X

Ceea ce a prezis Nikita Hrușciov în urmă cu 60 de ani se îndeplinește acum cu strictețe în statele demoliberale

Iată ce a prezis Nikita Hrușciov, liderul Sovietului Suprem al URSS, în urmă cu 60 de ani:

 • „… Copiii copiilor tăi vor trăi sub comunism. Voi, occidentalii, sunteți atât de creduli încât nu veți accepta comunismul, dar vă vom hrăni în continuare mici doze de socialism până când vă veți trezi în sfârșit descoperind că aveți deja comunismul pentru totdeauna. Nu va trebui să ne luptăm cu voi „.
 • „Le vom slăbi atât de mult economia până când vor cădea ca fructele coapte în mâinile noastre”.
 • „Democrația va înceta să mai existe atunci când va lua de la cei care sunt dispuși să lucreze și să dea celor care nu sunt”

A fost pe 29 septembrie 1959, când Nikita Hrușciov și-a pronunțat predicția pentru statele demoliberale, la sediul Organizației Națiunilor Unite.

În acea perioadă, cuvântul „comunism” era temut doar în lumea occidentală. Amintiți-vă acest lucru: socialismul duce la comunism.

Cum creezi un stat socialist?

Există opt niveluri de control:

 • Datoria: creșteți datoria la un nivel nesustenabil. În acest fel, pot crește impozitele și acest lucru va duce la o sărăcie mai mare.Asistență medicală: controlați asistența medicală și veți controla oamenii.
 • Sărăcia: crește nivelul sărăciei cât mai mare posibil, oamenii săraci sunt mai ușor de controlat și nu se vor lupta dacă li se oferă elementele esențiale pentru a mânca.
 • Controlul armelor: elimină abilitatea de a te apăra de națiunile tale. Astfel pot crea un stat polițienesc.
 • Starea de bine: preia controlul asupra tuturor aspectelor (hrană, locuințe, venituri) din viața ta, deoarece asta te va face să fii complet dependent de guvern.
 • Educație: preia controlul a ceea ce oamenii citesc, ascultă și asigură controlul a ceea ce învață copiii la școală.
 • Religie: eliminați-l pe Dumnezeu din viața voastră, în guverne și în școli, deoarece oamenii trebuie să creadă doar în socialism, convinși de ceea ce este mai bine pentru ei.
 • Promovați lupta de clasă: împărțiți oamenii în bogați și săraci. Eliminați clasa de mijloc, acest lucru va provoca mai multă nemulțumire și va fi mai ușor să-i impozitați pe bogați cu sprijinul celor săraci.

Previziunile lui Hrușciov sunt îndeplinite la maximum. Europa însăși este cel mai bun exemplu. De ce europenii nu pot vedea ce se întâmplă în țările lor?

Foarte simplu, au fost anesteziați toți fără să observe, bâjbâie fără să vrea și pierduți fără să știe.Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. ,NIHIL SINE DEO ,, adică NIMIC FARA DUMNEZEU in traducere dar verba scriptum a fost în latină !
  Ce a spus Părintele Iustin Pârvu ,, suntem o insula latină Intr o mare de slavi ,,
  Iar referitor la profețiile omului roșu despre ,,copii copiilor voștri …,,
  avem și noi pe STEFAN CEL MARE SI SFANT pentru toată ROMANIA ,, țineți minte Moldova n a fost a strămoșilor mei , n a fost a mea și nu este a voastră ci a urmașilor , urmașilor vostri in veacul vecilor ,,
  Și din ce știu Părintele Iustin Pârvu a mai spus ,, pina nu vom ieși să i stârpim pe comuniști așa cum au ieșit în Polonia mamele cu copii în brațe in fața tancurilor sovietice …nu vom scăpa de ăștia ,,
  Fiecare să și facă o analiză cum crede și cum îl îndeamnă sufletul pentru aceasta Tara numita ,, insula latină Intr o mare de slavi,,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button