X

La Budapesta a avut loc marșul LGBTI, cu reacții puternice împotriva legii pentru apărarea inocenței copiilor a lui Orbán

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Miles de manifestaciones por la igualdad en el Desfile del Orgullo Gay de Budapest - Infototal

Pederaștii și susținătorii lor au mărșăluit împotriva politicilor împotriva invaziei LGTBI adoptate de guvernul naționalistului Viktor Orbán. Parada a traversat centrul Budapestei și a trecut de pe o parte a Dunării pe cealaltă peste podul Szabadság.

Miles de húngaros desafían a Orban al sumarse al Orgullo Gay en el centro de Budapest - Republica.com

Mii de maghiari spălați pe creier – peste 10.000, conform presei locale – de toate vârstele s-au alăturat paradei. Sub sloganul „Recucerește-ți viitorul” și înconjurat de o amplă desfășurare a poliției, marșul a devenit astfel un protest împotriva Guvernului, într-un moment în care, potrivit organizatorilor, membrii comunității LGTB + trăiesc vremuri „disperate”.

Miles de personas salen a la calle en Hungría para protestar contra la homofobia del primer ministro

Dar a fost, de asemenea, un spectacol de sprijin solidar și o petrecere pentru „a aduce speranță tuturor celor cărora le este frică să participe la marș, astfel încât să poată vedea că «mii se manifestă pentru o țară plină de dragoste și solidaritate”, potrivit organizatorilor. Oare i-au verificat și dacă sunt vaccinați?

Monumento a SISI en Madàch tér, Budapest - YouTube

În Piața centrală Madách, punctul de plecare al marșului, Sisi (1837-1898), Împărăteasa Austriei și Regina Consortă a Ungariei, ținea în mâinile ei de piatră o umbrelă cu culorile curcubeului, pe care cineva o așezase în statuie.

Orgullo Gay de Budapest 2021: fechas, parada, rutas - misterb&b
Terry Reintke (English) - YouTube

În această zi „toată Europa urmărește ce se întâmplă în Ungaria”, a spus Terry Reintke, co-președinta Intergrupului Parlamentului European pentru Drepturile LGBT +, în fața mulțimii pline de baloane, ventilatoare și steaguri curcubeu care se adunaseră în piață. „Suntem aici împotriva urii și a derivei statului de drept și a valului autoritar”, a spus europarlamentarul.

5 questions with... Terry Reintke

Ea a făcut astfel aluzie la foarte necesara lege  adoptată în Parlamentul ungar în iunie, care interzice să se vorbească despre homosexualitate sau schimbare de sex în fața minorilor, atât în ​​școli, cât și în mass-media. Regulamentele fuseseră inițial concepute pentru a întări pedepsele împotriva pedofiliei, dar în ultimul moment partidul guvernamental Fidesz al primului ministru (Orbán) a adăugat această interdicție, arătând astfel conexiunea dintre LGBTQ și pedofilie.

„Credem că propaganda guvernului și legile pe care le-au aprobat servesc foarte bine pentru a împărți societatea”, a explicat Efe Johanna Majercsik, purtătorul de cuvânt al Budapest Pride, în timpul marșului.
Majercsik a reamintit creșterea atacurilor împotriva membrilor comunității sale care au fost înregistrate de la adoptarea legii menționate anterior, o „incitare la ură” care a generat un val puternic de proteste și indignare în interiorul și în afara țării.

„Cei care sunt împotriva drepturilor LGTB + sunt acum mai agresivi”. Recent, trei persoane au încercat să pătrundă cu forța într-un apartament din Budapesta, lovind cu piciorul ușa, doar pentru că avea un drapel curcubeu așezat pe balcon. „Credem că incitația nu se va termina înainte de alegeri și va face parte din campania electorală”, a spus activista, făcând aluzie la alegerile care vor avea loc în aprilie 2022.

„Există mulți membri ai comunității LGTB + care se tem și care intenționează deja să părăsească țara; alții o condiționează de rezultatele alegerilor din 2022 „.

Guvernul naționalist al lui Orban nu a dat până acum nici cel mai mic semnal că ar da înapoi și anula bine-venita lege, așa cum a cerut Comisia Europeană și ONG-urile care apără drepturile membrilor comunității LGTB + care deja au avansat că nu intenționează să respecte măsurile legii.

Amnesty International Magyarország: A kormánynak járvány idején sem lehet korlátlan hatalma | OLKT.net

Președintele Amnesty International Dávid Víg a promis că organizația sa „nu va schimba nicio literă” a programelor educative sau campaniilor sale.

Legea menționată anterior face parte dintr-o campanie de stopare a lobbyului agresiv al comunității LGTB+. De când Orbán a preluat puterea în 2010, diferite dispoziții le-au stopat avântul. Deja în Constituția adoptată în 2011 se stabilește că, căsătoria nu poate fi decât unirea unui bărbat și a unei femei. Anul trecut, în mai 2020, a fost adoptată o lege care interzice transsexualilor să își schimbe numele.

Sondajele arată că ungurii sunt mai toleranți față de comunitatea LGTB +: în ultimii 8 ani, procentul cetățenilor care sunt în favoarea adoptării copiilor de către cuplurile de același sex a crescut de la 42% la 59%. – eldiario.es

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. De unde dreptul ca o minoritate plină mai ales cu oameni bolnavi psihici nedeclarați să dicteze majorității? este anormal acest lucru!!

  2. După cum observăm , in toată lumea se întâmplă lucruri ciudate, demne de spitalul de nebuni ,așa cum au proorocit sfinții părinți .Nu mai pomenim de aberația aceasta ca minoritatea să comande majorității ,ceea ce contravine legilor democrației iar pe viitor ,personal mă aștept ca ocultă să promoveze un alt sistem de conducere (antihristic ),fiind blamată democrația că fiind un concept depășit .

    1. Pai nu minoritatea comanda, comanda papusarii mondiali. Este distractia lor preferata, crearea haosului in toate tarile cu populatie alba. N-o sa-i vezi facand astfel de lucruri prin Africa, de exemplu, cu exceptia Africii de Sud unde papusarii sustin din umbra partidele si politicienii extremisti ( mai precis rasisti) care vaneaza la propriu populatia alba, de la Mandela incoace. Si acum intrebarea este, cine sunt cei care urasc populatia alba?! Or fi chinezii?! Ar putea fi, chinezii sunt rasisti cat incape, insa acest razboi nu e nou, e dus de multi, multi ani incoace, iar chinezii au iesit la rampa abia de vreo 30 ani. Care rasa dispune de forta financiara nelimitata prin care pot corupe pe oricine, de oriunde?! Carei rasa ii plac asadar banii la nebunie?! O rasa inteligenta zic eu, probabil vicleana, si una psihotica ( a urmari cu atata inversunare distrugerea altei rase prin tot felul de strategii si planuri machiavelice e caz patologic de Balaceanca). :))) Te las sa ghicesti raspunsul, cu precizarea ca doar anumiti dezaxati din acea rasa au in cap astfel de mizerii. Acesti dezaxati poarta numele de bolsevici, si cred ca rasa din care fac parte o poti ghici, desi probabil ti-ai dat seama despre cine e vorba. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button