X

Anticorpi monoclonali pentru CV un posibil factor de schimb – Pacienți vaccinați care primesc tratament [VIDEO]

Editor ER: Dr. Richard Bartlett vorbește cu Del Bigtree despre utilitatea clinică a tratamentului cu anticorpi monoclonali Regeneron. Ca introducere, Del ridică suspiciunea rezonabilă că, dacă dr. Rachel Levine, secretar adjunct pentru sănătate, împinge tratamentul cu anticorpi monoclonali (vezi video), atunci putem avea încredere în el? Mai jos sunt câteva note din discuția sa cu Bartlett în care răspunde la această întrebare pe baza experienței sale clinice.

*****

Ca o problemă importantă în acest videoclip, este evident că momentul lansării vaccinului este în mod clar corelat cu o problemă reînnoită de sănătate publică.

Lansarea vaccinurilor s-a produs la mijlocul lunii decembrie până în ianuarie, în funcție de țară. Bartlett semnalează că după 30 ianuarie, noi probleme au început să apară după o pauză de 4 luni, când virusul părea că a fost învins. El ne invită să nu „gândim usor” la acest lucru, făcând nu numai această observație cronologică, ci și dezvăluind că jumătate din pacienții săi monoclonali sunt vaccinați. Avem impresia că Bartlett este un comunicator înțelept, căruia nu îi este frică să intre pe așa-numitul teritoriu al „conspirației”, dar care ocolește problema de a fi calomniat ca anti-vaccin.

*****

Note din videoclip:

 • Șefii de stat au primit acest tratament. Nu este o tehnologie nouă, are cel puțin 40 de ani – este adevărată știință. Pacienții primesc o perfuzie IV de 30 de minute. Simptomele precum presiunea toracică, durerile de cap și durerile de spate dispar de obicei în decurs de 30 de minute. Pacienții sunt monitorizați pentru încă 30 de minute. „Vedem rezultate extraordinare.”
 • Este fabricat sau provine de la o ființă umană? Are anticorpi care nu provin din plasma umană, care transportă proteine ​​și un risc de infecție. Este un produs de anticorpi purificat.
 • Bartlett crede că va un schimba regulile jocului.
 • Anafilaxia este un posibil efect secundar, dar nu a fost observat până acum.
 • Clinicile apar peste tot în Texas pentru a evita ca spitalele sa fie invadate.
Gobernador de Florida ordena confinamiento obligatorio por covid-19
 • Ron de Santis folosește acest tratament în Florida.
 • Acesta este un tratament „pe lângă”. Niciunul dintre tratamentele disponibile nu se exclude reciproc.
 • Este utilizat ca parte a unui protocol de tratament ambulatoriu timpuriu. Există o mulțime de acorduri medicale cu privire la utilizarea acestui tratament.
 • Sunați la spitalul local și solicitați adresa unei clinici de anticorpi monoclonali din zona dvs.
 • Jumatate dintre pacienții care vor primi tratament cu anticorpi monoclonali sunt vaccinați. (ER: Aceasta este o afirmație făcută de Dr. Bartlett care, în opinia noastră, alege să nu mai discute, numind „virusul” drept problemă.)
 • (Ei discută despre afirmațiile false ale lui Fauci și ale mass-mediei despre ivermectină.)
 • Bigtree ridică punctul despre vara trecută (2020), că abia au existat probleme cu „Covid”, dar acum se simte ca și cum ar fi o problemă, cu o creștere a cazurilor bazate în persoanele despre care el știe că au probleme de sănătate. De ce? Bartlett:

„Timp de 4 luni în Texas începând cu 30 ianuarie, ajunseseră la linia dreaptă și părea că au învins Covidul. „Apoi, dintr-o dată, a apărut ceva nou. De unde a venit SARS-CoV-2, Del? ” … „Ar putea fi ceva care vine din același loc. Am vorbit cu un general, un colonel, am vorbit cu un congresman despre asta … nu trebuie să gândim ușor … SARS-CoV-2 a venit dintr-un laborator, dintr-o sursă specifică, așa că vreau ca lumea aici să nu gândească ușor … ”.

(ER: el nu menționează vaccinul ca posibilă sursă a apariției de „ceva nou”.)

 • Bigtree încheie mulțumindu-i pentru raportarea faptelor așa cum le vede și nu se implică în politizarea subiectului.

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

 1. Coronavirusu’ e subiect politic.
  Anticorpii astia sint ca aspirina luata din gura altuia – ca si manevrele asiztice samanice – pacalesc putin functionarea normala a organismului da’ nu e in regula; TOATE CELULELE participa la apararea fata de agresiunea externa, nu doar „soldateii” care sint adusi cu camionu’ – pardon, cu acu’-n muschi.
  La analiza interna, sint depistati ca „straini” si sint eliminati cu viteza mare; nu sint un fel de plombe la dinti sa tina ani de zile.
  ========
  Cu toata experienta si invatatura lor mai mult sau mai putin medicala, cat timp vorbesc despre desseul inert… celule si resturi de celule MOARTE, un rest organic (H2, O2 si C) incapabil de reproductie numit VIRUS ca despre un atacator mobil si puternic, aproape imbatabil …. ne ducem intr-o zona absurda unde orice e posibil, o credinta evident fara legatura cu realitatea fizica, biologica; se „cade” in speculatii care duc la chinuirea oamenilor nu doar inutil dar si daunator.

  A ajuns minciuna si fantezia la nivelul amenintator de genocid, promovat de indivizi cu patalama medicala.
  Bineinteles ca in sirul de absurditati, minciuni si improvizatii para-logice se vad multe „nepotriviri”.
  Ce rost are sa discuti de acestea cand cel mai corect este sa respingi cultul religios al „virusilor”?
  Este infectie bacteriana caree se petrece ne-periodic, diferit si fara putinta de a fi oprit fiindca este manifestare naturala a mediului.
  Au incercat sa faca vaccin pulverizat fara consimtamant si au dat o bacterie blegita, handicapata „la tot mapamondu'” – chiar credeti ca stiinta incapabila sa creeze o (UNA) celula e in stare sa creeze microorganisme?
  NIci vorba, da’ poate sa otraveasca lumea.
  Asta au facut.
  Stiind ca exista solutia de neutralizare care nu e vaccin, nici medicament chimic ci antidot natural.
  Antibiotic natural. Ieftin, Aproape interzis da’ nu de tot ca nu vor sa moara si animalele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button