X

Aproximativ 20 de afgani „periculoși și cunoscuți de Inteligență” se strecoară în Germania camuflați printre evacuați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aproximativ 20 afgani cunoscuți de agențiile de Informații germane se numără printre cei evacuați în Germania din capitala afgană, Kabul, după ce talibanii au luat puterea. 

Gobierno alemán reitera que la gran amenaza del país es la extrema derecha

Mai exact, după cum a menționat ministrul german de interne, Horst Seehofer, într-o întâlnire la Clubul de presă din München, vineri, există 20 cazuri de persoane „relevante pentru nivelul de securitate care se află acum în Germania deoarece cazurile lor nu au fost examinate corect la Kabul ”.

Printre aceștia, potrivit lui Seehofer, există violatori care au fost condamnați, în timp ce alte cazuri sunt legate de documente falsificate. Există, de asemenea, patru afgani care au fost deportați din Germania în urmă cu câțiva ani și, alături de ei, câțiva cunoscuți de către agențiile germane de combatere a terorismului.

Unii dintre ei și-au falsificat complet documentele, de la A la Z”, a spus Seehofer, care a reamintit că situațiile de urgență precum cea trăită la Kabul sunt deseori exploatate de criminali.

Prohiben grupo neonazi en Alemania

Doi criminali căutați au fost transferați la unitățile de închisoare prin mandate de arestare deschisă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Steve Alter, care a clarificat că alți doi rămân în custodia poliției.

Potrivit cifrelor publicate miercuri de minister, un total de 4.587 de persoane au ajuns în Germania ca parte a evacuărilor. Dintre aceștia, 3.849 erau afgani și 403 germani.

Pe de o parte, mi-au cerut să „deschid ușile, lasă-i să vină”, a spus ministrul, care, cu toate acestea, regretă că, atunci când intră persoane „nedorite”, acestea sunt învinovățite. – Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE