X

Se spune că mutanții poartă numele constelațiilor stelare

Indexexpurgatorius -12 august 2021

Noi variante ale coronavirusului ar putea fi numite după constelațiile de stele odată epuizate literele alfabetului grecesc, potrivit unui funcționar de rang înalt al Organizației Mondiale a Sănătății.

Funcionaria dice que fue 'mal entendida' su declaración sobre la baja transmisión de los asintomáticos

Într-un interviu cu Telegraph, Maria Van Kerkhove, directorul tehnic al OMS pentru Covid-19, a declarat că organizația ONU pentru sănătate caută deja noi nume pentru mutanți, temându-se că vor exista mai multe variante decât cele 24 de litere ale alfabetului grecesc.

„Acest sistem a fost introdus la sfârșitul lunii mai și până acum au fost identificate 11 mutații: patru variante îngrijorătoare, inclusiv delta și beta; patru variante interesante, precum Eta și Lambda; precum și epsilon, zeta și theta, care au fost considerate „interesante”, dar de atunci au fost retrogradate.”

Cu toate acestea, deoarece coronavirusul continuă să mute, este posibil să existe mai multe tulpini majore decât literele disponibile.

Dr. Van Kerkhove a spus că în prezent constelațiile stelare sunt primele care urmează alfabetul grec, sugerând că într-o zi am putea vedea variante cunoscute sub numele de Berbec, Gemeni sau Orion.

Mai multe alternative au fost deja aruncate, inclusiv zei și zeițe grecești – parțial din cauza problemelor de pronunție.

„Este posibil să rămânem fără alfabet grecesc, dar ne gândim deja la următoarea serie de nume”, a spus Dr. Van Kerkhove, care anul trecut a cerut pentru prima dată un sistem de denumire a argoului pentru a preveni legarea variantelor de locații – o practică pe care OMS o consideră discriminatorie.

Ne gândim chiar la constelații stelare”, a adăugat ea. Am vrut să folosim zei sau zeițe grecești, dar am spus: „Te rog, te rog, nu mă face să spun asta în public”.

Următoarea decizie – care nu va avea niciun impact asupra denumirilor științifice ale variantelor Sars-Cov-2 – ar putea fi anunțată „relativ repede”. În prezent, Grupul de lucru pentru dezvoltarea virusului și echipa juridică a OMS analizează propunerile pentru a ne asigura că nu supărăm pe nimeni cu aceste nume ”, a spus Dr. Van Kerkhove.

Eforturile de a identifica noi variante sunt intensificate în întreaga lume, deoarece există temeri că ar putea apărea o mutație care să scape vaccinurilor existente.

Este imperativ ca eforturile de a închide aceste lacune să fie accelerate, nu numai pentru a opri răspândirea de noi variante înainte să ne dăm seama, ci și pentru a fi mai bine pregătiți pentru „Boala X” – un agent patogen încă neidentificat care ar putea declanșa o altă pandemie .

Punctele noastre oarbe sunt din ce în ce mai mici, dar mai avem un drum lung de parcurs”, a spus dr. Van Kerkhove. „Încercăm să punem în comun energia, expertiza, capacitatea și finanțarea lumii – se investesc mulți bani în acest domeniu chiar acum – pentru a ne asigura că susținem și promovăm ceea ce a început.

„Este un moment catalizator pentru monitorizare și secvențiere – nu doar pentru Sars-Cov-2, ci pentru următoarea „boală X ”, și pentru toți acești agenți patogeni emergenți și reemergenți pe care îi urmărim”, a adăugat ea.

„Următoarea„ boală X ”este acolo, deci cum putem folosi această experiență traumatică prin care trece lumea acum pentru agenții infecțioși?”

Dar nu sunt variantele cele care nu o lasă pe Dr. Van Kerkhove să doarmă noaptea, „este mulțumirea” – întărită de senzația de „strigăt în cele patru vânturi” la nesfârșit.

„Este ideea că s-a terminat pentru unii și nu pentru alții – că cei care au ceva se pot întoarce la viața lor și cei care nu au nimic pot uita”, a spus ea.

