X

Viktor Orban, reacție la sancțiunile CE impuse Ungariei pentru că a interzis promovarea homosexualității: HULIGALISM legalizat!

Premierul Viktor Orban nu a ezitat să răspundă deciziei Comisiei Europene (CE) de a declanșa procedura de infringement împotriva Ungariei pentru că a interzis promovarea homosexualității în rândul minorilor, decizie despre care a spus că este „huligalism legalizat”.

Într-un interviu acordat, vineri, postului public Radio Kossuth, Viktor Orban a subliniat că „Ungaria nu le va permite activiştilor LGBT să mărşăluiască în sus şi-n jos în şcoli promovând propaganda sexuală”.

„Această (acţiune de infringement) este huliganism legalizat… Poziţia Comisiei Europene este ruşinoasă”, a spus Viktor Orban despre procedura de infringement declanșată de CE împotriva Budapestei, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Orban, citat de MTI, a mai acuzat Bruxellesul că face abuz de putere:

„Ne forţează să facem ceea ce nu vrem”, a subliniat premierul Viktor Orban.

Reamintim că, joi, CE a anunțat că va declanșa proceduri de infringement împotriva Ungariei și Poloniei din cauza legislației privind comunitatea LGBT, după cum a relatat RostOnline.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Bravo ungurilor!!!!Mi.ar fi placut sa fie si la noi la fel ,mai ales ca suntem ortodocsi! Doamne ajuta la cei care isi apara neamul si valorile morale!!! 🙏🙏🙏

   1. Pentru asta, …DA.
    Ce te faci insa cu obligativitatea vaxxinarii de la 1 august?… mai intai cadrele medicale, apoi ‘om vedae.
    Ce sens are sa feresti psihologic [si biologic chiar] pe cineva pe care apoi il distrugi biologic? Pare sadism, nu crezi?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button