X

Nevaccinații vor fi recunoscuți prin măștile lor în Austria

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editor ER: Devine din ce în ce mai nebunesc … Să ne amintim că proiecțiile pentru toamnă sunt că cei vaccinați vor fi cei care se îmbolnăvesc cu Cresterea Dependenței de Anticorpi, ceea ce înseamnă că „vaccinarea” le-a pregătit o reacție mult mai proastă atunci când virusul natural apare în jur.  Sau pentru efectele secundare adverse ale injecției, pe care le prezintă deja mulți dintre spitalizați. Așadar, atunci când ratele de ocupare a paturilor în spital cresc inevitabil, cei nevaccinați vor fi pedepsiți.

Dar mai întâi, trebuie să poată fi identificați public …

******

Freewestmedia

Cei nevaccinați vor fi recunoscuți după măștile lor în Austria
Persoanele nevaccinate vor fi etichetate în republica alpină. Spre deosebire de cei care au fost vaccinați, cei nevaccinați vor trebui să poarte măști FFP2 în magazine, ceea ce face respirația mai dificilă decât cu măștile medicale convenționale
.

VIENA – „Măștile FFP2 vor fi disponibile din nou începând cu 15 septembrie, dar numai pentru persoanele nevaccinate”, potrivit Kleine Zeitung.

Quién es Sebastian Kurz, el ganador de las elecciones en Austria que va rumbo a convertirse en el mandatario más joven del mundo - BBC News Mundo

„Nu putem, nu vrem și nu ne vom limita pentru totdeauna, ci trebuie să depindem pe deplin pe vaccinare”, a declarat cancelarul Sebastian Kurz (ÖVP), potrivit ziarului. De asemenea, era „absolut necesar”, deoarece altfel „protecția” prin vaccinuri s-ar pierde. Pentru persoanele nevaccinate va exista un plan pas cu pas bazat pe cifrele de ocupare din unitățile de terapie intensivă. „Totul a fost deja făcut pentru cei care au fost vaccinați”, a spus șeful guvernului. Pentru ei nu vor exista restricții.

Guvernul presupune că până la 15 septembrie, 10% din paturile de terapie intensivă vor fi ocupate, iar masca FFP2 va fi din nou obligatorie. „În orice magazin, aceasta este doar o recomandare pentru cei care au fost vaccinați, dar este obligatorie pentru cei care nu au fost vaccinați. Poliția va face controale aleatorii, se menționează în raport.

În viitor, testele antigenice vor fi valabile doar 24 de ore în loc de cele 48 precedente, după cum a raportat Bayerischer Rundfunk. Dacă 15% din paturile de terapie intensivă sunt ocupate, se aplică regulile 2G: numai cei care au fost vaccinați și cei care și-au revenit au acces la catering nocturnă și la evenimentele în care nu există locuri alocate.

Se vor aplica reguli si mai stricte care vor fi în vigoare de la 20% de ocuparea paturilor de terapie intensivă. „Evenimentele sportive locale, concertele și multe altele ar trebui să fie deschise doar persoanelor vaccinate și convalescente – sau persoanelor care pot prezenta un test PCR actual. Până în prezent, autotestele antigenului cunoscute sub numele de „teste în camera de zi” au fost suficiente în Austria”.

Faptul că persoanele nevaccinate vor fi identificabile prin obligația de a purta măști FFP2, ar putea duce la discriminare masivă și chiar atacuri. Aceasta înseamnă că a fost atins un nou prag de excludere și presiune, atunci când oamenii sunt de fapt marcați public pe baza refuzului unei intervenții medicale periculoase și foarte riscante, despre care nu se cunosc efectele pe termen lung.

Alex Berenson responds to NYT attack on his COVID-19 'tirades'

Politicienii le-au promis alegătorilor că vaccinurile ar putea să nu oprească infecția sau transmiterea, dar că sunt încă foarte eficiente împotriva bolilor grave și a morții. Cel puțin 89% dintre britanicii peste 16 ani au primit cel puțin o injecție și 80% sunt complet vaccinați, potrivit analistului Alex Berenson. Această rată ridicată de vaccinare nu a încetinit deloc decesele. Dimpotrivă.

Mortalitatea produsă din toate cauzele este cu 10% peste normal în Anglia și Scoția, singurele regiuni cu date în timp real. Aceasta a fost o tendință alarmantă de acum două luni în Anglia și Scoția, unde majoritatea oamenilor au fost vaccinați.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ca un pod peste timp, steaua galbena a lui David a trecut de pe banderolele evreilor din ghetourile naziste, pe botnitzele austriecilor nevaccinati! Se vede cu ochiul liber ca, multi dintre conducatorii austriecilor au sange de nazist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button