X

„Toți cei care primesc vaccinuri COVID fac parte dintr-un experiment”, confirmă accidental un reprezentant al Moderna

Stew Peters Continues to Expose Globalist Agenda, "This is About Kids"

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Programul lui Stew Peters a primit un segment al unui apel telefonic efectuat de o femeie care suferea de sindromul Guillain-Barré după ce i s-a administrat vaccinul Moderna. Medicul său crede că boala sa a fost direct legată de vaccin. Așa că a decis să sune la companie pentru a cere explicații.

„Vaccinurile sunt încă în studii clinice, nu?” a întrebat el.

„Vaccinul Moderna COVID-19 nu a fost aprobat sau licențiat de către Food and Drug Administration (FDA), dar a fost autorizat pentru utilizare de urgență de către FDA în baza unei autorizații de utilizare de urgență pentru prevenirea bolii de coronavirus 2019, pentru utilizare la persoanele cu vârsta de 18 ani de vârstă sau peste”, a răspuns reprezentantul Moderna printr-o declinare a responsabilității.

„Nu există niciun vaccin aprobat de FDA pentru a preveni COVID-19. Autorizația de utilizare de urgență (EUA) pentru vaccinul Moderna COVID-19 este în vigoare pe durata declarației EUA a COVID-19, justificând utilizarea de urgență a produsului, cu excepția cazului în care această declarație este terminată sau autorizația este revocată mai devreme „, a continuat el .

„Toți cei care sunt vaccinați, vaccinurile sunt în studiul clinic sau sunt doar câteva dintre vaccinuri sunt studiile clinice? Sunt foarte confuză în această privință ”, a întrebat femeia.

Reprezentantul Moderna a declarat că toate fazele studiilor clinice ale companiei erau încă în desfășurare și că eficacitatea de protecție pe termen lung a vaccinului era necunoscută.

„Bine, toți cei care primesc aceste vaccinuri chiar acum se află în studii clinice. Nu este vorba că unii l-au primit și alții nu, ci că toți cei care îl primesc participă la studiul clinic … ”, a continuat el.

„Eh … Mai mult sau mai puțin, vreau să spun Da …” a răspuns reprezentantul.

Sindromul Guillain-Barré este o boală cauzată de o tulburare autoimună. Face ca sistemul imunitar să atace propriii nervi ai corpului. Slăbiciunea și senzațiile de furnicături la nivelul extremităților sunt semnele inițiale. Simptomele se răspândesc rapid și duc în cele din urmă la paralizia totală a corpului.

COVID-19 provoacă, de asemenea, sindromul Guillain-Barré la persoanele care se vaccinează. De exemplu, mediul a raportat un caz de reacție adversă din partea la Rebeca Cruz-Esteves, un rezident din Manayunk, Philadelphia, care a suferit sindromul Guillain-Barré după prima doză de vaccin COVID Pfizer pe 17 martie.

La mai puțin de 15 minute după injectarea vaccinului, mama în vârstă de 31 de ani a avut o reacție anafilactică: senzație de apăsare în piept și gât, palpitații și erupție pe pielea pieptului. Mai târziu a avut experiențe ciudate, cum ar fi spasme musculare, picioare rigide și, de asemenea, a fost inexplicabil hiperactivă.

„Nu puteam să dorm”, a adăugat. „Era ca și cum curgea electricitatea prin corpul meu, această scuturare … și nu simțeam oboseala, ceea ce era foarte ciudat”.

Cruz-Esteves a fost internată de două ori în spital de când a dezvoltat simptomele adverse.

Am intrat și ieșit din spital. Nu puteam lucra. Tocmai s-a întors din concediul de maternitate când s-a întâmplat acest lucru, așa că a stat la serviciu doar trei zile. Facturile medicale vin la noi și nu știm dacă putem plăti ”, a spus ea.

„Nu mi-am văzut fiica de două săptămâni”, a spus Cruz-Esteves printre lacrimi. „Tatăl meu a trebuit să zboare din Puerto Rico pentru a-l ajuta pe soțul meu … din cauza pandemiei, nu putem obține ajutorul de care avem nevoie de la toată lumea, așa că soțul meu a fost singur cu copilul în tot acest timp.”

Cruz-Esteves este pe cale să-și piardă slujba de militar în armele de luptă de artilerie de câmp – meseria pe care o face de nouă ani – deoarece starea sa de sănătate nu mai este adecvată cerințelor postului.

*******

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button