X

Mario Draghi dă semnalul pentru vaccinarea europeană obligatorie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

EuropeReloaded

Dacă sunt lăsați în voia lor, liderii europeni vor concura pentru a vedea cine va fi primul care va face vaccinarea universal obligatorie. 

Emmanuel Macron a fost înaintea jocului în iulie; acum Mario Draghi face ca ministrul său al Sănătății să testeze vaccinarea universală. Și candidații la succesiunea Angelei Merkel încep, de asemenea, să facă acest lucru, în timp ce se încearcă să nu ofenseze o parte a electoratului. De fapt, dacă nu suntem atenți, cutia de rezonanță a Uniunii Europene ar putea deveni o formidabilă mașină pentru a trage un popor după altul spre vaccinarea generalizată. Acesta este sindromul broaștei care fierbe.

Este vorba de a crea ireversibilul înainte ca oamenii să înțeleagă că sunt târâți acolo unde nu vor să meargă.

Italia; estado de emergencia hasta 30 de abril 2021 - La prensa 7 dias

Mario Draghi este atât prototipul tehnocratului globalist, cât și un formidabil animal de putere. Are grijă să nu apară direct. Dar el promovează cauza „vaccinării obligatorii”. El îl trimite pe ministrul Sănătății, Roberto Speranza (în imaginea de mai sus), în fața reporterilor la reuniunea miniștrilor Sănătății din G20.

Cele mai bogate și puternice țări sunt angajate să construiască o campanie de vaccinare extinsă la toate națiunile”, a declarat ministrul pentru Corriere della Sera. Potrivit acestuia, ieșirea din pandemie este imposibilă înainte de 2023, atât de mult depinde „de capacitatea noastră de a vaccina toate țările lumii”.

Roberto Speranza a adăugat că mai presus de toate guvernul va studia posibilitatea ca vaccinul să devină obligatoriu „în următoarele săptămâni”, fără a aștepta aprobarea finală a vaccinurilor de către Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), deoarece vaccinurile sunt deja sigure, conform ministrului italian. Italia a făcut deja vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Jucând cu frica și amenințarea, Speranza explică:

Virusul există încă, este puternic și se răspândește. Fie întărim din nou campania de vaccinare, fie suntem obligați să ne imaginăm că la un moment dat va trebui să recurgem la măsurile din trecut.

Liderii europeni uniți împotriva popoarelor lor și împotriva adevărului despre vaccinuri

Emmanuel Macron a preluat inițiativa, la mijlocul lunii iulie, pentru a bloca populația franceză în impulsul unei obligații de vaccinare în continuă expansiune. Mario Draghi tocmai a luat opțiunea de a trece mai întâi linia de sosire. Și, așa cum știm succesiunea deciziilor în cadrul Uniunii Europene, va predomina o singură acțiune mimetică. Candidații la succesiunea Angelei Merkel sunt prudenți cu modul în care formulează lucrurile, deoarece germanii sunt, potrivit unui sondaj, europenii care se simt cei mai „închiși”; dar adevărul este că, în afară de AfD și Die Basis, partidul care a fost fondat pentru a lupta împotriva politicii de blocare, toate forțele politice avansează cauza vaccinării obligatorii. Die Linke se angajează să protejeze medicii – care sunt plătiți regeste pentru vaccinare – de presiunea socială pentru a-i descuraja de la vaccinare;

Cómo se pronuncia Olaf Scholz? | Fundéu

Olaf Scholz, candidatul social-democrat, spune că s-a simțit ca un „cobai” când a fost vaccinat la început, dar ar dori ca toată lumea să-l urmeze.

El centrista Armin Laschet, elegido presidente de la democristiana CDU

Iar Armin Laschet, candidatul CDU, spune că vrea ca angajatorii să aibă datele de vaccinare ale angajaților lor pentru a evita pericolul unei noi epidemii. Asta înseamnă că, odată ce alegerile s-au încheiat, germanii vor fi prinși într-o capcană.

De fapt, liderii europeni sunt foarte conștienți de faptul că rezistența oamenilor va crește pe măsură ce se va cunoaște numărul anormal de mare de decese și efecte secundare grave în urma vaccinurilor. Dar la Paris, la Roma, la Berlin, nu vor, nu pot da înapoi. Chiar și atunci când India sau Japonia anunță includerea ivermectinei în panoplia mijloacelor de tratare a COVID.

