X

Paradoxul sănătății politice: Înghețatele sunt mai periculoase decât serurile experimentale care ucid milioane de oameni!

Producătorul de îngheţată Mars retrage de pe piaţa din România mai multe loturi din îngheţată comercializată sub brandurile Bounty, Snickers şi Twix, (individual sau la cutie cu şase bucăţi), după ce în aceste produse s-a descoperit oxid de etilenă, un ingredient cu potenţial cancerigen.

ANSVSA: Mihai Ponea, noul director general al Direcției Generale de  Siguranța Alimentelor

Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor ANSVSA, Mihai Ponea: în aceste produse cantitatea de oxid de etilenă este foarte mică, însă „consumul cumulativ din acest produs poate duce pe termen lung la tulburări cardiace, pulmonare, cancerigene chiar.”

Deși serurile EXPERIMENTALE au ucis milioane de oameni, nicio instituție din lume nu le retrage de pe piață, ba din contra, guvernele converg către o unică nebunie legislativă: vor să le declare obligatorii prin șantaj, atacând direct însăși viața umană!

Repet întrebarea: în ce constituție a vreunei țări sau în ce convenție internațională este prevăzut dreptul statului dreptul de a-și ucide proprii cetățeni? Pentru că ceea ce se întâmplă din decembrie 2020 pe întreg mapamondul este GENOCID în formă continuă săvârșit de personalul medical național, la ordinul guvernelor criminale cumpărate în bloc de organizații sataniste care, sub aparenta protecție a sănătății cetățenilor lor, ucid fără scrupule, indiferent de vârstă.

Elementul material al infracțiunii de genocid se prelungește în timp, până la intervenția unui factor exterior: ori făptuitorul s-a desistat, ori a fost descoperit de autoritati.

Unde este factorul exterior capabil să oprească crimele împotriva umanității?

În situația dată, făptuitorul – adică statul – a demonstrat de atâta vreme că NU se gândește la desistare până când nu va decima 95% din populație; în schimb autoritățile îndrituite prin legi să intervină în stoparea genocidului, rămân în totală inacțiune fie din lașitate, fie sunt complicii făptuitorului!

Este evident că statul, prin abuz de putere, urmărește o singură rezoluție și în vederea realizării acesteia utilizează toate pârghiile de care dispune, intervenind astfel și elementul circumstanțial agravant.

Veniturile estimate pentru finele anului 2021 a celor mai mari companii producătoare de seruri letale vândute pe întreg mapamondul drept „vaccinuri„, deși NU au fost omologate, sunt în testare până în decembrie 2023, dar care au avut suficientă șpagă să corupă toate guvernele lumii, inclusiv UE, influența lor materializându-se și în legislațiile naționale:

  • Compania Pfizer – 26 miliarde de dolari;
  • Compania Moderna19.2 miliarde dolari;
  • Compania Johnson & Johnson2,5 miliarde de dolari!!!

Din MOARTE se fac miliarde de dolariRomaniafarajustitie

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Chiar dacă ar fi fost omologate asta nu ar fi schimbat cu nimic faptul că ele au fost create pentru exterminare; probabil că în Decembrie 2023 vor fi omologate pentru a fi mai ușor instituită obligativitatea vaccinãrii obligatorie la nivel mondial.

  2. Titlul este putin fortat. Nu sunt bune vaccinurile dar nici cu substantele cancerigene nu prea ne putem juca. Nici inghetatele alea nu sunt bune (macar de-ar fi singurele cu problema asta).
    In alta ordine de idei, legat de titlu: NU LA FEL ESTE SI COVID? De fapt e doar o gripa dar se foloseste pe post de sperietoare pentru a justifica „nevoia” de vaccinuri! Pai decat sa facem GRIPA, mai bine ne injectam cu cancer si tromboze si infarct! (asta apropo de campania „ce contine vaccinul” – contine MOARTE, in diferite „arome”)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button