X

Bine ați venit în 1938: În primul rând, au venit pentru cei nevaccinați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Wayne Allyn RootWayne Allyn Root declară: „Acesta este cel mai important comentariu pe care l-am scris vreodată”

Este timpul pentru alarmă.  Este timpul să joc rolul lui Paul Revere: „Vin tiranii și dictatorii comunisti! Vin tiranii și dictatorii comunisti!” Vin pe primul loc pentru americanii nevaccinați.

Acesta este 1938. Sunt evreu. Acum înțeleg doar un pic din ceea ce simțeai să fii evreu în 1938. Nu, nu este Holocaustul. Nimic nu poate fi comparat cu Holocaustul. Vreodată.

Dar 1938 nu a fost Holocaustul. A fost pre-Holocaustul. Era timpul dinaintea coșmarului, când se punea temelia pentru a distruge libertatea, libera exprimare, afacerile și viețile a milioane de evrei.

Tot ce se întâmplă astăzi poporului american … Constituției SUA … libertății … și în special americanilor nevaccinați îmi amintește de 1938. Acesta este doar începutul. Devine mult mai rău de aici.

În primul rând, „hârtiile”. Mandatele de vaccin și pașapoartele de vaccin sunt la fel ca în 1938, când Gestapo cerea hârtii fiecărui german.

Republicanii au cerut „hârtii” de la imigranții care au pătruns în țara noastră. Criminali. Democrații au spus: „Nu, asta e rasism”. Republicanii au cerut „hârtii” o dată la doi ani pentru alegerile federale, pentru a demonstra că aveți dreptul la vot. Democrații au spus: „Nu, asta e rasism”.

Acum, democrații doresc ca cetățenii americani, nu extratereștrii ilegali, nu criminalii, ci patrioții născuți în această țară, să producă lucrări 24/7. Vom avea nevoie de hârtii pentru a intra în restaurante, baruri, cluburi de noapte, concerte, cazinouri, convenții și hoteluri și pentru a ne urca într-un tren, avion sau autobuz. Vom avea nevoie de hârtii pentru a intra într-un supermarket sau vom muri de foame. Totul pentru infracțiunea de a fi nevaccinat împotriva … așteptați-l …

Gripa.

Totul pentru infracțiunea de a nu fi dispuși să acceptăm să ne injecteze în corpurile noastre un test experimental, produs la repezeală „numai pentru uz de urgență”.

Ce s-a întâmplat cu strigătul de război al democraților: „Corpul meu, alegerea mea”? Se aplică doar la uciderea copiilor, dar nu se aplică injecțiilor experimentale periculoase pe care nu le dorim injectate în corpul nostru.

Nu au fost evreii injectați cu droguri experimentale de către guvernul nazist depravat? Nu a fost asta o parte cheie a proceselor de la Nürnberg? Că niciun guvern nu ar mai putea injecta din nou vaccinuri experimentale în corpurile cetățenilor care nu doresc? Nu este acesta un drept fundamental al omului?

Apropo, nu este vorba despre vaccinuri. Dacă doriți vaccinul, luați-l. Nu te-aș opri niciodată. Nu ți-aș limita niciodată libertatea, alegerea. Este vorba despre mandatele de vaccinare – injectarea forțată a americanilor care nu-l doresc. Asta este 1938.

Dar sunt mult mai multe în comun cu 1938. Mandatele de mască. Dacă ți-e frică, poartă-le. Eu nu sunt speriat. Nu vreau să le port. Mandatele vizează obligarea indivizilor să-și piardă libertatea, alegerea, individualitatea și drepturile omului. Asta este 1938.

Blocajele se potrivesc cu Ghetoul din Varșovia. Evreii erau închiși. Evreii nu puteau lucra. Evreii nu puteau călători. Întreprinderile evreiești erau etichetate „neesențiale”.

Dacă guvernul ne poate obliga să ne închidem afacerile, să ne pierdem locurile de muncă, să decidem cine este neesențial, atunci acesta este 1938.

Stele pe îmbrăcăminte. Vine. Vaccinații ajung în restaurante, baruri, concerte, supermarketuri, avioane și trenuri. Își păstrează locurile de muncă. Ceilalți dintre noi suntem marcați ca „subumani” pe viață. Aceasta este steaua. Asta este 1938.