********

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

    1. – Autoritățile administrației publice locale și furnizorii de servicii sociale publici și privați vor fi obligați să solicite personalului care are contact cu persoanele beneficiare, fie dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, fie dovada unui rezultat negativ al testării, fie confirmarea faptului că au avut boala. Neprezentarea dovezilor menționate va duce la interzicerea accesului în centrele de servicii sociale sau interzicerea desfășurării activităților care presupun contactul cu beneficiarii.
      – Angajații care refuză vaccinarea vor putea opta pentru testarea periodică, dar vor suporta costurile aferente testării. Pentru persoanele care nu s-au vaccinat din motive medicale, costul aferent testării se suportă de direcţiile de sănătate publică judeţene.
      – Nerespectarea acestor prevederi reprezintă contravenție.

      Curând se va extinde și la alte categorii de salariați….

        1. Fiecare sa gandeasca in felul urmator: care sunt consecinte mai grave nesupunere or injectarea.
          Oamenii sunt lasi si se lasa condusi de frica, nu ai de ce sa iti fie frica Dumnezeu este cu tine.

      1. Nesupunere masiva, asta lipseste popoarelor intregii lumi, nesupunere, nu au ce sa faca cand mase de oameni nu se supun, insa oamenii sunt ca oile si fac pe ei de frica, frica de ce? Frica trebuie sa ia doar de Dumnezeu, El te protejeaza daca vede ca actionezi.

  1. De la ce ospiciu au scăpat măscăricii ăștia? Sa demonstreze întâi existenta covrigului și apoi mai discutam! Pana atunci li se aplica urarea de acum câțiva ani adresata PSD-ului!

    1. @Tibi, “sa demonstreze mai întâi existenta covrigului”.
      Sosoaca a zis ca s-ar vaccina anti Covid, dar nu cu vaccinurile Occidentului, ci cu vaccinul rușilor. Deci, cum sa se vaccineze contra unui virus care nu exista? Asa delir mediatic precum cel produs de sus numita senatoare, mai greu găsești!

  2. TRAIASCA PARTIDUL, IN FRUNTE CU NOUA ORDINE MONDIALA (heil… nwo?). UE tocmai a declarat ca s-a atins pragul mult visat de ei de 70% intepati, asa ca …de ce nu se opresc cu inteparile? Sigur: vor sa ne scape de gripa covid, sa ne “mantuiasca”. S-a scapat una prin Australia, nu stiu ce ministra, ca “urmarirea contactilor gripati cu covid este parte din NOUA ORDINE MONDIALA”. Ups? (bine, e evident ca din start asta le era tinta: noua ordine mondiala + decimarea populatiei prin vaccinuri cancerigene)
    .
    Sigur… la vaccinarea lor obligatorie EXISTA SOLUTII!! Nu pot sa scriu aici explicit, ca stiu ca si Arafat citeste site-ul asta (e chiar cititor fidel!) si nu as vrea sa-i spun chiar explicit… cum se face… dar cine e interesat poate intui usor. Totusi, pe romaneste “vaccinarea obligatorie” reprezinta un cadru legal, dar care poate si TREBUIE sa fie ocolit/fentat! Dilema e cum, in ce fel. Asta este RAZBOI CIVIL: ei vin cu cadrul legal, noi fugim sa ne ferim de decimare si cancerul din vaccinuri incercand sa le fentam cadrul legal. Scapa cine poate!! De fapt… ASTA este noua lor ordine mondiala (un mare gunoi extrem de urat mirositor – cam cum miros si cei mentionati in articol, astia din Italia, activistii NWO).

  3. Asa este, Laura: nesupunerea este ceea ce lipseste popoarelor lumii in zilele astea; totusi putem observa ca intre popoare exista unele in care s-a mai vazut o urma de nesupunere – ma refer la popoarele acelor tari in care, in 2020 si 2021 au existat proteste violente cu lupte de strada impotriva restrictiilor (Franta, Germania, Olanda, GB) – si popoare in care oamenii s-au supus realmente ca oile; din aceasta din urma categorie fac parte romanii. Daca in Romania s-ar da maine o lege prin care sa se impuna vaccinarea obligatorie – care sa prevada sanctiuni pentru cei care nu se vor supune, de poimaine oamenii s-ar incolona linistiti in fata centrelor de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button