X

„Vaccinul ucigaș” la nivel mondial. 7,9 miliarde de oameni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Prof Michel Chossudovsky Global Research, – September 03, 2021

ACTUALIZAT

La nivel mondial există o tendință ascendentă de decese și leziuni cauzate de vaccinuri. 

Cele mai recente cifre oficiale (30 august 2021) indică aproximativ:
Vaccin ARNm raportat și înregistrat 38.488 decese în UE, Marea Britanie și SUA (combinate), și 6,3 milioane cu „efecte secundare”.

Dar doar o mică parte din victimele sau familiile decedatului va trece prin procesul obositor de raportare a deceselor legate de vaccin și a evenimentelor adverse autorităților naționale de sănătate.

Bazat în historical data (Electronic Support for Public Health–Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, p. 6):

„Evenimentele adverse cauzate de medicamente și vaccinuri sunt frecvente, dar neraportate. … Mai puțin de 0,3% din toate evenimentele adverse cauzate de medicamente și de la 1% la13% din evenimentele grave sunt raportate la Food and Drug Administration (FDA). De asemenea, mai puțin de 1% din evenimentele adverse ale vaccinului sunt raportate.”

***

Deși nu suntem în măsură să stabilim estimări precise, suntem în măsură să stabilim ordinea de magnitudinii.

Înmulțiți cifrele oficiale (înregistrate și confirmate) cu parametrul relevant pentru a obține NUMERE REALE de decese și răniți.

Numere foarte mari.

Presupunând că 10% din decese și evenimente adverse sunt raportate (o ipoteză foarte conservatoare conform Harvard Pilgrim Health Care, Inc, p. 6)

„Vaccinul” mARN ar fi rezultat

Cel puțin 380.000 decese și 63 milioane de „evenimente adverse” pentru o populație combinată de aproximativ 830 de milioane (Marea Britanie, UE, SUA).

Video: Vaccinul ARNm a fost lansat la mijlocul până sau sfârșitul lunii decembrie 2020.

În multe țări, a existat o schimbare semnificativă a numarului morților după introducerea vaccinului ARNm.

https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

Sursa: HeathData.org

Guvernul MINTE.

Este un vaccin ucigaș.

Mai mult, cifrele oficiale sunt manipulate. Decesele legate de vaccin sunt adesea atribuite Covid-19.

Rapoartele revizuite de colegi confirmă cauzele deceselor și ale efectelor adverse (leziuni) legate de vaccin , inclusiv, printre altele, cheaguri de sânge, tromboză, miocardită, fertilitate.

NU VĂ VACCINAȚI.

RĂMÂNEȚI SOLIDARI CU CEI CARE AU FOST VACCINAȚI.

INFORMAȚI PERSOANELE DE PESTE TOT ASUPRA RISCURILOR PENTRU SĂNĂTATE.

RĂSPÂNDIȚI VESTEA.

LUAȚI O POZIȚIE FERMĂ ÎMPOTRIVA PAŞAPORTULUI DE VACCINURI.

Trebuie contestată legitimitatea politicienilor și a sponsorilor lor Big Money.

Trebuie să acționăm cu o singură voce la nivel național și internațional.

Prima noastră sarcină este de a dezactiva campania de frică.

Programul de „vaccinare” COVID-19 ar trebui oprit imediat la nivel mondial.

Michel Chossudovsky, 3 septembrie 2021

***

Introducere

Să nu ne facem iluzii, nu este doar „experimental”, ci este un „vaccin ucigaș” Big Pharma care modifică genomul uman. Dovezile mortalității și morbidității rezultate din inocularea vaccinului, atât prezente (date oficiale), cât și viitoare (de exemplu, cheaguri de sânge microscopice nedetectate) sunt copleșitoare.

Numeroase studii științifice publicate independent confirmă natura vaccinului Covid-19 mRNA care se impune întregii umanități.

Bill Gates și Director General OMS Dr. Tedros

Obiectivul declarat este de a impune vaccinarea la nivel mondial a 7,9 miliarde de persoane în peste 190 de țări, urmată de impunerea unui „pașaport de vaccin” digitalizat. Inutil să spun că aceasta este o operațiune de mai multe miliarde de dolari pentru Big Pharma.

Proiectul global de vaccinare intitulat COVAX este coordonat la nivel mondial de către OMS, GAVI, CEPI, Fundația Bill și Melinda Gates în colaborare cu Forumul Economic Mondial (WEF), Wellcome Trust, DARPA și Big Pharma, care este dominat tot mai mult de Pfizer. Parteneriatul GSK a fost stabilit cu doar patru luni înainte de debutul crizei Covid-19 la începutul lunii ianuarie 2020.

