X

Costurile de înmormântare acoperite pentru canadienii uciși de vaccinurile aprobate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cheltuielile de înmormântare vor fi acum acoperite de Ottawa pentru persoanele ucise de vaccinuri aprobate federal.

O notă informativă din partea departamentului spune că leziunile vaccinale sunt rare, dar se întâmplă.

„Programul va oferi beneficii de deces și sprijin pentru cheltuielile de înmormântare în cazul rar al unui deces ca urmare a primirii unui vaccin autorizat de Health Canada”, a spus nota Programului de sprijin pentru accidentarea vaccinului.

Departamentul a bugetat 75 de milioane de dolari pentru toate cererile de despăgubire, dar a declarat că nu este clar câte depuneri ar putea exista. Managementul programului este contractat către RCGT Consulting.

„În cazul rar în care o persoană din Canada este grav și permanent rănită ca urmare a vaccinării, aceasta ar trebui să fie susținută în mod echitabil”, au scris personalul departamentului. „Programul de sprijin pentru accidentarea vaccinului oferă sprijin financiar persoanelor care sunt rănite grav și permanent din cauza vaccinării cu un vaccin autorizat de Health Canada”.

Experții din domeniul sănătății COVID-19 din Canada recunosc că există efecte necunoscute pe termen lung ale vaccinurilor, dar oferă un alt strat de protecție.

Dr. Theresa Tam, ofițer șef de sănătate publică, a spus că a fost întotdeauna realistă în ceea ce privește vaccinurile.

„Nu am spus niciodată că vaccinul va fi eficient 100%. Dar oamenii aleg acest concept pentru așteptări nerealiste. Deci, trebuie să ieșim acolo și să ne stabilim câteva așteptări ”, a spus ea, adăugând că pandemia a fost stresantă și că„ toată lumea este un epidemiolog cu fotoliu ”.

„De fapt, ajută atunci când publicul își dă seama care este treaba noastră, spre deosebire de factorii de decizie, cât de multă presiune suntem”, a spus Tam.

„Nu tuturor le place ceea ce spunem. Ne-am resemnat ”, a spus Tam. „Există o mulțime de oameni care îmi vor spune că nu fac ceea ce trebuie – prea repede, prea lent, prea curând, prea mult, știi. Dar nu iau decizii în mod singular. ”

„Beneficiile depășesc riscurile potențiale, dar este totuși un medicament și încă un vaccin și există riscuri potențiale chiar dacă sunt rare”, a spus Sharma. „De aceea continuăm să o monitorizăm”.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button