X

Drumul spre totalitarism – Invictus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

05/08/2021    |   de C.J. Hopkins

Oamenii se pot minți spunându-și că nu au văzut încotro se îndreaptă lucrurile în ultimele 17 luni, dar au văzut. Au văzut toate semnele prevestitoare. Semnele erau scrise cu litere mari și îngroșate, unele dintre ele cu o înfricoșătoare grafie germanică. Scria mare…

„ACESTA ESTE DRUMUL CĂTRE TOTALITARISM”

Nu vă voi arăta din nou toate semnele. Oameni ca mine le-au tot arătat și au vorbit despre ele în ultimele 17 luni. Oricine știe ceva despre istoria totalitarismului, cum transformă o societate într-o deformare monstruoasă a sa, a știut de la bun început ce este „Noua Normalitate” iar eu am trâmbițat împotriva ei peste tot.

Am urmărit cum Noul Normal schimbă societățile noastre în distopii paranoice, patologice și autoritare unde acum oamenii trebuie să-și prezinte „documentele” pentru a vedea un film sau a bea o cafea și să-și manifeste public conformismul ideologic pentru a intra într-un magazin sau aprozar.

Am urmărit cum Noul Normal transformă majoritatea maselor în gloate îmbătate de ură și isterice care acum îi persecută fără rețineri pe „nevaccinați”, „Untermenschen”– ii oficiali ai ideologiei Noua Normalitate.

Am urmărit cum Noul Normal a făcut exact ceea ce a făcut fiecare mișcare totalitară din istorie înainte. Am arătat fiecare pas. Nu o voi face din nou.

Totuși, voi arăta unde ne găsim acum și cum am ajuns aici … pentru istorie, ca oamenii care mai târziu vor zice că „habar nu aveam unde merg trenurile” să înțeleagă de ce nu mai avem încredere în ei și îi privim ca pe niște lași și colaboratori, sau chiar mai rău.

Da, știu că e dur, dar nu e un joc. Nu e o diferență de opinii. Establishmentul capitalist global implementează o nouă structură a societății, mult mai pe față totalitară. Abolesc drepturile noastre constituționale și umane, transferă puterea de la guvernele naționale și instituțille democratice spre entități globale care nu dau socoteală nimănui și care nu au niciun fel de responsabilitate față de vreo națiune sau vreun popor.

Este ceea ce se întâmplă… chiar acum. Nu e o emisiune TV. Este ceea ce se întâmplă.

Nu mai este momentul ca oamenii „să se trezească”. În acest moment ori te bați pentru ceea ce a mai rămas din acele drepturi și acea suveranitate, ori te predai „Noii Normalități”, cu alte cuvinte capitalismului globalist. Nu-mi pasă deloc ce părere ai despre virus sau despre variații sau despre „vaccinurile” experimentale. Nu este un argument abstract despre „știință”. Este o luptă … politică și ideologică. De o parte se află democrația, iar de altă parte totalitarismul. Alegeți o tabără.

În fine, am ajuns în acest punct și iată câteve tușe edificatoare:

Suntem în august 2021 și Germania a interzis în mod oficial demonstrațiile împotriva ideologiei oficiale „Noua Normalitate”. Alte întruniri publice, precum Christopher Street Day sunt permise. Scoaterea în afara legii a opoziției politice reprezintă o marcă definitorie a sistemelor totalitare. Este, de asemenea, o mișcare tipică pentru autoritățile germane, care le oferă pretextul de a-i mâna pe haidamacii Noii Normalități împotriva demonstranților.

În Australia, a fost chemată armata pentru a se asigura că oamenii respectă decretele guvernamentale … carantina și toate cele. Cu alte cuvinte, lege marțială de facto. O altă trăsătură definitorie pentru sistemele totalitare.

În Franța, proprietarii de restaurante și de alte afaceri care servesc „nevaccinați” vor fi de acum încolo închiși, ca și „nevaccinații”, desigur. Țapul ispășitor, demonizat și segregat, care se ascunde sub numele „nevaccinații”, se găsește în toate țările din lume. Franța este doar un exemplu extrem. Dezumanizarea și segregarea minorităților – în special a oponenților regimului politic – este o altă trăsătură clasică a sistemelor totalitare.