Cronologia Covid-19

Cifre false ale cazurilor pozitive covid-19 și ale deceselor legate de covid-19. Minciuni peste minciuni.

Există o cronologie complexă. Criza covid este marcată de mai multe etape care au condus la implementarea vaccinării în masă la nivel mondial în decembrie 2020.

OMS a anunțat o falsă urgență de sănătate publică la nivel mondial (PHEIC) la 30 ianuarie 2020 (bazată pe 83 cazuri pozitive la nivel mondial în afara Chinei), urmată de debutul crizei călătoriilor aeriene și comerțului internațional cu mărfuri (Trump la 31 ianuarie 2020), prăbușirea financiară din 20 februarie 2020, blocarea din 11 martie 2020, urmată de al doilea, al treilea val și al patrulea val. Când se va termina?

Pentru mai multe detalii despre cronologie, a se vedea capitolul II din

The 2020-21 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset” (Criza mondială Covid din 2020-21: distrugerea societății civile, depresia economică proiectată, lovitura de stat globală și „Marea Resetare”)

Blocarea din 11 martie 2020 și consecințele sale sociale și economice devastatoare

Începând cu 11 martie 2020, 44.279 de așa-numitele „cazuri pozitive” RT-PCR confirmate (la nivel mondial în afară de China) și 1440 decese Covid au fost utilizate pentru a justifica:

  • închidere socială,
  • blocarea și închiderea a 190 de economii naționale, criza economiei globale,
  • falimente corporative extinse în sectoare cheie ale activității economice,
  • eliminarea totală a întreprinderilor mici și mijlocii,
  • declanșarea sărăciei și șomajului în masă,
  • distanțare socială, masca facială, fără adunări sociale și familiale,
  • impact devastator asupra sănătății mintale,
  • o criză tehnică a sistemului național de sănătate,
  • închiderea școlilor, colegiilor și universităților,
  • închiderea muzeelor, sălilor de concerte, a evenimentelor culturale și sportive,
  • prăbușirea instituțională și perturbarea societății civile.

Obiectivul declarat a fost întotdeauna să salveze vieți.

Și apoi, zece luni mai târziu, vaccinul Covid-19 a venit în salvarea noastră.

A fost anunțat la începutul lunii noiembrie 2020 și lansat la nivel mondial la sfârșitul lunii decembrie.

Campania de frică a condus conformitatea și acceptarea în fața autorităților superioare.

Vaccinul ARNm

Vaccinul ARNm a fost prezentat ca o soluție eternă, ca un mijloc de a frâna epidemia, de a salva vieți, de a redeschide economiile noastre naționale distruse și de a restabili un sentiment de normalitate în viața noastră de zi cu zi.

A fost inițiată o campanie de propagandă masivă în sprijinul vaccinului.

O promisiune falsă a unei vieți noi. O revenire la rațiune și normalitate.

Toate acestea s-au dovedit a fi o iluzie, condusă de minciuni și înșelăciuni.

S-a impus ideologia elitelor financiare și a fundațiilor miliardare: vaccinul a fost menținut ca mijloc de realizare a „Great Reset” a Forumului Economic Mondial:

Nu vei deține nimic și vei fi fericit”: un viitor stilizat bazat pe datorii și sărăcie extremă împreună cu un „vaccin ucigaș”.

Ceea ce este prevăzut la „Marea Resetare” (Klaus Schwab în imagine) este un scenariu prin care creditorii globali își vor fi însușit până în 2030 bogăția lumii, în timp ce sărăcesc sectoare mari ale populației mondiale.

Elitele miliardare nu își ascund intenția. În 2030 „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”.

https://www.youtube.com/watch?v=ER04dbt5p74

Minciunile prin omisiune: dramatica tendință a mortalității și morbidității legate de vaccin (confirmată de surse oficiale) de la începutul lunii ianuarie 2021 a fost răspândită cu atenție.

„Killer Virus” sau „Killer Vaccine”?

Prima întrebare care iese în evidență este: Avem nevoie de un vaccin?

Raspunsul este NU! Nu există nicio bază științifică care să justifice vaccinul modificat genetic ca mijloc de salvare a vieților și de protejare a sănătății oamenilor la nivel mondial.

Presupusa „justificare științifică” a programului de vaccinare se bazează pe cele trei „fraze” sau „etichete” simple și înșelătoare, care sunt total invalide:

  • SARS-COV-2 este un „virus ucigaș”
  • Există o tendință în creștere la nivel mondial de infecție cu covid-19,
  • Persoane mor în urma infecției cu covid-19.

Respingerea declarațiilor de mai sus

  • SARS-CoV-2 este „un virus ucigaș”

Aceasta este piatra de temelie a campaniei de 24 de ore, 7 zile pe săptămână, de frică și dezinformare mass-media susținută de declarații persistente ale politicienilor și autorităților naționale de sănătate.

Atât definițiile „oficiale” ale SARS-CoV-2, de la OMS, cât și CDC, revizate de colegi, spun exact contrariul. Definițiile lor „oficiale” despre SARS-2 își abrogă propriile minciuni. (Pentru detalii vezi Anexa)

  • Există o tendință în creștere la nivel mondial a infecțiilor cu Covid-19.

Se spune că această presupusă tendință este argumentată de un număr în creștere rapidă de cazuri pozitive covid.

Metodologia utilizată pentru a genera aceste cifre depinde de testul de reacție în lanț al polimerazei cu transcripție inversă în timp real (rRT-PCR) sponsorizat de OMS, ale cărui estimări sunt contabilizate la nivel mondial de către autoritățile naționale de sănătate.

În timp ce estimările rRT-PCR au fost puse la îndoială încă de la început, este confirmat acum de OMS într-un aviz din 20 ianuarie 2021 că testul rRT-PCR adoptat ca mijloc de detectare a cazurilor pozitive de SARS-COV-2 este TOTAL invalid. (Aceasta se referă la datele pozitive Covid contabilizate de la sfârșitul lunii ianuarie 2020). (Vezi Anexa)

  • Persoanele mor ca urmare a infecției cu Covid-19.

Ni se spune că există o tendință de creștere a mortalității Covid-19. Și anume decese care ar fi rezultatul infecției virale SARS-2.

Există numeroase dovezi că aceste cauze probabile de deces cu Covid-19 și datele care stau la baza mortalității prin Covid-19 sunt manipulate de autoritățile naționale de sănătate. Nu se efectuează teste, autopsii și postmortem. Statisticile mortalității referitoare la Covid-19 sunt TOTAL invalide. (a se vedea anexa care se concentrează pe datele de mortalitate legate de covid din SUA)

În rezumat,

  1. nu există un virus ucigaș,
  2. măsurarea cazurilor pozitive covid este invalidă,
  3. datele de mortalitate Covid-19 sunt manipulate.

Toate aceste afirmații sunt amplu documentate. Pentru detalii, consultați Anexa de mai jos la acest articol.

Ar trebui să menționez că așa-numita clauză „utilizare de urgență” pentru a justifica un vaccin experimental și neaprobat este, de asemenea, invalidă. De ce? Deoarece criteriul de utilizare în caz de urgență se bazează pe estimări eronate ale cazurilor pozitive covid rRT-PCR (false) și date referitoare la mortalitate legate de Covid-19, ambele fiind invalide. (Vezi Anexa)

Vaccinul. Agenda ascunsă?

Vaccinul nu salvează vieți și nici nu oprește pandemia, deoarece nu există pandemie. Este o operațiune rentabilă pentru Big Pharma în sute de miliarde de dolari (vezi datele de mai jos).

Mai mult decât atât, nu este un vaccin de doză unică. Sunt avute în vedere mai multe doze. Este programat să se extindă pe o perioadă de cel puțin doi ani.

Se aplică la nivel mondial fără excepții. Nici o țară, cu excepția Burundi, Tanzaniei și Haiti, nu a avut curajul să refuze „vaccinul ucigaș”.

Deși nu există dovezi fiabile, este demn de remarcat faptul că președinții Tanzaniei și Burundi au murit în circumstanțe misterioase.

Jovenel Moise, el trágico final de un presidente que no pudo evitar el caos en Haití - 07.07.2021, Sputnik Mundo

Haiti a fost până de curând singura țară din emisfera vestică care a refuzat categoric implementarea vaccinului ARNm. Într-o amară ironie, imediat după asasinarea președintelui Jovenel Moise (7 iulie 2021), președintele Joe Biden a trimis imediat jumătate de milion de doze de vaccin (și multe altele care vor veni) (prin amabilitatea unchiului Sam), care au fost livrate de COVAX către Port au Prince șase zile mai târziu, pe 14 iulie.

Această primă expediere către Haiti a făcut parte dintr-un program de ajutor american format din 500 de milioane de doze de „vaccin ucigaș”, care urmează să fie trimise unui număr mare de țări în curs de dezvoltare (Pentru detalii suplimentare, a se vedea mai jos).

Mortalitate și morbiditate: în timp ce nu există „virusul ucigaș”, există un „vaccin ucigaș”.

Dovezile sunt copleșitoare. În momentul redactării acestui document (la mijlocul lunii iulie 2021), în European Union (July 17, 2021). erau înregistrate aproape 20.000 de decese prin vaccin Covid. În SUA numărul de decese înregistrate legate de vaccin este de ordinul 12.000 (9 iulie 2021).

Potrivit bazei de date EudraVigilance (17 iulie 2021), au fost raportate 18.928 decese și 1.823.219 leziuni în urma injectării a patru injecții experimentale COVID-19.

Din totalul leziunilor înregistrate în UE, „jumătate dintre ele (904.609) sunt leziuni grave”. Conform EuroViligance (citat de Brian Shilhavy):

Gravitatea … poate fi clasificată ca „gravă” dacă corespunde unui eveniment medical care provoacă decesul, pune viața în pericol, necesită spitalizare, duce la o altă afecțiune importantă din punct de vedere medical sau prelungirea spitalizării existente, are ca rezultat dizabilități persistente sau semnificative, sau incapacitate, sau este o anomalie congenitală / defect de naștere.”

Conform celor mai recente cifre (din surse guvernamentale) pentru UE, Marea Britanie și SUA (combinate), există 38.488 decese datorate injecției Covid-19 și peste 6,3 milioane de leziuni raportate la 1 august 2021.

_________________________________________________________________________

UE / SEE / Elveția până la 31 iulie 2021 – 20.595 decese legate de injecția Covid-19 și peste 1,94 milioane persoane cu leziuni, în baza de date EudraVigilance.

Marea Britanie până la 21 iulie 2021 – 1.517 decese legate de injecția Covid-19 și peste 1,1 milioane persoane cu leziuni, conform schemei MHRA Yellow Card.

SUA până la 23 iulie 2021 – 11.940 decese legate de injecția Covid-19 și peste 2,4 milioane de răniți, pe baza de date VAERS.

_________________________________________________________________________

Acestea sunt statistici oficiale bazate pe un proces formal de înregistrare a deceselor și leziunilor. Numărul real de decese și leziuni declanșate de vaccinul ARNm este mult mai mare.

O mică parte dintre victimele sau familiile decedaților va trece prin procesul obositor de raportare a deceselor și leziunilor legate de vaccin către autoritățile naționale de sănătate. În acest sens, potrivit unui studiu realizat de Harvard Pilgrim Health Care, Inc., sunt raportate mai puțin de 1% din efectele adverse legate de vaccin. (vezi – (see Electronic Support for Public Health–Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, p. 6Asistență electronică pentru sănătatea publică – sistemul de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (ESP: VAERS, p. 6).

Cele mai recente cifre oficiale (30 august 2021) indică aproximativ 38.488 decese din vaccinuri ARNm raportate și înregistrate în UE, Marea Britanie și SUA (combinate) și 6,3 milioane au raportat efecte adverse.

Înmulțiți cifrele cu parametrul relevant pentru a obține numerele REALE, vorbim despre numere foarte mari.

Există o tendință ascendentă la nivel mondial a mortalității și morbidității legate de vaccin, care este pe larg documentată. Rapoartele revizuite de colegi confirmă cauzele deceselor și leziunilor legate de vaccin, inclusiv printre altele cheaguri de sânge, tromboză, miocardită, fertilitate.

_________________________________________________________________________

Leziuni ascunse: cheagurile de sânge microscopice

Campaña de Rob Krause : Help Dr. Hoffe after being displaced by fire.

Persoanele vaccinate nu vor fi imediat la curent cu rănile suferite. Acestea din urmă, în majoritatea cazurilor, nu sunt vizibile și nici nu sunt înregistrate. În timp ce „cheagurile mari de sânge” rezultate din vaccin sunt dezvăluite și raportate de cei vaccinați, un studiu important al doctorului canadian Charles Hoffe, sugerează (încă trebuie confirmat pe deplin) că vaccinul ARNm generează „cheaguri de sânge microscopice”.

Cheagurile de sânge despre care auzim, și despre care mediile afirmă ca sunt foarte rare, sunt cheagurile mari de sânge care care provoacă accidente vasculare cerebrale și apar pe CT, RMN etc.

Cheagurile despre care vorbesc sunt microscopice și prea mici pentru a fi găsite pe orice scanare. Astfel, acestea pot fi detectate numai folosind testul dimerului D”.

Aceste persoane nu au nicio idee că au aceste cheaguri de sânge microscopice. Cea mai alarmantă parte a acestui fapt este că există unele părți ale corpului, cum ar fi creierul, măduva spinării, inima și plămânii, care nu se pot regenera. Atunci când aceste țesuturi sunt deteriorate de cheaguri de sânge, acestea rămân permanent deteriorate.

„Aceste injecții provoacă daune uriașe și cel mai grav este urmează să vină”.

