X

Marea Resetare necesită o mare propagandă și respingerea logicii și raționalității

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Dylan Charlesindianlibertyreport

Sunt infinit fascinat de gimnastica și trucurile mentale pe care le folosesc masele pentru a justifica o astfel de iraționalitate și ilogică atât de generalizate.  În practica mea ca antrenor self-mastery coach, îmi ajut clienții să-și recapete controlul mental și să dezvolte o imunitate naturală față de propagandă și condiționare, și vreau să cunoască toate trucurile murdare care se folosesc pentru a fabricarea obedienței în această luare de putere a elitei globale.

Jon Rappoport: Covid vaccine can worsen disease - Study - NewsVoice

Pentru a înțelege ce se întâmplă cu adevărat, trebuie să înțelegeți ce li se cere persoanelor să facă cu adevărat. Nu este vorba despre măști, distanțare socială sau inclusiv vaccinuri. Este mult, mult mai mare decât atât. Jurnalistul Jon Rappaport o exprimă destul de succint:

Vreau să subliniez mesajul propagandistic subliminal. Este foarte important să înțelegeți acest mesaj:

„Pe măsură ce tot mai multe persoane sunt incapabile sau nu sunt dispuse să folosească logica și raționalitatea, aceste calități scad în importanță și ar trebui să le abandonezi pentru că … nu-ți servesc. Nu sunt utile. „ ~ Jon Rappoport

Ești forțat și constrâns să denunți logica și raționalitatea, dar de ce?

Mastercard CEO Ajay Singh Banga In Good Company Since High School | The Financial Technology Report.

„Avem nevoie de o enormă încredere între sectorul privat și sectorul public pentru ca acest lucru să funcționeze efectiv. Această încredere este greu de găsit.”~ Ajay Banga, fost CEO Mastercard.

Încrederea în schema guvernanței globale depinde în totalitate de abandonarea logicii și raționalității. Și pentru a produce acest tip de încredere, Forumul Economic Mondial și cohortele sale creează propagandă de nivel înalt pentru a vă convinge că autoritarismul este umanitarism. Nu este.

Luați în considerare acest argyment recent de vânzări pentru „Marea Resetare” sau așa cum o numeam noi, Noua Ordine Mondială. În acesta, WEF recunoaște faptul că multă lume vede o conspirație în mers, dar WEF încearcă să calmeze masele vorbindu-le.

Din descrierea acestui videoclip de pe YouTube:

Pandemia a schimbat radical lumea așa cum o cunoaștem, iar acțiunile pe care le întreprindem astăzi, pe măsură ce lucrăm pentru recuperare, vor defini generația noastră. De aceea, Forumul Economic Mondial solicită o nouă formă de capitalism, una care pune oamenii și planeta pe primul loc, pe măsură ce ne unim pentru a reconstrui lumea după COVID-19.

Wereldwijde 'Great Reset' is klimaatbeleid op steroïden

Cu alte cuvinte, mulțumită pandemiei care-i sperie pe toți cei care vă uitați la televizor, WEF este acum gata să invadeze fiecare aspect al vieții voastre.

Vigilant Citizen descrie puțin acest lucru:

De obicei, eforturile Relatiilor Publice ale organizațiilor de elită își ascund adevăratele intenții cu cuvinte înflorite și propoziții fără sens. Dar acest lucru este flagrant.

Desigur, trebuie să înceapă cu completa obsesie a elitei de a vedea întreaga lume purtând măști. Sunt deosebit de încântați când copiii le poartă.

Covid19 no tiene precedentes en los 75 años de historia de la ONU, el mundo debe prepararse: Secretario general de la ONU

Antonio Guterres, Secretarul General al ONU: „Marea Resetare este recunoaşterea binevenită a faptului că această tragedie umană poate reprezenta o chemare la trezire”

Apoi, îl ascultăm pe secretarul general al ONU, Antonio Guterres, descriind pandemia drept o „oportunitate”.

Nimeni (cu excepția elitei) nu solicită o Mare Resetare. Toată lumea (cu excepția elitei) solicită restabilirea completă a libertăților.

Apoi, într-o întorsătură bizară, naratorul vorbește despre modul în care Marea Resetare sună ca o conspirație.

Marea Resetare? Sună mai degrabă ca un bingo cu cuvinte la modă care maschează un plan nefast pentru dominația lumii ”

În timp ce aceste cuvinte sunt rostite, sunt afișate simboluri puternice. ~ Vigilant Citizen

Asigurați-vă că citiți restul analizei acestui videoclip de către Vigilant Citizen, aici.