În Marea Britanie, Italia și Grecia, dar și în multe alte țări de peste tot din lume, această segregare socială pseudo-medicală este de asemenea introdusă, pentru a împărți societatea în „oamenii buni” (i.e. care se conformează) și cei „răi” (i.e. care nu se conformează). „Oamenii buni” au libertatea și sunt încurajați de autorități și de media corporatistă să-și dezlănțuie furia pe „nevaccinați”, să ceară segregarea noastră în lagăre, să ne amenințe pe față că ne vor ucide. O altă trăsătură clasică a sistemelor totalitare.

În acest punct am ajuns.
Nu am ajuns aici peste noapte. Iată câteva semne inconfundabile de pe drumul spre totalitarism, pe care le-am indicat în ultimele 17 luni.

Iunie 2020 … The New (Pathologized) Totalitarianism.Noul totalitarism patologic

August 2020 … The Invasion of the New Normals. – Invazia Noilor Normali

Octombrie 2020 … The Covidian Cult. Cultul covidian

Noiembrie 2020 … The Germans Are Back! Nemții s-au întors!

Martie 2021 … The New Normal (Phase 2).

Martie 2021 The “Unvaccinated” Question.

Mai 2021 … The Criminalization of Dissent. CJ Hopkins: Salutări din “New Normal” Germany!

Iunie 2021 … Manufacturing New Normal “Reality“.Fabricare (noua normalitate) „Realitate”

Iar acum, am ajuns aici, unde am tins de la bun început … direct spre Furtuna care se apropie, sau probabil la un război civil global. Nu e sfârșitul drumului dar sunt destul de sigur că ne apropiem de ultima tură înainte de finiș. Am senzația că va fi urât. Foarte urât. Extrem de urât. Aceia dintre noi care au luptat pentru menținerea drepturilor noastre și o aparență de democrație sunt copleșiți numeric, dar nu ne-am spus ultimul cuvânt … și suntem milioane, peste tot.

Așa că alegeți-vă o tabără, dacă nu ați făcut-o încă. Însă, înainte de a o face, poate aruncați o privire la istoria sistemelor totalitare, care dintr-un motiv sau altul, nu au funcționat niciodată, cel puțin nu pe termen lung. Nu sunt un filosof profesionist sau ceva asemănător, dar am impresia că s-ar putea să aibă ceva de-a face cu dorința irepresibilă de libertate a oamenilor și cu dorința lor a de a lupta pentru ea, uneori cu prețul vieții.

Iertare că am dat impresia de „Braveheart”, dar încerc să mă pregătesc pentru scenariul în care mâine voi fi snopit în bătaie de gealații Noii Normalități, așa că am devenit puțin … știți voi, emoționat.

Acum, însă, serios, alegeți-vă o tabără …sau tabăra vă va alege pe voi.

Articol tradus de la Consent Factory.ContraMundum

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Toti tîmpiti care au distrus Germania în al doilea rãzboi, acuma vor fi (deja sunt!!!) distrusi de aceasi dusmani al nemtilor si al Europei, care ne aduc milioane de strãini! Londra trãdãtorului Churchill “tovarãs” cu Stalin, englezi lui Churcill deja sunt minoritari sia au ales primar un musulman din Pakistan! Europa are deja peste 30 milioane de strãini, are noul CCCP-URSS, batizat de “uniune europeanã” cu steag albastru si mai multe stela comuniste, chipurile “albe” cã sã însele masele de timpiti! “Parlamentul “european” este plin de marxisti, trotchisti, guevaristi, holocau$tologi, gayzisti si 40% din “parlamentari europeni” sunt homosexuali!

  2. Acuma vine Apocalipsa cu semnul fiarei ca oameni au parasit pe Dumnezeu au votat si ales sodomia si pacatul,si ce se intimpla acum e numai inceputul inainte de urgia care va veni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button