate.

În timp ce guvernele au ajuns cu stocuri de vaccinuri pe care nu le-ar folosi niciodată, mulți dintre cei care au primit vaccinul împotriva gripei porcine H1N1 au suferit efecte adverse precum sindromul Guillain-Barré, narcolepsie, cataplexie și alte forme de leziuni cerebrale.

Acoperirea originilor

Democracy Now! on Twitter: "Despite all evidence pointing to the contrary, President Trump this week suggested the coronavirus originated in a Chinese lab. Zoologist and disease ecologist @PeterDaszak says that idea is "

Ancheta OMS asupra originii COVID-19 a fost, de asemenea, o anchetă „falsă” de la început. Chinei i s-a permis să aleagă personal membrii echipei de investigare a OMS, care îl includea pe Dr. Peter Daszak, care are legături profesionale strânse cu Institutul de Virologie din Wuhan.

Includerea lui Dazsak în această echipă a garantat practic respingerea teoriei originii laboratorului și, în februarie 2021, OMS a eliminat institutul și alte două laboratoare de biosecuritate de nivel 4 din Wuhan, China, de la acțiuni greșite, spunând că aceste laboratoare nu au nimic de-a face cu focarul COVID- 19.

Numai după o reacție violentă, inclusiv o scrisoare deschisă semnată de 26 de oameni de știință care cereau o anchetă criminalistică completă și fără restricții asupra originilor pandemiei, OMS a intrat în modul de control al daunelor, iar CEO-ul Tedros Adhanom Ghebreyesus și alți 13 lideri mondiali s-au alăturat guvernului SUA pentru a exprima „frustrarea lor față de nivelul de acces pe care China l-a acordat unei misiuni internaționale în Wuhan”.

Câteva puncte demne de remarcat: Gates l-a ales pe Ghebreyesus ca director general al OMS, nu datorită calificărilor sale (Tedros nu are o diplomă medicală și are un palmares care include acuzații de încălcare a drepturilor omului), ci datorită loialității sale față de Gates., din nou conform cărții lui Kennedy.

Mai mult, loialitatea OMS față de China a fost asigurată cu ani mai înainte, când China a obținut voturile OMS pentru a se asigura că candidații săi devin director general. O anchetă Sunday Times a mai dezvăluit că independența OMS a fost grav compromisă și legăturile sale strânse cu China au permis să se răspândească COVID-19 (sau să facă să se răspândească) în primele zile ale pandemiei, provocând confuzie în investigarea asupra originilor sale. Conform Sunday Times:

Conducerea OMS a acordat prioritate intereselor economice ale Chinei peste oprirea răspândirii virusului atunci când a apărut Covid-19. China a exercitat controlul final asupra anchetei OMS asupra originilor Covid-19, numind experții aleși și negocind un acord secret pentru a dilua mandatul.

Relațiile OMS cu China au jucat un „rol decisiv” în pandemie

La 28 ianuarie 2020, la patru săptămâni după ce Taiwanul a alertat OMS că o misterioasă boală respiratorie se răspândește în China, OMS nu a luat încă măsuri și a continuat să laude China.

Tedros inclusiv a lăudat China pentru transparența sa, spunând că președintele chinez a „arătat„ o conducere excepțională ”și merita „recunoștință și respect ”pentru acțiunea de a contracara focarul în epicentru”, a raportat Sunday Times.Acești ‘pași extraordinari’ au împiedicat răspândirea în continuare a virusului și, din această cauză, a spus el, au existat doar ‘câteva cazuri de transmitere de la persoană la persoană în afara Chinei, pe care le monitorizăm de aproape’ ”.

Vacunas y la plaga de corrupción - infomag.es

Vorbind la Sunday Times, profesorul Richard Ebright de la Waksman Institute for Microbiology de la Universitatea Rutgers din New Jersey, a declarat că această legătură strânsă a condus în cele din urmă cursul pandemiei:

„Nu numai că a avut un rol; a jucat un rol decisiv. A fost singura motivație. Nu a existat nicio justificare științifică, medicală sau politică pentru poziția adoptată de OMS în ianuarie și februarie 2020. Aceasta s-a bazat în întregime pe menținerea unor legături satisfăcătoare cu guvernul chinez”.