Iată un alt videoclip, de data aceasta de la Familia Regală Britanică care declară necesitatea unei schimbări de paradigmă. De fapt, prințul Charles pâna la final, cerând o „Revoluție Globală”.

Din nou, tema principală este că pandemia a fost un eveniment întâmplător, dar, mulțumită Domnului, este doar genul de oportunitate de care avem nevoie pentru a aduce întreaga lume sub controlul socialismului global administrat de elită.

Fans praise Prince Charles as he makes sweet gesture amidst storm | Woman & Home

Schimbarea traiectoriei noastre actuale va necesita o acțiune îndrăzneață și imaginativă, împreună cu determinare și conducere decisivă. Pentru a ne asigura viitorul și a prospera, trebuie să ne dezvoltăm modelul economic, punând oamenii și planetele în centrul creării valorii globale. Dacă există o lecție fundamentală pe care trebuie să o învățăm din această criză, trebuie să punem natura în centrul modului în care operăm … Nu avem nevoie decât de o schimbare de paradigmă, care să inspire acțiune la niveluri și ritm revoluționar. Pur și simplu nu mai putem pierde timp. Singura limită este disponibilitatea noastră de a acționa, iar timpul de a acționa este acum.” ~ Prințul Charles

Atentie prieteni; pandemia este folosită ca un catalizator pentru a duce o revoluție globală împotriva suveranității naționale, a drepturilor individuale și a sănătății și libertății economice.

Propaganda pentru Marea Resetare își propune să creeze încredere în WEF și în alte instituții prin prezentarea unor scheme complexe de guvernanță într-un mod simplist, pe care masele îl pot digera. Folosește în mod subtil frica și mesagele subliminale pentru a crea o ierarhie în societate, programându-vă să credeți în clasa salvatoare a conducătorilor de elită și a vedetelor complici care constant vă loveau cu mesaje de nesiguranță și alarmă.

Într-un videoclip de anul trecut, care a fost postat direct pe site-ul WEF, fac să fie extrem de simplu de înțeles ceea ce au rezervat pentru dvs. De fapt, videoclipul este atât de flagrant anti-individual și pro-socialist, încât a fost șters de pe site-ul WEF și de pe YouTube, întrucât atât de mulți oameni au găsit ideile prezentate ca fiind abominabile.

Mesajul este „8 predicții pentru 2030”, care include bijuterii precum …

„Nu vei deține nimic. Și vei fi fericit. ”

„Vei mânca mult mai puțină carne. Un dar ocazional. Nu este un element de bază. Pentru binele mediului înconjurator și pentru sănătatea noastră.”

„Va exista un preț global pentru carbon.”

Cu alte cuvinte, Marea Resetare este o captură de putere globală, iar dvs., „nu noi”, veți avea o mulțime de reguli noi de respectat sau altfel vă veți confrunta cu un fel de nouă pedeapsă școlară de înaltă tehnologie pentru neascultare.

Gânduri finale

Dacă sunteți tipul de persoană care are nevoie de acest tip de microgestionare a afacerilor dvs. personale și dacă sunteți de tipul cauia îi place ideea de a avea birocrați europeni ne alesi din OMS, FMI, WEF, OECD, Lumea, Banca și orice altceva care îți dictează viața, atunci noul normal este chiar pe aleea ta.

Cu toate acestea, dacă sunteți ca mine și nu credeți că v-ați născut pe această planetă pentru a servi ca sclavi unei clase separatistă de fanatici ai controlului, incredibil de bogati, atunci trebuie să vă asigurați că luați măsuri adecvate pentru a proteja suveranitatea minții tale. Trebuie să deveniți dovada propagandei. Când faceți acest lucru, veți descoperi că există mult mai mult potențial în propria viață, așteaptă doar să fiți deblocat și pus în funcțiune pentru comunitatea, familia și fericirea voastră. Îi învăț pe bărbați și femei abilitățile de self-mastery deoarece singurul lucru pe care elita îl teme mai mult decât orice altceva este o populație de indivizi liber-gânditori, prosperi, care nu au absolut nici o nevoie de control extern.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. Dany, rabdare,rabdare, rabdare…..mai e ceva pana atunci! !! Mai intai razboiul nuclear si Falsul Salvator, cu al sau semn in carne-pentru nefericitii care-l vor primi.Apoi alti trei ani si jumatate de tiranie a Geniului Mondial, cu echipa “boborului ales”….Abia apoi Parusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button