X

Românii și bulgarii resping copleșitor vaccinurile Covid – Guvernanții siliți să-și vândă proviziile

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europe Reloaded

Românii și bulgarii au respins în mod covârșitor injecțiile experimentale ale Big Pharma, iar acum guvernele lor le vând în Irlanda și Danemarca. 

De la EU Observer, „România vinde vaccinurile, în ciuda ratelor scăzute de vaccinare”:

Țările cel mai puțin vaccinate ale Europei nu au cantități mici de vaccinuri Covid-19 – și totuși România și Bulgaria caută ambele oportunități de a-și vinde vaccinurile în exces pe care nu le pot administra propriei populații.

Acest lucru se întâmplă într-un moment în care restul Europei se teme atât de prețurile mai mari ale vaccinurilor, cât și de creșterea variantei Delta mai contagioasă a virusului.

Pentru a evita stocurile neutilizate de vaccinuri până la data expirării, România a obținut recent un acord cu Irlanda.

Premierul irlandez a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care anunța un acord cu România pentru achiziționarea a 700.000 de doze suplimentare de vaccinuri Covid-19.

Vaccinurile vor fi livrate în Irlanda pe parcursul lunii august și vor fi furnizate direct de la Pfizer, sub forma unei redistribuiri a dozelor comandate inițial de România.

Irlanda, care încearcă să încetinească răspândirea variantei Delta a coronavirusului, are în prezent una dintre cele mai ridicate rate de vaccinare din Europa, 73,8% din populația sa adultă de 3,8 milioane primind ambele doze.

Înainte de înțelegerea cu Irlanda, națiunea sud-est europeană a vândut și în Danemarca alte 1,1 milioane de doze de vaccin BioNTech / Pfizer.

Heunicke: - If there is room for further opening, we are ready to look into it

Într-o declarație emisă de ministrul danez al sănătății, Magnus Heunicke a explicat că România a dorit să vândă surplus de doze, deoarece cererea de vaccinuri în rândul populației sale este redusă.

Pe măsură ce numărul vaccinărilor scade, autoritățile române au donat aproape o jumătate de milion de vaccinuri Moldovei vecine, precum și Serbiei și Ucrainei.

Luna trecută, președintele Klaus Iohannis a anunțat că România va face o donație de 100.000 de doze de vaccinuri Covid-19 către Vietnam.

Bulgaria își donează, de asemenea, vaccinurile neutilizate în principal țărilor vecine din Balcanii de Vest.

Românii sărbătoresc știrile pe social media.

S-au închis toate centrele de vaccinare anti-COVID din municipiul Brașov. Vaccinuri se mai administrează la medicii de familie și în spitale

În municipiul Brașov s-a închis și ultimul din cele patru centre de vaccinare deschise aici, anunță Bună Ziua Brașov.  Braşovenii mai au la dispoziţie pentru vaccinarea anti-COVID cabinetele medicilor de familie şi punctele de vaccinare de la Spitalul Militar şi de la mai multe clinici private.

Primăria Braşov a anunţat luni, 16 august, că ultimul centru, cel de la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost închis în 15 august. De asemenea, şi-a încetat activitatea şi punctul de vaccinare din Piaţa Sfatului, care funcţiona doar în weekend-uri. În total, la cele patru centre deschise de Direcţia de Sănătate Publică şi Primăria Braşov şi-au desfăşurat activitatea 310 persoane – asistenţi medicali, medici, registratori.

Potrivit datelor DSP Braşov, numărul total al dozelor de vaccin împotriva virusului SARS-COV2 administrate la nivelul municipiului Braşov este de 201.868. În judeţul Braşov, sunt 320.390 de doze administrate.

Locuitorii municipiului Braşov se mai pot vaccina la 53 de medici de familie, la câteva clinici private şi la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria”. g4media.ro

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Dă-i Doamne românului mintea de pe urma.
    Stop vaccinarii. Ajunge.
    Țară creștină sa ne mărturisim credinta!
    Slava Tie, Doamne Iisuse Hristoase!

    1. Fiecare din noi poate rupe pisica. Nu mă supun sataniștilor, nu port infama lor botniță, NU dau sistemului satanic medical nici 5 bani, cu nici un preț, cu nici o ocazie. În schimb vorbesc la orice ocazie despre satanismul lor deșănțat și sunt un exemplu pentru alții. Așa se rupe pisica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button