„Sunt incredibil de frustrată că după 19 luni suntem în această situație, chiar dacă știm ce să facem și cum să o facem – pur și simplu nu avem voința colectivă pentru a o face”, a adăugat Dr. Van Kerkhove.

„Pe de altă parte, sunt foarte plină de speranță pentru că știu că putem reuși, că comunitatea mondială se poate uni și ajunge într-un punct în care putem scăpa de bolile și decesele grave.

„Mă simt foarte bipolară în această situație – cu speranță extremă și disperare profundă”, a spus ea. „Aș vrea să știu [când se termină pandemia]”.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Vor fi „variante” incepand de la Alpha-Centauri pana la Zeta-Reticuli, cu scopul de a-ti baga pe nas de cat mai multe ori acel ‘swab’ (pana la zona cea mai apropiata de creier – cribiform plate), astfel inact sa iti ajunga acei morgellons pe baza de grafen si silicon, continuti in „test”, exact unde vor ei (adica in creier), ca apoi sa conecteze sistemul nervos uman la AI.

 2. 1. Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului.
  2. Şi a deschis fântâna adâncului şi fum s-a ridicat din fântână, ca fumul unui cuptor mare, şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.
  3. Şi din fum au ieşit lăcuste pe pământ şi li s-a dat lor putere precum au putere scorpiile pământului.
  4. Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.
  5. Şi nu li s-a dat ca să-i omoare, ci ca să fie chinuiţi cinci luni; şi chinul lor este la fel cu chinul scorpiei, când a înţepat pe om.
  6. Şi în zilele acelea vor căuta oamenii moartea şi nu o vor afla şi vor dori să moară; moartea însă va fugi de ei.
  7. Iar înfăţişarea lăcustelor era asemenea unor cai pregătiţi de război. Pe capete aveau cununi ca de aur, şi feţele lor erau ca nişte feţe de oameni.
  8. Şi aveau păr ca părul de femei şi dinţii lor erau ca dinţii leilor.
  9. Şi aveau platoşe ca platoşele de fier, iar vuietul aripilor era la fel cu vuietul unei mulţimi de care şi de cai, care aleargă la luptă.
  10. Şi aveau cozi şi bolduri asemenea scorpiilor; şi puterea lor e în cozile lor, ca să vatăme pe oameni cinci luni.
  11. Şi au ca împărat al lor pe îngerul adâncului, al cărui nume, în evreieşte, este Abaddon, iar în elineşte are numele Apollion.
  12. Întâiul „vai” a trecut; iată vine încă un „vai” şi încă unul, după acestea.

  Apocalipsa 9 :1-12 și varianta scorpion

  1. Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.”

   mare grija, au inceput sa umble teorii cu pecetea ca ar fi de la Dumnezeu, ca sa-i recunoasca pe ai Lui, ca in profetie.
   1. Pecetea pe brat este pentru detectie si miscare.
   2. Pecetea pe frunte prin ICM (interfata creier-server finantata de pentagon-NATO, suntem membri si ne supunem) este pentru transmitere si acces la informatii.

   1. Nu m am scanat niciodată , nu m am testat,nu m am vaccinat și nici nu o voi face cu un vaccin experimental cu grafen ,de peste un an de zile boicotez mall ,supermarket,transport in comun etc.

    Dacă se va ajunge la constrângeri grave ma mut la țara…

    Cei 144 de mii din Israel vor fi pecetluiti de Dumnezeu,ei fiind rămășița lui Israel .
    Creștinii mântuiți nu vor fi părtași la mania lui Dumnezeu care reprezintă ultimii 3 ani 1/2 din necaz in care vor fi 7 urgii ,prima va cădea peste cei cu semnul fiarei ..