Mai jos este interviul său cu Laura Lynn Tylor Thompson (disponibil și pe Rumble channel).

drhoffe - BitChute

Big Pharma. Monopolul aproape global al Pfizer

Sute de miliarde de dolari sunt în joc. Acesta este cel mai mare și mai scump proiect de vaccin din istoria lumii, care urmează să fie finanțat din dolari din impozite la nivel mondial, punând o presiune evidentă asupra datoriei publice a numeroase țări.

Programul de vaccinare este însoțit de o „cronologie” constând din inoculații recurente de ARNm în „următorii doi ani și peste”. După cum s-a documentat mai sus, va avea efecte devastatoare asupra mortalității și morbidității la nivel mondial.

Ceea ce este în joc este o operațiune de multe miliarde de dolari pentru Big Pharma, cu Pfizer în frunte.

Pfizer-BioNTech (aliat cu Moderna Inc) se află în proces de consolidare a poziției sale mondiale (aproape de monopol) prin împingerea concurenților săi majori, inclusiv AstraZenaka și Johnson și Johnson (J & J).

Pfizer a făcut presiuni asupra politicienilor pentru a aproba vaccinul său ARNm. Lobby-ul politic este, de asemenea, îndreptat împotriva concurenților Big Pharma. Conform raportului Bureau Investigates report:

Un funcționar care a fost prezent în negocierile țării anonim a descris cererile lui Pfizer drept „intimidare la nivel înalt” și a spus că guvernul a simțit că este „reținut sa ceară răscumpărare” pentru a avea acces la vaccinurile care salvează viețile.

În mod ironic, în UE, decesele și rănirile raportate au fost utilizate de Comisia Europeană pentru a anula reînnoirea contractului cu AstraZeneka, în ciuda faptului că au existat substanțial mai multe decese și răni asociate cu vaccinul Pfizer-BioNTech.

În aprilie 2021, Comisia UE a confirmat că va „pune capăt contractelor de vaccin AstraZeneca și J&J la expirare”. „Imaginea Pfizer va avea prioritate”. Nu are importanță dozele de urmărire cu AstraZeneka, autoritățile sanitare au instruit oamenii să facă al doilea sau al treilea vaccin cu Pfizer sau Moderna (încălcând astfel vizibil normele medicale).

După ce și-a exclus competitorii, Pfizer-BioNTech a crescut prețul flaconului cu vaccin. Pfizer a învins literalmente atât piețele UE, cât și cele din SUA. Se pregătește pentru un monopol aproape global al vaccinurilor.

Uniunea Europeană

La jumătatea lunii aprilie 2021, președintele Comisiei Europene a confirmat că Bruxelles este în proces de negociere cu Pfizer pentru producerea a 1,8 miliarde de doze de vaccin mRNA, care reprezintă 23% din populația lumii.

Aceasta este exact de patru ori populația celor 27 de state membre ale Uniunii Europene (date de 448 milioane, 2021), ceea ce confirmă faptul că sunt avute în vedere mai multe doze ulterioare ale „vaccinului ucigaș”, în ciuda tendinței de mortalitate și morbiditate pe care guvernele și mass-media încearcă să suprime ca parte a unei hidoase campanii de dezinformare.

Pfizer și piața SUA

Un model similar este în SUA și Canada. În iulie 2020, Pfizer a semnat un contract de 1,95 miliarde de dolari cu guvernul SUA pentru 100 milioane de doze. Și apoi, în decembrie 2020, au fost livrate alte 100 milioane doze.

În Canada, sunt prevăzute alte 35 milioane doze de flacoane cu vaccin Pfizer și Moderna sunt programate să fie livrate.

Și acum, în iulie 2021, administrația Biden a comandat încă 200 milioane doze de vaccin Pfizer, „pentru vaccinurile copiilor și posibilele repetări de întărire”.

Dar asta nu este tot: la începutul lunii iunie 2021, Biden a ordonat ca 500 milioane de doze Pfizer-BionTech ale „virusului ucigaș” să fie trimise ca „ajutor american” către țările în curs de dezvoltare (prin amabilitatea unchiului Sam). Care este intenția de bază?

În majoritatea țărilor occidentale, inclusiv SUA și Canada, prețul cu amănuntul al vaccinului este „gratuit”.

În SUA, achiziționarea a 900 milioane doze de flacoane de vaccin Pfizer-BionTech reprezintă bani grei pentru Big Pharma: profituri masive pentru Pfizer, toate acestea urmând să fie finanțate din venituri fiscale, împreună cu o extindere dramatică a datoriei publice din SUA.

