X

Israelul descoperă că Pfizer a vaccinat cu doar 39% eficacitate împotriva Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Gil May

Israel, care odată a fost modelul pentru a învinge Covid, se confruntă cu un nou val de infecții -18 august 2021, New York Times

Primăvara trecută, extraordinar de rapida campanie de vaccinare a Israelului a fost privită ca un model global.  Infecțiile cu coronavirus au scăzut, un certificat electronic a permis vaccinatilor să participe la concerte în interior și evenimente sportive, iar regulile de distanțare și mandatele de mască au fost în cele din urmă anulate. Israelul a oferit lumii o privire plină de speranță a ieșirii din pandemie.

Nu pentru mult timp. Un al patrulea val de infecții se apropie rapid de cele mai grave zile ale pandemiei din Israel în iarna trecută. Rata zilnică a cazurilor noi confirmate de infecții covid s-a dublat în ultimele două săptămâni, făcând din Israel un punct fierbinte în creștere. Săptămâna aceasta au fost restabilite restricțiile privind adunările și locurile comerciale și de divertisment, iar guvernul are în vedere un nou blocaj.

Unii experți se tem că rata ridicată a infecțiilor din Israel în rândul primitorilor de vaccinuri poate indica o scădere a protecției vaccinului în timp. Vaccinul poate fi mai puțin eficient în prevenirea infecției cu așa-numita variantă Delta foarte contagioasă. Marea majoritate a populației în vârstă din Israel a primit două doze de vaccin Pfizer-BioNTech până la sfârșitul lunii februarie și până acum aproximativ 78% din populația de 12 ani și peste este complet vaccinată. Datele publicate de Ministerul Sănătății din Israel la sfârșitul lunii iulie au sugerat că injecția cu Pfizer a fost cu doar 39% eficientă împotriva prevenirii infecțiilor în țară la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie comparativ cu 95% din ianuarie până la începutul lunii aprilie.

Notă: Ce s-a întâmplat cu 95% eficacitatea vaccinului Pfizer? Pentru mai multe informații pe această linie, consultați rezumate concise ale articolelor de știri profund revelatoare despre vaccinurile împotriva coronavirusului. – SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Iată cum au găsit deja motivul pentru a treia doză! Și în continuare vor proceda tot așa, încât vor face vaccinul ca abonamentul la revistă, adică periodic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button