X

“Toată lumea se închină la evrei” – spune președintele Alexander Lukashenko

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sterie Ciumetti Incorect Politic Iulie 17, 2021

Președintele din Belarus Alexander Lukashenko – etichetat de presă ca „ultimul dictator al Europei” – a susținut că jidanii au condus lumea și au reușit să forțeze lumea să se închine la idolul holocaustului.

Declarațiile au fost făcute într-un context oficial, în timpul unui discurs de ziua independenței adresat forțelor armate din fosta republică sovietică. Lukașenko, care a condus poporul bielorus încă din 1994 și este ținta atât a sancțiunilor SUA, cât și a U.E. (R.S.S.) , a făcut remarcile la o slujbă comemorativă din 3 iulie, ziua independenței Belarusului, organizată pentru trupele sovietice care și-au pierdut viața în timpul războiului mondial II, raportează Algemeiner.

 „Întreaga lume se pleacă în fața lor [jidanilor] și cedează în fața lor. Le este frică să spună un singur cuvânt deplasat ”, a declarat Lukashenko

Prin contrast, a continuat el, „[Suntem] toleranți și plăcuți. Am lăsat lucrurile în pace până când am ajuns la punctul în care alții au început să ne atace și  să atace amintirea eforturilor noastre ”.

Narativa holocaustică susține că nouăzeci la sută din comunitatea jidănească din Belarus – cică 800.000 de persoane- au fost exterminate în timpul Holocaustului. Asta i-ar plasa pe Bulgari pe locul 2, devansându-ne pe noi românii, cărora ni se spune că am fi ucis 400.000 de jidani nevinovați.

În același timp, Yad Vashem, memorialul național al Israelului asupra Holocaustului, a numit 669 bieloruși drept „Drepți printre națiuni” pentru că și-au riscat viața pentru a-i proteja pe evrei.

Declarațiile curajoase ale lui lui Lukașenko vin într-un moment în care Belarusul se confruntă cu o persecuție internațională în creștere.

Families in anguish over pair held in Belarus - BBC News

Tentativele de revoluție colorată au eșuat, activitatea soroșiștilor din Belarus fiind destructurată sistematic. În mai, un zbor Ryanair de la Atena din Grecia la Vilnius în Lituania a fost redirecționat cu forța către capitala bielorusă Minsk de către autorități în scopul arestării lui Roman Protasevich, un activist anti-Lukashenko, împreună cu partenera sa, Sofia Sapega, ambii care călătoreau în avion.

Lukashenko Rival Maintains Innocence as He Faces Jail - The Moscow Times

Între timp, marți, regimul lui Lukașenko a închis un alt activist globalist proeminent pentru 14 ani de închisoare. Viktor Babaryko a fost găsit vinovat de luare de mită și spălare de bani – acuzații pe care fostul bancher le-a spus că au fost inventate pentru a-l preveni pe Lukașenko la alegerile prezidențiale de anul trecut, în care conducătorul a fost susținut de majoritatea  bielrousillr (80%).

Comentariile lui Lukașenko despre jidani făcute luna asta nu reprezintă prima dată când liderul popular contestă hidra jidănească.

În 2007, el a atras furia guvernului israelian pentru un discurs pe care l-a ținut în orașul Bobruisk, în care a acuzat jidanii că au permis ca orașele în care locuiesc să cadă în neglijare.

„Acesta a fost fondat ca un oraș jidănesc și știți cum tratează ei locul în care trăiesc”, a spus el. „Uită-te la Israel, am fost acolo. În niciun caz nu vreau să-i jignesc, dar ei nu prea au grijă de asta ”.

Surrounded by Islamist brutality, says Tzipi Livni, Israel can't just 'huddle into itself' | The Times of Israel

Ca răspuns, ministrul israelian de Externe de atunci, Tzipi Livni, i-a spus lui Lukașenko: „Rolul conducerii este de a combate antisemitismul oriunde își ridică capul urât, nu de a-l încuraja”.

La începutul carierei sale, Lukașenko chiar l-a lăudat pe Adolf Hitler pentru exercitarea autorității ferme de către liderul național-socialist.

„Istoria Germaniei este o copie a istoriei Belarusului. Germania a fost ridicată din ruine datorită autorității ferme și nu tot ceea ce avea legătură cu Hitler era rău. Ordinea germană a evoluat de-a lungul secolelor și a atins apogeul sub Hitler. Acest lucru corespunde cu înțelegerea noastră a unei republici prezidențiale și a rolului unui președinte în aceasta “, a spus Lukașenko în 1995.

Bielarus, spre deosebire de România sau Bulgaria, nu a acceptat legi impuse de sfera euroatlantică cu privire la interzicerea “negării sau minimizării” holocaustului, fapt pentru care țara, conducătorul și poporul sunt etichetate de presă ca fiind “pro-ruși”.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Încearcă oculta să-l supună pe Lukașenko, dar acesta este “frate” cu Putin. Iată că balanța se echilibrează pe ici pe colo. Nu toți se supun orbește ocultei, adică nu s-au vândut ei întru toate.

  2. Nu la evrei, adica la sionisti. Ci la ZIONISTI – adeptii (indivizi – evrei la origine – imbogatiti din furaciuni si intermedieri oculte bancare, inclusiv trafic de arme, droguri si organe) miscare expansionista de control financiar global, miscare infiintata in 1897. Evreii – sionistii – resping cu vehementa ZIONISMUL – MISCARE DE EXPANSIUNE GLOBALA PRIN INTERMEDIUL PUTERII FINANCIARE SI A INDOCTRINARII “PROGRESISTE”. Zionistii sunt cei care au controlat toate molimele omenirii si razboaiele pentru imbogatirea grupului din care fac parte. Ei se roaga la Moloch o divinitate cu cap de bou, caruia ii erau jertfiti prin foc pruncii. zionistii – adeptii lui Moloch vor ca omenirea sa urasca evreii – evreii sunt scutul cu care ei se apara atunci cand sunt atacati! soros este un evreu ungur care a colaborat cu nazistii impotriva propriului “popor”! hitler a fost ajutat cu bani de catre miscarea zionista pentru ridicarea unui imperiu – l-au vrut global insa nu le-a iesit.
    https://knowledgefight.com/lie-files/2017/3/18/george-soros-helped-the-nazis-round-up-jews-in-the-holocaust
    https://www.jewishhistory.org/the-zionist-movement/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button