În primul trimestru al anului 2021 (din ianuarie până în martie 2021), veniturile brute acumulate de Pfizer și Moderna au fost după cum urmează :

  • Vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19. Vânzările din SUA au fost de 2,038 miliarde dolari; vânzările globale au fost de 5,833 miliarde dolari.
  • Vaccinul Moderna COVID-19. Vânzări în SUA, 1,358 miliarde dolari; vânzări globale, 1.733 miliarde dolari.

Anunțat recent (23 iulie 2021), Pfizer a crescut prețul flaconului său de vaccin de la 19,50 la 28,00 USD.

Înmulțiți 28,00 USD cu trei doze de vaccin pe persoană pentru o populație mondială de 7,9 miliarde. Ce obțineți?

Aceasta nu este o estimare, este un „ordin de mărime”: 663,6 miliarde dolari (28,00 x 3 x 7,9 miliarde dolari = 663,6 miliarde dolari).

Totul este pentru o cauză bună: salvarea vieților?

Vorbim despre o operațiune de mai multe miliarde de dolari pe cheltuiala contribuabililor, care a dus la un cadru de decese și leziuni legate de vaccin. Iar guvernele sunt pe deplin conștiente de ceea ce se întâmplă.

Antecedente penale ale Pfizer

Este Pfizer „un partener de încredere”, așa cum a susținut președinta Comisiei Europene, van der Leyen?

Se desfășoară un monopol global al vaccinurilor controlat de o companie care are cazier judiciar (2009) la Departamentul de Justiție al SUA.

Nu a fost vorba de o acțiune civilă de rutină în acțiunea civilă împotriva industriei farmaceutice. A fost o acuzație penală pentru „marketing fraudulos”. Chiar dacă nu au existat arestări, Pfizer a fost, ca să spunem asa, „pus libertate condiționată” în baza unui act de acuzare al SUA.

Într-o decizie istorică a Departamentului de Justiție al SUA din septembrie 2009, Pfizer Inc. s-a declarat vinovat de acuzații penale. A fost „Cea mai mare soluționare a fraudei în domeniul sănătății” din istoria Departamentului de Justiție al SUA.

Vezi C-Span Video Click Screen below 

Pfizer va achiziționa aproape monopolul pieței mondiale a vaccinurilor contra Covid

Și acum, printre toți actorii principali ai Big Pharma, este o companie cu antecedente penale care a stabilit de facto un monopol aproape la nivel mondial.

Putem avea încredere într-un conglomerat de vaccinuri ale unei companii care s-a declarat vinovată de acuzații penale de către Departamentul de Justiție al SUA (DoJ), inclusiv „comercializare frauduloasă” și „încălcare gravă a Legii privind produsele alimentare, medicamentele și produsele cosmetice”?

„Marketingul fraudulos” în cazul „vaccinului ucigaș” al Pfizer-BioNTech este o subestimare totală. Care este valoarea vieții umane? Nu există o valoare monetară pentru viața umană.

Putem avea încredere în politicienii cu funcții înalte care au acordat aceste contracte de mai multe miliarde de euro / dolari către Pfizer, care sunt finanțate din venituri fiscale?

Este vorba de-o „greșeală” din partea autorităților naționale de sănătate? „Vaccinul” ARNm experimental a dus la o tendință ascendentă a mortalității și morbidității la nivel mondial. Între timp, profiturile Big Pharma sunt de sute de miliarde.

Iar guvernele care acționează în numele Big Pharma, fac presiuni asupra persoanelor să se vaccineze, impunând sancțiuni celor care refuză.

Autoritățile naționale de sănătate susțin că „vaccinul” Covid-19 va salva vieți. Este o minciună.

Știm ce se află în flaconul de vaccin Pfizer?

Cauzele deceselor și leziunilor legate de vaccin nu au fost abordate de către autoritățile sanitare.

Ce se află în flaconul de vaccin? Autoritățile naționale de sănătate nu au făcut publice rezultatele examenelor de laborator. Nu este clar dacă aceste examene de laborator ale fiolelor de vaccin au fost efectuate.

Mai jos este o revizuire a analizelor și cercetărilor de laborator efectuate de echipa independentă spaniolă Quinta Columna.

Nanoparticule de oxid de grafen

Potrivit examenelor de laborator efectuate de echipa de cercetare spaniolă Quinta Columna, nanoparticule de oxid de grafen au fost detectate în flaconul vaccinului ARNm Pfizer.

Rezultatele preliminare ale cercetării lor (analiza prin microscopie electronică și spectroscopie) sunt de anvergură. Oxidul de grafen este o toxină care declanșează tromboze și coagularea sângelui. De asemenea, are un impact asupra sistemului imunitar. Oxidul de grafen acumulat în plămâni poate avea efecte devastatoare.

