Medicii i-au spus mamei să renunțe la unul din gemeni pentru a-l salva pe celălalt. Ea a refuzat, iar acum ambii băieți sunt foarte bine

Author:


Când medicii au întrebat-o pe Julia Coleman dacă va lua în considerare uciderea unuia dintre fiii ei gemeni pentru a-i oferi celuilalt o șansă mai bună la viață, ea a spus imediat că nu.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Desigur, medicii nu au spus „ucide”, dar Coleman și soțul ei, Jacob, recunosc avortul pentru ceea ce este – uciderea unui copil nevinovat.

Tânăra parlamentară din Minnesota a povestit despre luptele pe care le-a avut familia ei cu fiii lor gemeni, James și Charles, care s-au născut prematur în luna mai.

În timp ce era însărcinată cu fiii ei, Coleman a spus că medicii ei au recomandat un avort selectiv, ceea ce înseamna că unul dintre copii va fi avortat, iar celălalt va fi cruțat. Este o sugestie care se face de obicei femeilor însărcinate cu mai mult de un copil.

„La un moment dat, medicii ne-au spus că am putea crește șansele de supraviețuire ale lui James dacă l-am ucide pe Charles”, a spus ea. „Jacob și cu mine am spus insistent: „Asta nu se poate”. Nu vrem să alegem niciodată între copiii noștri. Suntem pro-viață cu toată convingerea. Atunci te bazezi pe credința ta și ai încredere că Dumnezeu are un plan mai mare”.

Colemans a așteptat și s-a rugat, și, în luna mai, Julia a dat naștere la gemeni prin cezariana la 33 de săptămâni de sarcina, potrivit raportului.

Ea a declarat presei că gemenii au petrecut 27 de zile în unitatea de terapie intensivă neonatală de la Spitalul de Copii din Minneapolis înainte de a fi pregătiți pentru a merge acasă.

3 thoughts on “Medicii i-au spus mamei să renunțe la unul din gemeni pentru a-l salva pe celălalt. Ea a refuzat, iar acum ambii băieți sunt foarte bine”

  1. 19 ani de la recunoașterea oficială a reînființării Mitropoliei Basarabiei

    Mitropolia Basarabiei a fost creată după Marea Unire de la 1918 prin ridicarea Arhiepiscopiei de Chișinău la rangul de mitropolie. Decizia înființării a fost luată de Sinodul Bisericii Ortodoxe Române în 15 noiembrie 1923. La acea dată, cuprindea Arhiepiscopia Chișinăului, Episcopia Hotinului și Episcopia Cetății Albe – Ismail.

    Mitropolia Basarabiei a fost desființată în 1944, după ocupația sovietică în Basarabia. A fost reînființată în 14 septembrie 1992, prin decizie a Sfântului Sinod și recunoscută oficial de guvernul Republicii Moldova în 30 iulie 2002, după o decizie a Curții Europene pentru Drepturile Omului de la Strasbourg.

    Articolul complet aici: https://basilica.ro/19-ani-de-la-recunoasterea-oficiala-a-reinfiintarii-mitropoliei-basarabiei-te-deum-si-conferinta-la-balti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X