X

Vaxxerii și-au pierdut logica: Persoanele care au fost injectate cu PLACEBO în timpul studiilor vaccinului vor avea aceleași privilegii ca și cei care sunt „complet” vaccinați

rt.com/uk – 23 Jul, 2021

Ministrul britanic spune că persoanele care au fost injectate cu PLACEBO în timpul studiilor cu vaccin vor avea aceleași privilegii ca și cei care sunt „vaccinați” cu vaccinuri Covid.

Guvernul Marii Britanii consideră că persoanele cărora li s-au administrat placebo în timpul studiilor cu vaccin Covid-19 ca fiind complet inoculate, a declarat ministrul britanic al vaccinurilor, adăugând că se vor bucura de toate privilegiile acordate de NHS Covid Pass.

Nadhim Zahawi (@nadhimzahawi) | Twitter

În observațiile făcute joi în fața Parlamentului, ministrul vaccinurilor Nadhim Zahawi a susținut controversatul NHS Covid Pass din țară ca având un „rol important de jucat în încetinirea răspândirii virusului” și a îndemnat anumite companii și mari locații să adopte certificatul de sănătate național cu scopul a-și „menține clienții sau vizitatorii în siguranță”. Aplicația NHS poate fi utilizată pentru a arăta dovada vaccinării, rezultate negative ale testelor sau imunitate naturală.

Dar se pare că necesitatea urgentă să se documenteze metodic starea de vaccinare a persoanelor, și să se utilizeze aceste informații medicale private pentru a acorda anumite privilegii, conține cel puțin o lacună: persoanele care au participat la studiile de vaccinare vor fi considerate „complet vaccinate” indiferent dacă au primit un placebo sau un vaccin real, a spus Zahawi.

Este puțin probabil să fi greșit, deoarece a făcut aceeași declarație în două schimburi separate în timp ce răspundea la întrebări din partea Parlamentului.

London Covid: Boris Johnson is 'several steps behind the curve', warns Rupa Huq MP - Rupa Huq MP

Deputata laburistă Rupa Huq s-a plâns lui Zahawi că mai mulți dintre electorii ei care au luat parte la procesele de la Novavax „sunt acum tratați ca și cum ar fi negationiști cu textele pe care le primesc de la NHS”. De asemenea, ea părea să sugereze că au fost „pedepsiți” din cauza faptului că nu au fost considerați complet vaccinați. Ea a arătat cazul unui american care a participat la proces, care a spus că el consideră că din cauza „xenofobiei” nu poate accesa evenimentele pe care britanicii le pot accesa.

„Oamenii cred că sunt pedepsiți pentru că fac ceea ce trebuie. Va rectifica ministrul asta? ” l-a presionat pe Zahawi.

Conform transcrierii oficiale a conversației lor, Zahawi a promis parlamentarului că cei din studiile clinice, inclusiv cel de la Novavax, vor avea statutul lor pe aplicația NHS Covid înregistrat ca fiind „complet vaccinați”, indiferent dacă au primit placebo sau vaccin.

Barbara Keeley: "We don't need more commissions on social care. There is enough thinking on this"

Câteva minute mai târziu, deputatul laburist Barbara Keeley s-a făcut ecou îngrijorărilor lui Huq și a cerut găsirea unei soluții pentru „voluntarii minunați” care s-au alăturat procesului Novavax.

„Acum nu se mai pot deplasa, deoarece nu pot obține un certificat de vaccin, iar vaccinurile lor nu sunt recunoscute în UE”, a spus parlamentarul.

Zahawi și-a repetat poziția anterioară în această privință.

„Lucrăm cu alte țări pentru a ne asigura că acest lucru este recunoscut, dar în ceea ce privește Marea Britanie, acestea vor fi considerate complet vaccinate, indiferent dacă au avut placebo sau vaccin”, a liniștit-o deputatul.

Vaccinul dezvoltat de Novavax din SUA nu a primit încă autorizație de utilizare de urgență în Regatul Unit. Participanții la studiile pentru vaccinuri s-au plâns că li s-a refuzat o injecție aprobată din cauza implicării lor în testele clinice. Departamentul Sănătății a declarat în iunie că se va asigura că voluntarii nu vor fi dezavantajați de participarea lor la studii.

Lansarea pașaportului digital Covid domestic din Marea Britanie i-a iritat pe mulți, care văd schema ca o intervenție gravă a guvernului în capacitatea oamenilor de a-și desfășura activitățile normale. În special, Zahawi a descris politica de diviziune ca fiind „discriminatorie” în timp ce vorbea despre concept în februarie. Cu toate acestea, el și-a schimbat ulterior tonul. În aprilie, el a insistat că pașapoartele pentru vaccin nu ar fi discriminatorii dacă ar putea fi folosite și de persoanele care au dat rezultate negative la virus.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. De fapt eu cred ca sunt multi cei care au primit placebo in loc de vaccinul propriu-zis: va amintiti de imaginile acelea in care Catu, Iohanis, Barna, Gheorghita, Moldovan si alti „eroi” ca ei primeau injectia cu un zambet triumfator pe fata? Eu cred ca ceea ce li s-a injectat lor a fost placebo ….ca doar nu se putea ca asemenea personalitati de baza sa fie injectate cu un ser experimental si expuse riscului unor efecte adverse despre care nu se stiu prea multe… Ei, si acum, da, e normal ca cei care au primit placebo in loc de vaccin sa aiba aceleasi privilegii ca si cei vaccinati….ca doar nu le putem interzice tocmai lui Catu, Iohanis, Barna si Gherghita s.a. sa mearga la mol…

  2. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Sfântului Duh și a Tatălui nostru Sfânt din Ceruri. Să fim cu El, în fiecare moment, în vecii vecilor!
    …..
    Vaxxerii și-au pierdut logica? Păi, logică înseamnă gândire sănătoasă, gândire justă, gândire rațională, corectă, adevărată. Logică vine de la Logos, adică de la Cuvântul cel Veșnic al lui Dumnezeu, de la Domnul nostru Iisus Hristos. Oare vaxxerii au avut Această Logică? Poate unii au avut-O, și au pierdut-O. … Of, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, ajută-ne să nu Te pierdem pe Tine, Veșnica și Adevărata Logică!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button