X

Cât timp trebuie să trăiască vaccinații?

by Steven Fishman – henrymakow

Dr. Mylo Canderian este de părere că 95% din populația lumii sunt „mâncători inutili” care trebuie să fie eutanasiați cât mai repede posibil.

Răspunsul la întrebare: trei până la zece ani.

Declinare de responsabilitate – Nu știu dacă acest lucru este adevărat, dar, în trecut, Steven Fishman a furnizat informații privilegiate credibile

FORMULA DE ÎNCHEIERE A CICLULUI PENTRU „VACCINAȚI”

by Steven Fishman

Mi se pune adesea întrebarea: „Dacă am făcut „vaccinul ”, cât timp voi trăi?

Am lăsat această întrebare unui prieten de-al meu, dr. Dr. Mylo Canderian. [născut Milos Iskanderianos, Corfu, Grecia, 1938], care a dezvoltat brevetul oxidului de grafen pentru utilizare ca armă hematologică în 2015.

atali-quote.jpg

Cu totală transparență, dr. Canderian este ceea ce aș numi un „globalist genocid”, care urmează preceptul zece din pietrele ghid din Georgia, despre care se discută foarte rar, afirmând „nu fii un cancer pe pământ; lasă loc pentru natură”.

Dr. Canderian este medic colaborator la Organizația Mondială a Sănătății și sprijină mult, de asemenea, pe Klaus Schwab și „Great Reset”, marccând introducerea unei monede digitală mondială, care este un obiectiv secundar al OMS pentru 2022.

Dr. Canderian este de părere că 95% din populația lumii sunt „mâncători inutili” care trebuie să fie eutanasiați cât mai repede posibil.

„Uită-te la centrul orașului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „și vei vedea clar de ce trebuie să fie mâncatorii inutili sacrificați ca niște câini turbați”.

El și-a exprimat disprețul față de „Educatorii infecțioși” care promovează teoria critică a rasei și este încrezător că „vaccinul” va pune capăt „cancerului uman de pe pământ”.

Dr. Canderian este un susținător înflăcărat al datoriei și obligației francmasoneriei de a scăpa lumea de „ciuma umanității”.

Cu toate acestea, la nivel personal, el și cu mine împărtășim pasiunea pentru același fel de mâncare exotic servit la L’emince de Veau din Geneva: Supa cremă de colibri, urmată de Elk Tongue.

Amândoi suntem fani ai bucătarului Gaston Sere de Rivieres, care este un geniu culinar.

Așadar, l-am întrebat pe Mylo: „Cum pot „vaccinații ”să știe cu certitudine cât trebuie să trăiască după ce au fost înțepați?”

Mi-a prezentat informația, numită „Formula de sfârșit de ciclu”.

El a explicat cât de ușor este de calculat.

„Puterea simplității”, a spus el. „Există un ciclu maxim de zece ani de la injectare până la sfârșitul ciclului”, [sau moarte], a explicat el. „Și este extrem de ușor de determinat”.

El a spus că orice hematolog îl poate vedea în câteva secunde la microscop și chiar mai ușor la microscop electronic. „Procentul de sânge afectat [sau contaminat] de sau cu oxid de grafen este reciprocitatea calculului de sfârșit de ciclu”, a dezvăluit el.

Cu alte cuvinte, un „inoculat” [așa cum numește pe oricine a primit autorizația de utilizare experimentală Eugenică Depopulare Letal Injection Bioweapon] având 20% deteriorare a oxidului de grafen în sângele său, cu excepția oricăror alte criterii de intrare, va trăi timp de 8 ani. [10 ani mai puțin 20%].

Cineva cu 70% deteriorare a oxidului de grafen nu va trăi mai mult de 3 ani. [10 ani mai puțin 70%].

ruby-peters.jpg

Dra. Jane Ruby a fost recent intervievată de Stew Peters pe podcastul său și a arătat exemple de cum arată sângele deteriorat atunci când este expus la oxidul de grafen.

Oxidul de grafen, pentru cei care nu știu, este componenta proteinelor spike și prionilor de ARN Messenger care sunt în război cu inima, plămânii, creierul și sângele pentru oxigen.

Oxidul de grafen este un burete de oxigen care privează organismul de oxigenul necesar și provoacă numeroase complicații, care includ, între altele, șoc anafilactic, coagularea sanguină toxică, paralizie pulmonară mortală, cancer mitocondrial și cancer endotelial.”

Punctul de vedere al dr. Mylo Canderian este similar cu cel al Klaus Schwab, Bill Gates și CEO-ul Big Pharma: LASĂ-I SĂ MOARĂ TOȚI!