    1. 1. După aceasta am văzut patru îngeri, stând la cele patru unghiuri ale pământului, ţinând cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici peste mare, nici peste vreun copac.
     2. Şi am văzut un alt înger care se ridica de la Răsăritul Soarelui şi avea pecetea Viului Dumnezeu. Îngerul a strigat cu glas puternic către cei patru îngeri, cărora li s-a dat să vatăme pământul şi marea,
     3. Zicând: Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce nu vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru.
     4. Şi am auzit numărul celor pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii de pecetluiţi, din toate seminţiile fiilor lui Israel:
     5. Din seminţia lui Iuda, douăsprezece mii de pecetluiţi; din seminţia lui Ruben, douăsprezece mii; din seminţia lui Gad, douăsprezece mii;
     6. Din seminţia lui Aşer, douăsprezece mii; din seminţia lui Neftali, douăsprezece mii; din seminţia lui Manase, douăsprezece mii;
     7. Din seminţia lui Simeon, douăsprezece mii; din seminţia lui Levi, douăsprezece mii; din seminţia lui Isahar, douăsprezece mii;
     8. Din seminţia lui Zabulon, douăsprezece mii; din seminţia lui Iosif, douăsprezece mii; din seminţia Veniamin, douăsprezece mii de pecetluiţi.
     9. După acestea, m-am uitat şi iată mulţime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul şi seminţiile şi popoarele şi limbile, stând înaintea tronului şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în veşminte albe şi având în mână ramuri de finic.
     10. Şi mulţimea striga cu glas mare, zicând: Mântuirea este de la Dumnezeul nostru, Care şade pe tron, şi de la Mielul.
     11. Şi toţi îngerii stăteau împrejurul tronului bătrânilor şi al celor patru fiinţe, şi au căzut înaintea tronului pe feţele lor şi s-au închinat lui Dumnezeu,
     12. Zicând: Amin! Binecuvântarea şi slava şi înţelepciunea şi mulţumirea şi cinstea şi puterea şi tăria fie Dumnezeului nostru, în vecii vecilor. Amin!
     13. Iar unul dintre bătrâni a deschis gura şi mi-a zis: Aceştia care sunt îmbrăcaţi în veşminte albe, cine sunt şi de unde au venit?
     14. Şi i-am zis: Doamne, Tu ştii. El mi-a răspuns: Aceştia sunt cei ce vin din strâmtorarea cea mare şi şi-au spălat veşmintele lor şi le-au făcut albe în sângele Mielului.
     15. Pentru aceea sunt înaintea tronului lui Dumnezeu, şi Îi slujesc ziua şi noaptea, în templul Lui, şi Cel ce şade pe tron îi va adăposti în cortul Său.
     16. Şi nu vor mai flămânzi, nici nu vor mai înseta, nici nu va mai cădea soarele peste ei şi nici o arşiţă;
     17. Căci Mielul, Cel ce stă în mijlocul tronului, îi va paşte pe ei şi-i va duce la izvoarele apelor vieţii şi Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor.

     Apocalipsa 7

     1. Efeseni 1
      13. Întru Care şi voi, auzind cuvântul adevărului, Evanghelia mântuirii voastre, crezând în El, aţi fost pecetluiţi cu Sfântul Duh al făgăduinţei,
      14. Care este arvuna moştenirii noastre, spre răscumpărarea celor dobândiţi de El şi spre lauda slavei Sale.

   2. @ Enoh
    Oricare pecete, că-i pe mână sau pe frunte, sau din orice loc de pe corpul nostru înseamnă că suntem detectați( urmăriți) non-stop de către sistem, dar nu fără voia noastră, ci cu acordul nostru. Căci, spre exemplu, pentru urmărirea noastră cu camerele montate pe stâlpii din oraș nu suntem vinovați fiindcă o fac fără acordul nostru, acord exprimat prin semnătură. Dar în cazul peceții, aceasta ți-o pun doar dacă semnezi că ești de acord cu ea. A primi pecetea înseamna a renunța deci la LIBERTATE, darul cel mai de preț al lui Dumnezeu dăruit de Creator omului. Deci refuzând darul lui Dumnezeu de fapt îi întorci spatele și te întorci cu fața către diavol pe care ai decis în mod liber să-l urmezi. Așadar orice cod de bare sau cip poate fi pecetea.

 3. Să-i răspundem lui dr. Van Kerkhove:
  Pandemia se va termina când vă veți hotărî să nu mai mințiți lumea. Omul care minte nu mai e om, ci drac. Vă place(convine) mult această postură OMS-iștilor, căci deh, salar gras, funcții înalte. Dar încheierea sau deznodământul acestor nelegiuiri nu-l cunoașteți, sau nu vreți să-l cunoașteți. Mai bine sărac și curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings