X

80% din decesele relaționate cu COVID din Germania pot fi atribuite altor cauze

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Indexexpurgatorius

Directorul institutului independent de cercetare în sănătate IGES din Berlin, Dr.  Bertram Häussler, subliniază că 80% din decesele Covid raportate de Institutul Robert Koch (RKI) din Germania se datorează probabil altor cauze.

PerMediCon 2014 - Prof. Dr. Bertram Häussler - YouTube

„Am descoperit că într-un bun procent de 80% din decesele Covid raportate oficial de la începutul lunii iulie, infecția de bază a fost în urmă cu mai mult de cinci săptămâni, deci trebuie să presupunem că [virusul] Covid nu a fost cauza reală a decesului,” a spus dr. Häussler într-un interviu cu compania germană de presă 24 vita pe 31 august.

Echipa de cercetare medicală condusă de Dr. Häussler se bazează pe studii care au fost efectuate din august 2020 pentru a monitoriza pandemia.

Dr. Häussler postulează că, în ciuda numărului tot mai mare de infecții, nici în viitor nu vor exista „decese în masă”.

În Germania, în jur de 3,8 milioane de oameni au supraviețuit Covidului, iar calculele matematice arată că aproximativ 100 dintre ei ar muri din cauzele obișnuite de deces în fiecare zi.

„Se întâmplă acum ca aceste cazuri să fie atribuite unei infecții cu Covid, așa cum a fost raportat de departamentul de sănătate în urmă cu câteva luni”, explică Häussler.

El adaugă: „Ar putea fi pur și simplu o persoană în vârstă care a fost infectată, dar a murit acum de insuficiență cardiacă.

Dr. Häussler folosește și clasifică datele furnizate zilnic de RKI, pe care, la rândul său, le primește de la 379 de autorități sanitare. Acest lucru permite cercetătorilor să atribuie o dată de infecție fiecărui deces Covid.

Pentru Dr. Häussler, statisticile obișnuite privind mortalitatea din alte surse sunt din ce în ce mai distorsionate.

De aceea, el spune: „Au fost raportate mai multe decese decât cele provocate de fapt de Covid”.

În plus, Dr. Häussler subliniază că RKI este conștient de inexactitatea datelor sale și nu face nimic pentru a corecta situația.

„Dar vor să se asigure că nu lipsesc decese Covid din statistici. Difuzarea pe scară largă a acestor rapoarte denaturează din ce în ce mai mult statisticile mortalității.

Utilizatorul Twitter Kristof Jahn (@kfjJahn) a subliniat că OMS a schimbat și criteriile, astfel încât persoanele care au murit din alte cauze să fie acum raportate drept victime ale Covid.

„Anul trecut, la începutul panicii Covid, OMS a schimbat și regulile de eliberare a certificatelor de deces care au fost adoptate în Germania”, a scris @kfjJJahn.

El a adăugat: „De exemplu, oricine a avut cancer terminal și a contractat Covid, Covid a fost înregistrat ca fiind cauza morții în momentul decesului.

O astfel de manipulare neregulată a statisticilor crește scepticismul cu privire la vaccinarea obligatorie, care este una dintre cele mai importante consecințe cauzate astăzi de Covid.

În același timp, procentul ridicat de persoane vaccinate care mor de Covid face ca persoanele nevaccinate să fie și mai ezitante și chiar mai dependente de propriul sistem imunitar natural.

Recent, a fost raportat că două treimi dintre persoanele care au murit din cauza variantei Delta în Marea Britanie au fost anterior vaccinate cu cel puțin o doză de vaccin COVID-19, a anunțat Public Health England pe 6 august.

Marea Britanie nu este singura țară care a înregistrat o creștere a numărului de infecții și decese în rândul celor injectați cu vaccinul COVID și un model similar poate fi observat în Israel, potrivit Life Site News.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button