X

Ceea ce a prezis Nikita Hrușciov în urmă cu 60 de ani se îndeplinește acum cu strictețe în statele demoliberale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iată ce a prezis Nikita Hrușciov, liderul Sovietului Suprem al URSS, în urmă cu 60 de ani:

  • „… Copiii copiilor tăi vor trăi sub comunism. Voi, occidentalii, sunteți atât de creduli încât nu veți accepta comunismul, dar vă vom hrăni în continuare mici doze de socialism până când vă veți trezi în sfârșit descoperind că aveți deja comunismul pentru totdeauna. Nu va trebui să ne luptăm cu voi „.
  • „Le vom slăbi atât de mult economia până când vor cădea ca fructele coapte în mâinile noastre”.
  • „Democrația va înceta să mai existe atunci când va lua de la cei care sunt dispuși să lucreze și să dea celor care nu sunt”

A fost pe 29 septembrie 1959, când Nikita Hrușciov și-a pronunțat predicția pentru statele demoliberale, la sediul Organizației Națiunilor Unite.

În acea perioadă, cuvântul „comunism” era temut doar în lumea occidentală. Amintiți-vă acest lucru: socialismul duce la comunism.

Cum creezi un stat socialist?

Există opt niveluri de control:

  • Datoria: creșteți datoria la un nivel nesustenabil. În acest fel, pot crește impozitele și acest lucru va duce la o sărăcie mai mare.Asistență medicală: controlați asistența medicală și veți controla oamenii.
  • Sărăcia: crește nivelul sărăciei cât mai mare posibil, oamenii săraci sunt mai ușor de controlat și nu se vor lupta dacă li se oferă elementele esențiale pentru a mânca.
  • Controlul armelor: elimină abilitatea de a te apăra de națiunile tale. Astfel pot crea un stat polițienesc.
  • Starea de bine: preia controlul asupra tuturor aspectelor (hrană, locuințe, venituri) din viața ta, deoarece asta te va face să fii complet dependent de guvern.
  • Educație: preia controlul a ceea ce oamenii citesc, ascultă și asigură controlul a ceea ce învață copiii la școală.
  • Religie: eliminați-l pe Dumnezeu din viața voastră, în guverne și în școli, deoarece oamenii trebuie să creadă doar în socialism, convinși de ceea ce este mai bine pentru ei.
  • Promovați lupta de clasă: împărțiți oamenii în bogați și săraci. Eliminați clasa de mijloc, acest lucru va provoca mai multă nemulțumire și va fi mai ușor să-i impozitați pe bogați cu sprijinul celor săraci.

Previziunile lui Hrușciov sunt îndeplinite la maximum. Europa însăși este cel mai bun exemplu. De ce europenii nu pot vedea ce se întâmplă în țările lor?

Foarte simplu, au fost anesteziați toți fără să observe, bâjbâie fără să vrea și pierduți fără să știe.Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button