X

Charles Michel salută numirea lui Mark Gitenstein drept viitor ambasador al SUA la UE

Politico

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a salutat miercuri numirea lui Mark Gitenstein în calitate de viitor ambasador al SUA la Uniunea Europeană, pe care a făcut-o marţi preşedintele american Joe Biden, transmite EFE, potrivit agerpres.  

„Salut nominalizarea lui Mark Gitenstein făcută de @POTUS de a deveni reprezentantul SUA la UE. Avem de pus în practică o agendă transatlantică şi globală amplă. Avem nevoie de implicarea tuturor şi abia aştept să lucrez cu el, atunci când va fi confirmat” în funcţie, a scris Michel pe contul oficial Twitter.

Bilanţul inundaţiilor din centrul Chinei creşte la 71 de morţi

Mark Gitenstein urmează să fie confirmat de Senat, unde democraţii deţin majoritatea.

EFE aminteşte că Gitenstein a fost ambasador al SUA în România în timpul mandatului fostului preşedinte democrat Barack Obama şi, după cum a amintit marţi Casa Albă, în ultimii zece ani a lucrat la proiecte în Europa Centrală şi de Est.

Navalnîi le cere simpatizanţilor săi să se mobilizeze după blocarea celor 49 de site-uri legate de mişcarea sa

Ca ambasador, Gitenstein s-a concentrat pe lupta împotriva corupţiei şi pe apărarea instituţiilor democratice, demersuri pe care le-a continuat şi în timpul activităţilor sale în cadrul unor organizaţii neguvernamentale.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button