X

Orbán înfruntă mafia globalistă de la Bruxelles: va respinge fondurile europene dacă în schimb trebuie să retragă legea anti-LGTBI

 

Premierul ungar Viktor Orbán a asigurat că țara nu este dispus să accepte bani din fondul european de recuperare post-coronavirus dacă acest lucru implică cedare în fața Bruxelles și abrogarea legii anti-LGTBI.

Președintele a indicat astfel că ajutorul menționat va fi respins dacă fondul este legat în vreun fel de regulamentul menționat, care a fost aspru criticat de la Bruxelles pentru discriminarea grupului.

Pentru guvernul maghiar, Comisia Europeană a întârziat aprobarea planului de redresare, datorită „respingerii sale politice a legislației naționale aprobate pentru protejarea copiilor”. Astfel, într-un decret publicat în Monitorul Oficial, Budapesta a clarificat că va accepta un acord doar „dacă Comisia Europeană nu impune condiții care nu se aplică altor state membre”.

Termenul legal pentru ca Executivul comunitar să evalueze planurile naționale este de două luni de la prezentarea lor, ceea ce înseamnă că, în cazul Ungariei, avizul său ar fi trebuit comunicat cu mai mult de o săptămână în urmă.

Cu toate acestea, normele prevăd că părțile pot conveni asupra unei prelungiri pentru a oferi mai multă posibilitate de analiză și opțiuni de ajustare, dar Bruxelles și Budapesta sunt reticente să anunțe în mod oficial o astfel de prelungire, într-un moment în care relațiile Ungariei cu partenerii săi din UE sunt tensionate prin criticile în deriva autoritară a guvernului lor. – Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Fiecare Țară își are CRUCEA Sa de dus !
    …daca cred in SFANTA CRUCE vor avea izbăvire iar de nu DUMNEZEU CU MILA .

  2. Banca Chinei debarcă la Geneva Banca Chinei a primit undă verde de la Autoritatea Elvețiană de Supraveghere a Pieței Financiare (FINMA) pentru a-și deschide sucursala la Geneva. Grupul bancar chinez, într-o notă, precizează că „Elveția este una dintre primele țări occidentale care au stabilit relații diplomatice cu China și primul stat european care a semnat un acord de liber schimb”. În intențiile instituției bancare chineze, nota continuă, de asemenea, aceea de a „construi un pod pentru comerțul și investițiile chino-elvețiene și de a juca un rol de primă importanță în promovarea schimburilor economice, comerciale și financiare între cele două țări”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button