Așadar, la fiecare pas, OMS a promovat poziția pe care o căuta guvernul chinez … OMS a rezistat activ și a obstrucționat eforturile altor națiuni pentru a implementa controale eficiente la frontieră care ar fi putut limita răspândirea sau chiar opri răspândirea focarului.

Imi este imposibil să cred că funcționarii de la Geneva, care făceau acele declarații, credeau că acele declarații erau conforme cu faptele de care dispuneau la momentul declarațiilor. Este greu să nu vedem că originea directă a acestui fapt este sprijinul guvernului chinez pentru alegerea lui Tedros ca CEO …

„Aceasta a fost o rentabilitate remarcabilă a investiției [din China], cu sumele relativ mici care au fost investite pentru a-și susține alegerile. A dat roade mari pentru guvernul chinez.”

Corupția OMS este profundă

Chiar și înainte de pandemie, OMS a lansat o declarație conform căreia a fost în discuții cu Facebook pentru „a se asigura că persoanele pot avea acces la informații autorizate despre vaccinuri și pentru a reduce răspândirea inexactităților”.

Jason Hirsch - Public Policy Manager - Facebook | LinkedIn

La primul Summit Mondial asupra Vaccinării al OMS, desfășurat la Bruxelles în septembrie 2019, Jason Hirsch, managerul de politici publice al Facebook, a făcut aluzie la cenzura și manipularea mass-media care se apropie:

Primul lucru pe care îl facem este reducerea distribuției dezinformării despre vaccinuri și al doilea lucru pe care îl facem este creșterea expunerii conținutului credibil și autorizat despre vaccinuri”.

În loc să pună sănătatea publică pe primul loc, cum ar fi promovarea studiilor de siguranță a vaccinurilor, povestea OMS ilustrează clar loialitatea sa față de Big Pharma și alte industrii. OMS, de exemplu, a minimizat efectele asupra sănătății cauzate de dezastrul nuclear de la Cernobîl din 1986, afirmând că „doar 50 decese au fost cauzate direct de incident și că „un total de până la 4.000 persoane ar putea muri în cele din urmă din cauza expunerii la radiații”.

OMS a semnat un acord cu Agenția Internațională pentru Energie Atomică, care „promovează utilizarea pașnică a energiei atomice”, în 1959, subordonând-o agenției în legătură cu radiațiile ionizante.

Răspunsul OMS la dezastrul produs de radiații la Fukushima în 2011 a fost, de asemenea, criticat, cu dovezi ale unei acoperiri la nivel înalt. OMS, din nou, a minimizat riscurile, afirmând că „riscurile prevăzute sunt scăzute și nu se anticipează creșteri observabile ale ratelor de cancer peste ratele de referință”.

OMS a primit, de asemenea, mai mult de 1,6 milioane de dolari de la gigantul opioidelor Purdue din 1999 până în 2010 și a folosit date despre opioide susținute de industrie pentru a le încorpora în orientările sale oficiale pro-opioide. Potrivit Alianței pentru Protecția Cercetării Umane, colaborarea OMS cu Purdue a condus la creșterea consumului de opioide și a dependenței globale.

Datorită acceptării banilor privați, o revizuire în Journal of Integrative Medicine & Therapy a ajuns să afirme că corupția OMS este „cea mai mare amenințare la nivel mondial pentru sănătatea publică a timpului nostru”, în special în ceea ce privește recomandările OMS privind medicamentele, inclusiv „lista de medicamente esențiale” pe care o consideră părtinitoare și nesigură.

Având în vedere dovezile convingătoare și constante că OMS este puternic în conflict și controlată de industrie, utilitatea sa ca gardian al sănătății publice trebuie să fie reevaluată în mod serios.

 Tradus de Invictus din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button