X

„Frauda scandaloasă în jurul coronavirusului” care nu se oprește: Statele Unite vor interzice testul PCR începând cu 31 decembrie

Alerta Digital

CDC (Centers for Disease Control), care este responsabil pentru gestionarea pandemiei coronavirusului în Statele Unite, a emis o declarație prin care anunță că, începând cu 31 decembrie a acestui an 2021, vor retrage autorizația către Administrația SUA Food and Drug Administration (FDA) for Emergency Use (US) of the Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-time RT-PCR Diagnostic Panel.

CDC explică faptul că fac această notificare în avans, astfel încât laboratoarele clinice să aibă suficient timp pentru a selecta și implementa altele dintre multele alternative autorizate de FDA pentru a detecta coronavirusul. În pregătirea pentru această modificare, CDC recomandă ca „laboratoarele clinice și site-urile de testare care au folosit testul CDC 2019-nCoV RT-PCR să selecteze și să înceapă tranziția către un alt test Covid-19 autorizat” și să încurajeze în special aceste laboratoare „să ia în considerare adoptarea unei metode care poate facilita detectarea și diferențierea SARS-CoV-2 și a virușilor gripale (gripa) ”. *Deci recunosc că testele PCR detectau viruși gripali pe care-i treceau la număr Covid.

Potrivit CDC, care acum pare să nu aibă încredere în capacitatea testelor PCR de a diferenția Covid-19 de gripa comună, „astfel de teste pot facilita testarea continuă atât pentru gripă, cât și pentru SARS-CoV-2 și pot economisi timp și resurse pe măsură ce abordează sezonul gripal. „

Ar trebui să se țină seama de faptul că, pe baza rezultatelor testelor PCR, Organizația Mondială a Sănătății (OMS), organizațiile globaliste și principalele guverne ale lumii au încercat să demonstreze existența unei pandemii SARS-CoV-2 și ”Nevoia de vaccinare universală”.

Kary Mullis, el nobel excéntrico que vino a España a comprar azulejos

Incapacitatea PCR de a detecta dacă cineva este sau nu bolnav a fost deja confirmată de inventatorul testului, Kary Mullis, și a fost denunțată de numeroși specialiști, care au explicat cum, în funcție de modul în care se folosește această tehnică, politic și o pandemie artificială.

Pandemia se va încheia mâine dacă încetează utilizarea testului PCR

De fapt, avocatul german Reiner Fuellmich, care conduce și coordonează multiplele procese pe care aproape o mie de avocați le pregătesc pe trei continente pentru „frauda scandaloasă din jurul coronavirusului”, a denunțat că cheia a ceea ce s-a construit „farsa cu pandemia” se regăsește în utilizarea necorespunzătoare a acestor teste PCR”, care nu au fost concepute pentru utilizarea care a fost dată de la începutul crizei de sănătate. Acum, se pare că și CDC împărtășește aceeași opinie.

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button