X

[FOTO] Satanismul lui Cîțu, prim-ministrul unor imbecili!

Cred că ne merităm soarta, acceptând un astfel de papițoi la frâiele Guvernului.

Opțiunea de BOICOT nu mai este valabilă! Boicotul se face prin prezența la vot și anularea votului! Atunci se va ști că există poporul român ACTIV, care nu doarme pe el în ziua votului și taxează cu un vot de blam clasa politică trădătoare din România! În acest mod ne îndeamna Părintele Justin Pârvu să ne exprimăm votul: „Mergeți și puneți ștampila pe toți!”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. „Poporul își merită(astăzi pe deplin) conducătorii.” Este dureros, dar ăsta-i adevărul. Vor „tăia în carne vie”, cum se mai spune, și doar așa se va trezi românul. Altfel doarme somnul cel de veci, adică-i mort deși merge la munte sau la mare. Cine-i de vină?

 2. Dar de unde stii ce a facut vecinul cu votul ? A procedat la fel sau „a ales” pe cineva ? 🙂 Sistemul in sine este bolnav si chiar pervers, construit intentionat ca sa curme orice capacitate de actiune ‘democratica’, adica onesta si responsabila, a individului asupra dezvoltarii si evolutiei societatii, astfel incat imbuibatii sa stea linistiti si feriti de orice soc social… Ne mai ofera din cand in cand ceva fumigene cum ca au probleme, motiuni de cenzura, demiteri etc. ca sa para ca lucrurile se schimba. Se schimba, intr-adevar… Intre ei, desigur. Atata vreme cat votul nu este nominal, NESECRET si verificabil, totul va fi in zadar: „povestea” se va repeta. Infractorii aflati la butoane se vor lafai la umbra votului secret si mai ales universal… cu care se vor sterge bineinteles la kur – ca d’aia e secret

  1. Votul nesecret si nominal merge la adunarea actionarilor cand se decide ce se face cu banu’, merge la numirea in functie a unui responsabil de catre corpul politic, superior (ca autoritate)…, dar nu merge la alegerea POLITICA . In acest caz, nici o schimbare nu mai este posibila: puterea elimina opozantii prin orice mijloc posibil.
   Ala nu mai e vot, e declaratie publica si in functie de riscul „de moment” persoana nu mai are beneficiul optiunii personale ci obligatia supravietuirii…

   Cei mai multi nu se nasc (nu ne nastem) eroi, mucenici, martiri – sint oameni obisnuiti, cu temeri si griji, cu sperante si … iluzii!

   VOTUL MANUAL”protejat” si NUMARAREA MANUALA „la vedere” sint regulile de baza pentru certitudinea veridicitatii rezultatului.
   Dupa aceea discutam de sistem de votare, de redistribuitare voturi si alocare mandate de „castigator”.
   ==================
   Oricum, procedeul votarii este urmarea divizarii populatiei – de asta partidele nu sint folositoare, societatea fiind divizata si in permanent antagonism. Invatatura talmudica pentru goym, sa nu cumva sa fie natia unita „in cuget si simtiri”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button