L-am întrebat pe Mylo ce efect au a doua și a treia injectie, și întăririle, și cum schimbă acest lucru tabelul Sfârșitul ciclului.

Mylo a răspuns: „Totul se poate măsura prin teste hematologice. Cu cât mai multe injecții primesc imbecilii, cu atât sângele lor va arăta mai rău la microscop și cu atât mai repede se vor transforma în îngrășământ”.

În cele din urmă, l-am întrebat cum complotul pentru a ucide atât de multe miliarde de oameni ar putea fi păstrat atât de secret de un astfel grup de elite.

Răspunsul său a fost: „Nu știi prea multe despre masonerie, nu-i așa, Steve?” Și iată-l.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Daca este așa ..atunci sa i șteargă DUMNEZEU de pe fata pamintului sau pamintul sa i INGHITA de vii acolo unde trăiesc acești criminali monstruoși ai umanității !
  …pentru că se consideră ,,dumnezei,, și trebuiesc sa aducă jertfe idolatre ?
  Ei …o sa sfarme SFANTUL ILIE PROOROCUL TESVITEANU că oarecând in timpul lui Ahab pe toți idolii și toată idolatria asta numita ,,masonerie,, …pentru ca în veci sa nu se mai audă …ci toți să vorbească de HRISTOS DUMNEZEU fara viclenie și ce au mai făcut pentru HRISTOS DUMNEZEU.

 2. Pentru satanistii, criminalii si masonii astia, singurul om bun este cel mort! Asa ca, aviz amatorilor de vaccinuri!

  1. Mai P.M .probabil asta e numele tau de Botez ?! In sfârșit , Știe DUMNEZEU mai bine ce poate fi o mărturisire !
   Din ce vezi , nu jucăm aici film de acțiune cu roluri principale și secundare !
   Dacă te imaginezi Intr un astfel de film ar fi bine SA TE TREZESTI să constați că orice Cuvânt pe care l spui va îndrepta spre Dreapta sau spre Stânga !
   Dacă îți place să atribui roluri de triere sau ne triere cred că ai greșit canalul …probabil nu știi ce înseamnă cuvintele simple Viața care este DUMNEZEU și moartea care este acolo unde nu este DUMNEZEU.
   Iar chestia cu ,,au și ei rolul lor ,, ?
   Care rol acela de a aduce iadul pe pămînt la suprafață , urâciunea pustiirii peste tot și de a încorona pe procletul antihrist?
   Când te vor lega precum un sac și te vor duce unde nu vrei , ți ar conveni …sau cumva ești pregătită pentru fuga in munți ?
   Imaginează ți atât că poate să înceapa un Pitești la scara mondială ce vei face vei pune capul ca struțul in pamjnt ,,eu nu mă bag că nu i rolul meu acolo,,
   Nu rugăciune și Mărturisire ADEVARULUI ne va reda LIBERTATEA și omul nu va fi în sclavie.
   și cu astfel de cugetari P.M. …numai existau SFINTI SI MARTIRI AI TEMNIȚELOR comuniste ca DREPT APARATORI SI NEAMULUI STRABUN.
   Ce a spus Părintele Iustin Pârvu ,, trezește te române și fii precum un vârf de lance …,,

    1. Ți se pare cumva că SFINTII DIN TEMNITE SI INCHISORI au îndemnat la revoluție sau la mărturisirea Adevărului prin care nu vom fi sclavi …
     Sau cumva Părintele Iustin Pârvu a îndemnat la ,, revoluție,, atunci cand a spus ,,mai nu vom scăpa de ăștia …pina nu vom ieși cum au ieșit mamele cu copii în brațe in Polonia în fața tancurilor sovietice …noi nu vom scăpa de ăștia ,,
     Nu vezi că este același ,,om roșu ,, cu alta pălărie …sau neomarxism cum îl numiți !

     1. @@@Stela Maria,curand va veni si vremea fugii in munti;pregatiti,nepregatiti,trebuie sa o facem si pe asta!

     2. Si daca ieșim in fata tancurilor ce vreti sa spuneti ca se va opri masinaria satanica?
      Vor trece cu tancurile peste noi ducandu-si la indeplinire planul.
      Dumnezeu ne tolereaza pe toti, din dragoste fata de om.

     3. Una este să mori precum un câine în lanț și alta este mori cu Demnitatea Sfinților și a Mucenicilor .
      DUMNEZEU ne rabda dar …NU SE LASA BATJOCORIT!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button