Mass-media și social media ca aripă de relații publice a guvernului. Asta se numește propagandă. Îți amintești de 1938? Pe atunci, cărțile evreilor au fost arse. Astăzi, sunt cele ale conservatorilor, ale patrioților și, în special, ale celor nevaccinați. Suntem tăcuți. Faptele noastre sunt etichetate „înșelătoare”. Numai faptele care sunt de acord cu agenda marilor guverne contează. Asta este 1938.

Intimidarea din ușă în ușă și întocmirea listelor cu cei care nu sunt de acord cu „guvernul știe cel mai bine”. Crede-mă, că armata de spălători de creier cu vaccinuri din ușă în ușă va fi transformată în curând într-un Gestapo care adună arme. 1938 a fost anul în care naziștii au interzis evreilor să dețină arme. S-au dus din ușă în ușă. Asta este 1938.

Cu doar câteva zile în urmă, un fost functionar al Departamentului pentru Securitate Internă a declarat că persoanele nevaccinate ar trebui să se afle pe lista federală fără zbor. Exact așa i-au atacat naziștii pe evrei și pe alții care nu erau de acord cu agenda lor. Erau întotdeauna liste. Liste de oameni care vor fi dispăruți în toiul nopții; liste ale celor care vor fi trimiși în tabere de reeducare; liste ale celor care vor fi trimiși în lagărele de concentrare; liste de dușmani ai statului. Se întâmplă din nou. Poate că de data aceasta îți vei pierde doar slujba sau libertatea de exprimare. Acesta este, din nou, 1938.

Totul este dezgustător și rușinos. Dar te avertizez, acesta este doar începutul. Totul merge în jos de aici – repede. Acesta este sfârșitul Americii. Acesta este 1938.

Dacă nu-l oprim acum. Dacă nu luăm poziție acum. Dacă nu tragem o linie în nisip acum.

În primul rând, au venit pentru cei nevaccinați. Crede-mă: În continuare, vin după tine.

Wayne Allyn Root este autorul noii cărți bestseller național nr. 1 „TRUMP RULES”. Wayne este CEO, antreprenor și gazdă a emisiunii zilnice naționale „Wayne Allyn Root: Raw & Unfiltered” în SUA Radio Network, de la ora 18:00. până la 21:00 EST și podcast-ul „WAR RAW”.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Va amintiti de sirenele care sunau tot anul 2019 in prima zi de miercuri din luna.. Acum de ce nu mai suna? Acelea erau trambitele care anuntau inceputul durerilor!

    1. Dar au reînceput…mai agresiv de vreo 2 săptămâni încoace, cel puțin la mine în oraș, Slobozia. Zilnic, de câteva ori pe zi, chiar și la 6:00 dimineața…

  2. „Vin tiranii și dictatorii comunisti! Vin tiranii și dictatorii comunisti!” Vin pe primul loc pentru americanii nevaccinați.”
    Inlocuiti, va rog, sintagma ”comunisti” cu ”NAZISTI” !

  3. O preluare nu doar nefericita dar josnica.
    E bine sa vezi cine vorbeste…
    Daca nu stiti ca atunci (prin ’38) regulile talmudice au devenit lege in Germania (Nuremberg), atunci sinteti in deficit de perceptie – victima a propagandei.
    Nu s-a dus nimeni dupa “ei” – au plecat cu pasapoarte, lucruri, bani, bijuterii – jidanii din Palestina au primit echipamente si produse …. ca au avut cu ce construi, Israelul
    Si daca aduceti articole cu pre-Holocaust inseamna ca asta si crede …. nu doar autorul.
    Pacat, pacat crestinesc sa sustii jidanu’ repetandu-i minciunile anti-crestine.
    —–
    Ei sustin majoritar “democratii” din SUA.
    Ei beneficiaza de libertati si suport financiar dobandite din fraiereala si coruperea celorlalti…
    Sa-si vada de politia gandirii care e facuta de “ai lor” in toata mass-media, pe wikipedia, google, instagram, Fese-Buci…
    Gestapo-ul nu facea razbunare politica – curtata locul de cei care se declarasera dusmanii Germaniei si a Germanilor.

    Lacrimile de crocodil ale individului nu ma impresioneaza – din cand in cand, e scos cate un’-n fata ca sa nu spuna “ceilalti” ca “TOTI SINT LA FEL”, nicidecum ca ar fi binevoitori sau solidari – nu va lasati inselati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button