VIDEO: Interviu cu Ricardo Delgado Martin

Rezultatele studiului spaniol, care încă nu au fost confirmate și verificate pe deplin, sugerează că decesele înregistrate legate de vaccin și „evenimentele adverse” (citate mai sus pentru UE, Marea Britanie și SUA) ar putea fi rezultatul nanoparticulelor de oxid de grafen conținute în flaconul de vaccin Covid.

Acesta este un studiu controversat. Există oameni de știință și medici care nu sunt de acord cu rezultatele studiului spaniol.

Dovezile trebuie să fie confirmate, fie respinse. Este necesar ca oamenii de știință independenți și profesioniștii din domeniul sănătății să efectueze propria lor analiză de laborator a conținutului flaconului cu vaccin.

În mod similar, facem apel autorităților naționale de sănătate din cele 193 de state membre ale ONU care își vaccinează în prezent poporul, să efectueze propriul studiu și analiză a fiolei de vaccin. Și dacă este detectat oxid de grafen, programul de vaccinare trebuie întrerupt imediat.

A se vedea rezumatul raportului lor intitulat Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension, Observational study in Optical and Electron Microscopy. Full Study (English) – Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă, Studiul observațional în microscopia optică și electronică. Studiu complet (engleză)

De asemenea, semnificative, (recunoscute de autoritățile naționale de sănătate) nanoparticulele de oxid de grafen sunt conținute în masca facială.

Proprietățile electromagnetice ale vaccinului ARNm

Ce declanșează efectele electromagnetice care au fost detectate la persoanele care au fost vaccinate?

Aceste efecte au fost amplu documentate și confirmate de surse independente, inclusiv de cei vaccinați. Autoritățile naționale de sănătate nu au reușit să ofere o explicație.

Vezi studiul realizat de European Forum for Vaccine Vigilance.

Mai jos sunt două videoclipuri produse de echipa de cercetare spaniolă de la La Quinta Columna.

Pentru a viziona videoclipul de mai jos faceți clic AICI. (or screen below)

Concluzii finale. Pașaportul pentru vaccinuri

Datele din surse oficiale citate mai sus confirmă fără echivoc că „vaccinul” Covid-19 a dus la o tendință ascendentă a mortalității și morbidității legate de vaccin.

La rândul lor, studiile doctorului Charles Hoffe și ale echipei de cercetare spaniole (Quinta Columna), care rămân a fi pe deplin constatate, indică posibilele „efecte viitoare” ale vaccinului asupra sănătății umane.

Conform datelor oficiale bazate pe decese și leziuni raportate / înregistrate, nu există nicio îndoială: acesta este un „vaccin ucigaș”.

Atunci, de ce guvernele presionează oamenii să se vaccineze?

Șefii de Stat și șefii de guvern la nivel mondial sunt presionați, mituiți, cooptați și / sau amenințați de puternice interese financiare pentru a accepta consensul privind vaccinul Covid.

Pașaportul de vaccin este finalul jocului, care constituie o tranziție către tirania digitală.

În momentul redactării acestui articol, pașaportul pentru vaccin a fost deja impus în mai multe țări, inclusiv în Franța și Italia.

În Franța, aceasta nu a fost o inițiativă a președintelui Emmanuel Macron (i s-a impus). Macron este un reprezentant politic care acționează în numele fundațiilor financiare și miliardare. Macron este un fost personal bancar al Rothschild.

Mario Draghi is 'the right man in the right place', Matteo Renzi says

La rândul său, premierul italian Mario Draghi (fost președinte al Băncii Centrale Europene) este un instrument al Goldman Sachs.

Bill Gates a jucat un rol cheie. Fundația sa finanțează OMS.

El a dezvoltat legături la nivel personal cu numeroși șefi de stat și de guvern din toate regiunile principale ale lumii, în vederea realizării eficiente a acestui proiect de vaccinare.

Elitele capitaliste globale controlează așa-numita „classe politique”. Guvernele sunt niște mincinoși.

Încă de la început, obiectivul tacit al crizei covid (bazat pe minciuni și înșelăciune) a fost de a impune în cele din urmă contururile unui regim totalitar mondial, intitulat „Guvernare globală” (de către funcționari nealeși. În cuvintele decedatului David Rockefeller:

„… Lumea este acum mai sofisticată și mai pregătită să meargă către un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute.” (citat de Aspen Times, 15 august 2011, subliniere adăugată)

Scenariul de Guvernare Globală impune o agendă de inginerie socială și conformitate economică.

