X

J’Accuse! „Vaccinurile” bazate pe gene sunt Killing People. Guvernele din întreaga lume mint oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Doctors for COVID Ethics Global Research, July 21, 2021

Scrisoare deschisă urgentă pentru informarea:

Toți cetățenii Uniunii Europene (UE), Spațiul Economic European (SEE) și Elveția

Toți cetățenii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (Regatul Unit)

Toți cetățenii Statelor Unite ale Americii (SUA)

La:

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA)

Agenția de reglementare a medicamentelor și a produselor medicale (MHRA)

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA)

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC)

De la:

Doctori pentru Etică Covidă (D4CE)

20 iulie 2021

Stimati Domni / Doamne,

Surse oficiale, și anume EudraVigilance (UE, SEE, Elveția), MHRA (Marea Britanie) și VAERS (SUA), au înregistrat acum mai multe leziuni și decese prin lansarea vaccinului „Covid” decât prin toate vaccinurile anterioare combinate de la începutul înregistrărilor. 

  • UE / SEE / Elveția până la 17 iulie 2021 – 18.928 decese legate de injecția Covid-19 și peste 1,8 milioane de răniți, în baza de date EudraVigilance.
  • Marea Britanie până la 7 iulie 2021 -1.470 decese legate de injecția Covid-19 și peste 1 milion de răniți, pe schema MHRA Yellow Card.
  • SUA până la 9 iulie 2021 – 10.991 decese legate de injecția Covid-19 și peste 2 milioane de lezionați, pe baza de date VAERS.

TOTAL pentru UE / Marea Britanie / SUA – 31.389 decese legate de injecția Covid-19 și aproape 5 milioane de răni raportate până acum în iulie 2021.

Nota Bene: Este important să fim conștienți de faptul că cifrele oficiale de mai sus (raportate autorităților sanitare) sunt doar un mic procent din cifrele reale. Mai mult, oamenii mor (și suferă leziuni) în fiecare zi din cauza injecțiilor. Rețineți, cifrele oficiale sunt evident mai mari la momentul redactării (21 iulie 2021) decât la datele limită indicate mai sus, adică 7 iulie 2021 (Marea Britanie), 9 iulie 2021 (SUA) și 17 iulie 2021 (UE / SEE / Elveția).

Această situație catastrofală nu a fost raportată de mass-media, deși cifrele oficiale de mai sus sunt disponibile public.

Semnalul de daune este acum incontestabil copleșitor și, în conformitate cu standardele etice universal acceptate pentru studiile clinice, Doctori pentru Etica Covid cer ca programul de vaccinare „Covid” să fie oprit imediat.

Continuarea programului în deplină cunoștință de cauză a daunelor grave și a deceselor, atât pentru adulți, cât și pentru copii, constituie o crimă împotriva umanității / genocidul pentru care cei care sunt considerați responsabili sau complici vor fi în cele din urmă responsabili personal.

MESAJ PENTRU POPOR:

Guvernele din întreaga lume mint lumea, populațiile pe care se presupune că le servesc.

Cifrele de mai sus demonstrează că vaccinurile ARNm sunt mortale.

Cu stimă,

Doctors for Covid Ethics

******

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button