X

OFICIAL: Se propune și în România, de către un deputat de la putere, o lege anti-LGBT ca cea din Ungaria

Legea așa-numită anti-LGBT din Ungaria ar putea fi adoptată și în România, pentru ca normalitatea să definească viitorul, nu bizareriile. Deputatul Zakarias Zoltan, lider al Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), va depune un proiect de lege intitulat ”pentru protecția copiilor” similar cu cel din Ungaria. Anunțul a fost făcut de István Csomortányi, președintele PPMT.

„Propaganda LGBT nu are ce căuta în grădinițe sau școală. Nu ar trebui să se învețe la școală despre comunitatea LGBT. Noi nu vrem ca activiști LGBT de la diferite ONG-uri să poată să manifeste această propagandă în școli.

Dacă părinții sunt de acord ca un copil să ia parte la aceste manifestări, e dreptul lor. Trebuie acordul părinților. Să prevenim participarea copiilor fără acordul părinților la aceste manifestări Legea din Ungaria este pentru combaterea pedofiliei, nu este împotriva LGBT pentru că nu se referă la adulți. În viziunea noastră, după 18 ani este dreptul fiecăruia să se manifeste cum dorește. Am văzut că proiectul din Ungaria a fost criticat, dar eu am citit acea lege și nu am înțeles de ce a fost așa de sever criticată de Comisia Europeană”, a spus Zakarian Zoltan pentru romania.europalibera.org.

Zakarias Zoltan a intrat în Parlamentul României pe listele UDMR.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

    1. Romanii din Parlament fac…matreata! As fi apreciat daca initiativa asta ar fi venit de la cei din AUR…sincer!

  1. Da’ nu e o lege antileghebetezoonecropedofilor!!! E una de pastrare a dreptului decizional al parintilor in ce priveste educatia copiilor, garantat de toate constitutiile europene in vigoare. Inapoi, kooristilor de orice fel !!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button