„Elita intelectuală” la care se referă David Rockefeller este alcătuită din numeroși „oameni de știință”, tehnocrați și „cărturari” generos finanțați (de ex. Drosten, Neil Ferguson și colaboratorii.) ale căror modele și rezultatele cercetării au fost folosite pentru a justifica politicile de blocare și „vaccinul ucigaș”.

Vaccinul ARNm trebuie oprit și întrerupt imediat la nivel mondial

Mișcarea de protest. Bastille 2.0

Actele de protest și rezistență trebuie să pună la îndoială legitimitatea atât a arhitecților financiari ai acestei crize, cât și a guvernelor implicate în impunerea vaccinului:

Trebuie pusă la îndoială legitimitatea politicienilor și a puternicilor sponsori corporativi ai acestora, inclusiv măsurile de stat ale poliției adoptate pentru a impune închiderea activității economice, impunerea unui pașaport digital de vaccin, precum și purtarea măștii faciale, distanțarea socială etc.

Această rețea trebuie să fie înființată (la nivel național și internațional) la toate nivelurile societății, în orașe și sate, locuri de muncă, parohii. Sindicatele, organizațiile fermierilor, asociațiile profesionale, asociațiile de afaceri, sindicatele studențești, asociațiile veteranilor, grupurile bisericești ar fi chemate să integreze această mișcare.

Prima sarcină ar fi dezactivarea campaniei de frică și dezinformarea mass-media, precum și încheierea programului de vaccinare Covid al Big Pharma.

Mass-media corporativă ar trebui să fie contestată direct, fără a viza în mod special jurnaliștii de masă, dintre care mulți au fost instruiți să respecte narațiunea oficială. Acest efort ar necesita un proces paralel la nivel de bază, de sensibilizare și educare a concetățenilor cu privire la natura virusului, impactul vaccinului și blocarea.

„Răspândirea cuvântului” prin intermediul rețelelor sociale și al mass-media independente online va fi întreprinsă, având în vedere că Google, precum și Facebook sunt instrumente de cenzură.

Crearea unei astfel de mișcări, care contestă cu putere legitimitatea elitelor financiare, precum și structurile autorității politice la nivel național, nu este o sarcină ușoară. Va necesita un grad de solidaritate, unitate și angajament de neegalat în istoria lumii.

Va necesita, de asemenea, ruperea barierelor politice și ideologice din societate (adică între partidele politice) și acționarea cu o singură voce.

De asemenea, trebuie să înțelegem că „proiectul covid” este o parte integrantă a agendei Imperiale A Statelor Unite. Are implicații geopolitice și strategice. De asemenea, va fi nevoie să-i înlăturați pe arhitecții acestei diabolice „pandemii” și să-i acuzați pentru crime împotriva umanității. ((Michel Chossudovsky, decembrie 2020. Cu câteva modificări minore).

În cuvintele Doctorilor pentru Etică Covidă:

„Vaccinurile” bazate pe gene sunt Killing People. Guvernele din întreaga lume vă mint, populațiile pe care se presupune că le servesc”

Despre autor:

Covid Gate, The Political Virus Prof Michel Chossudovsky – gloria.tv

Michel Chossudovsky este un autor premiat, profesor de economie (emerit) la Universitatea din Ottawa, fondator și director al Centrului de Cercetare privind Globalizarea (CRG), Montreal, Editor al Global Research.

A întreprins cercetări de teren în America Latină, Asia, Orientul Mijlociu, Africa subsahariană și Pacific și a scris pe larg despre economiile țărilor în curs de dezvoltare, cu accent pe sărăcie și inegalități sociale. De asemenea, a întreprins cercetări în domeniul economiei sănătății (Comisia Economică a ONU pentru America Latină și Caraibe (ECLAC), UNFPA, CIDA, OMS, Guvernul Venezuelei, John Hopkins International Journal of Health Services (1979, 1983))

Este autorul a douăsprezece cărți, printre care Globalizarea sărăciei și Noua ordine mondială (2003), „Războiul SUA împotriva terorismului” (2005), Globalizarea războiului, Războiul lung al Americii împotriva umanității (2015).

El este un colaborator la Enciclopedia Britanică. Scrierile sale au fost publicate în mai mult de douăzeci de limbi. În 2014, a primit Medalia de Aur pentru Meritul Republicii Serbia pentru scrierile sale despre războiul de agresiune al NATO împotriva Iugoslaviei. El poate fi contactat la adresa [email protected]

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Si satanele o sau inainte cu obligativitatea vaxx- ului! Fals zis vaxx…cand de fapt e o terapie genica! Doamneeee…chiar nu mai exista nimeni si nimic pe fata pamantului care sa oprească acest GENOCID UMAN LA NIVEL PLANETAR????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button