X

China ne ia de prosti, respinge acuzatiile și numește „prostie” că covid-19 a apărut dintr-o scurgere de laborator

Directorul adjunct al Comisiei Naționale de Sănătate din China, Zeng Yixin, a respins planurile anunțate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) de a continua ancheta privind originea pandemiei de coronavirus după ce organizația a admis că teoria scurgerilor de laborator apariția virusului SARS-CoV-2 în Wuhan nu a fost suficient luată în considerare anterior.

La o conferință de presă, Zeng a fost surprins de aceste declarații făcute de directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, în urmă cu o săptămână și le-a numit „prostii” și „merg împotriva științei”.

Zeng a fost însoțit de directorul laboratorului național Wuhan, care a afirmat că centrul său nu a avut nicio scurgere de când a fost pus în funcțiune, potrivit agenției Xinhua.

Liderul de vârf al OMS a recunoscut că China nu a împărtășit „datele brute” ale primelor cazuri detectate la sfârșitul anului 2019. Prin urmare, el a cerut Chinei „să fie transparentă, deschisă și să coopereze, în special în datele brute din prima zile de pandemie. ”

Primul caz de coronavirus a fost detectat în orașul chinez Wuhan la sfârșitul anului 2019 și, de atunci, 104.362 de cazuri și 4.848 de decese din boală au fost înregistrate în țară.

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Nu draga. Cine vinde vaccinurile, au inventat si gripa corona. Adica Oculta de la Pentagon, Darpa care este pe aceeasi mâna cu China comunista, Pasteur, cu Laboratorul din Wuhan unde l-au aruncat prima data – ca arma biologica împotriva popoarelor. Restul este teatru. Una li-i cununa. Trebuie vazut asa: guvernele împotriva popoarelor, nu USA impotriva Chinei, Rusiei, Iranului, UE împotriva Turciei, nu. Sunt toate guvernele împotriva popoarelor si a lui Iisus Hristos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button