X

Dr. Sam White vorbește cu doctorul Reiner Fuellmich și Comitetul de Investigație Corona [VIDEO]

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editor ER: Iată câteva puncte principale ridicate în mărturia dată de Dr.  Sam White (website-ul său; pagina sa de interviu avocatului Reiner Fuellmich. de la 2:09:36 la 2:49:22. (Întregul videoclip este interesant și este dublat în engleză când vorbesc experții germani.) Articolul de mai jos de The Daily Expose adaugă informații suplimentare.

  • El a fost sceptic cu privire la narațiune încă de la început. NHS obliga medicii să-și închidă ușile și consultațiile, trierea să se facă mai întâi la telefon înainte de a vedea pe cineva față în față. De fapt, pacienții cu probleme respiratorii nu au putut fi văzuți personal. De asemenea, testele PCR au fost utilizate la întâmplare, fără o evaluare clinică adecvată. Cazurile au fost diagnosticate în absența simptomelor!
  • Dr. White nu a dorit să participe la lansarea vaccinului Pfizer, deoarece știa despre Îmbunătățirea Dependenței de Anticorpi (ADE) la animale în studiile SARS-CoV. La începutul anului 2021, era clar că vor să vaccineze populații din ce în ce mai tinere, care nu prezintă niciun risc. Nu au existat suficiente date privind studiile pe o perioadă suficient de lungă de timp pentru ca să se întâmple consimțământul informat și beneficiile vaccinului au fost neclare. Așa că a demisionat din practica sa și și-a scris îngrijorările într-o scrisoare de demisie.
  • În iunie 2021, el a răspuns la o întrebare serioasă pe social media și a realizat un videoclip de 8 minute care a devenit viral (ER: Găsește-l aici). Două săptămâni mai târziu a primit un e-mail prin care îl suspendă de la serviciul NHS; a doua zi, a primit un telefon de la ei, susținând că are o problemă gravă de sănătate mintală. Cererile FOI arată că l-au văzut ca fiind bolnav mintal.
  • Săptămâna trecută, Consiliul Medical General a făcut un tribunal care, în principiu, a confirmat acuzațiile formulate împotriva sa. De asemenea, l-au oprit să comenteze orice aspect al „pandemiei” Covid și i-au pus restricții pentru a vorbi timp de încă 18 luni, în așteptarea unui proces complet GMC. Deci nu are drept la libertatea de exprimare.
  • La fiecare 5 ani, medicii trebuie să obțină o noua licență, ceea ce el a avut la începutul anului 2021. O parte din cererea sa de a obține din nou licența conținea afirmațiile pe care le făcuse cu privire la pandemie (teste PCR, reținerea terapiilor cunoscute, folosind gene- terapii bazate pe încălcarea consimțământului informat etc.). El a citat chiar WEF, susținând că medicii erau folosiți pentru a avansa agenda WEF. Persoana care a semnat aceste informații și trimiteri a fost în cele din urmă persoana care l-a suspendat. Ideile și afirmațiile sale nu au fost o problemă atunci când au fost depuse în liniște, în formă scrisă, la începutul anului; au devenit o problemă doar atunci când au fost vizualizate de public pe rețelele de socializare. I s-a dat licența în ciuda acestor afirmații, înainte de episodul din rețelele sociale.
  • Persecuția lui White pentru că a vorbit deschis se întâmplă cu alți medici din întreaga lume. (A se vedea cazul doctorului Thomas Binder pe site-ul doctorului White.) Avem un eșec sistemic în care medicii nu pot să-și exprime îngrijorările și să alerteze publicul larg cu privire la daunele comise de profesie.
  • Echipa juridică a lui White a trimis, de asemenea, o scrisoare către șeful NHS Anglia, Sir Simon Stevens, Parlamentului și MHRA. Pandemia are o rată de supraviețuire ridicată; practic, s-a experimentat cu englezii. Pe măsură ce ne îndreptăm spre sezonul de iarnă, încă nu avem acces la tratamente dovedite precum ivermectina, care ar putea salva viața.
Segundo Juicio de Nuremberg: Última actualización de Reiner Fuellmich • Diario de Vallarta & Nayarit
  • Fuellmich: lumea începe să se ridice pe măsură ce mii de lucrători din sectorul public din orașe precum San Francisco și LA refuză să accepte „asta” (ER: mandatele vaccinului?) Acțiunile lui White au motivat lumea să se prezinte. Acestea sunt cu siguranță crime împotriva umanității. Totul face parte din agenda anti-democratică, anti-umană a Great Reset.
  • White primește sprijin public în Marea Britanie, dar asigurătorul său profesionist nu îl vor ajuta deoarece cazul său este o problemă de conduită profesională incorectă. Cu toate acestea, alte cazuri clasificate ca atare primesc ajutor. Aceasta pare a fi prima dată când un astfel de caz nu este finanțat. Așadar, avocatul și procurorul său lucrează ieftin. Ei au creat un fond legal și îl folosesc pentru a contesta și mandatele de vaccinare și pentru a preveni vaccinarea la copii. Este o crimă incredibilă.
  • ER: White citește următoarele, care sunt „acuzații” formulate împotriva sa. Le citește pe fiecare și oferă dovezi pentru ce a spus de fapt aceste lucruri: NHS și guvernul mint; medicii și asistenții medicali au fost împiedicați să folosească tratamente dovedite (persoanele în vârstă care au murit în rezidențele de batrâni erau în mare parte deficiențe de vitamina D și zinc); vaccinurile nu sunt sigure și ar fi trebuit retrase; oamenii nu au nevoie de vaccin, deoarece implică producerea proteinei ​​toxice spike; peste 99% supraviețuiesc și numai cei cu comorbidități multiple nu au reușit; a cerut spectatorilor videoclipului său să facă propriile cercetări folosind resurse precum baza de date VAERS și cea a UE; a cerut spectatorilor să ia în considerare efectele secundare dăunătoare pentru ei înșiși; el și-a exprimat îngrijorarea cu privire la frauda testului PCR care generează pozitive false; drepturile constituționale ale cetățenilor sunt încălcate de reglementările guvernamentale; măștile nu funcționează. În plus, aceștia au susținut că are probleme grave de sănătate mintală, în ciuda faptului că nu i s-a făcut o evaluare psihiatrică, precum și că și-a folosit computerul de birou pentru a accesa webul întunecat. (El a solicitat o evaluare criminalistică a computerului său, dar acest lucru nu s-a făcut.) Afirmațiile sale se bazează pe dovezi și sunt probate de-a lungul timpului, totuși, pentru că a spus PUBLIC, susțin că este bolnav mintal.

Este cel mai mare experiment din Istoria Omenirii

  • Fuellmich: experții de la care a ascultat mărturii au susținut toate afirmațiile lui White referitoare la virus, test, măști, vaccinuri etc. Până acum a fost evitat un studiu complet deoarece se tem de ceea ce va ieși.
  • White: denunțătorii NHS sunt de obicei tratați foarte rău destul de mult timp, până când revendicările lor sunt justificate.
Andrew Wakefield: el médico que impulsó el movimiento antivacunas con un estudio fraudulento
  • White primește sprijin de la alți medici? El aparține grupurilor de cercetare medicală, dar acestea funcționează în cea mai mare parte în secret. Există multă disonanță cognitivă la medicul profesional cu privire la vaccinuri. Dacă ne amintim de dr. Andrew Wakefield (ER: care a recomandat divizarea vaccinului MMR în componente separate administrate în momente diferite la copii mici), oamenii sunt prea speriați pentru a se prezenta. Acești medici care administrează vaccinurile probabil că le-au primit ei înșiși.
  • Mitingurile de la Londra au crescut, dar poate fi dificil pentru aceste persoane să admită ce se întâmplă sau că sunt susceptibili la ADE în toamnă, deoarece mulți dintre ei au fost vaccinați. În toamna, aceste persoane vor avea nevoie de ajutor medical cu ivermectina.
  • Fuellmich: toți medicii și experții de înalt nivel cu care au vorbit (inclusiv Yeadon, Bhakti, Wodarg și Montagnier) spun că vaccinații prezintă riscul de ADE în lunile următoare și tulburări autoimune pe o perioadă mai lungă de timp. Deci, în iarna și primăvara anului 2022, va fi nevoie de medici și asistenți medicali care să poată ajuta cu aceste probleme relationate cu consecintele vaccinărilor, că nu vor fi vaccinați. Fuellmich organizează un spital cu astfel de personal pentru a face față anticipat acestor probleme.
  • Narațiunea oficială a virusului / vaccinului este folosită pentru a ne împărți, totuși această tactică pierde rapid teren. Avem nevoie ca lumea să înțeleagă că viitoarele probleme de sănătate nu se vor datora virusului, ci vaccinării.
  • Persoanele vulnerabile vor avea nevoie de acces la medicamente eficiente; va fi nevoie de tratarea daunelor cauzate de vaccinare; iar autopsiile trebuie făcute din nou. Au fost fie interzise, ​​fie modificate procedural exact când a început „pandemia”, astfel încât să poată diagnostica Covid ca fiind cauza morții.

VIDEO

*******

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button