X

Ce pandemie? Noile cifre dezvăluie că mortalitatea ajustată în funcție de vârstă în primele șase luni ale anului 2021 este sub media de 10 ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

*Covid pentru mult timp – ani, cazuri noi, variante ale virusului, repetări de vaccin, restricții, cifre scăzute doar datorită vaccinurilor, din nou restricții.  Au nevoie doar de niște cazuri reale, iar restul pot fi inventate prin testul PCR. Cred că pot continua astfel cel puțin câțiva ani. Restricțiile de călătorie internaționale, probabil, sunt pentru totdeauna, la fel persecuția celor nevaccinați.

By Will Jones  /  13 July 2021

Noile cifre ale Monitor de Mortalidad del Instituto y la Facultad de Actuarios (IFA) publicate astăzi arată că mortalitatea în primele șase luni ale anului 2021 în Anglia și Țara Galilor se situează cu 0,4% sub media de 10 ani, odată ajustată pentru dimensiunea și vârsta populației (vezi mai sus). Acest lucru înseamnă că, în ciuda creșterii deceselor de iarnă Covid din ianuarie și februarie, care a determinat țara să accepte restricții în curs, 2021 este acum oficial un an de mortalitate scăzut. Mortalitatea scăzută din martie a anulat în totalitate creșterea inițială.

IFA obișnuia să raporteze cifrele acumulate ale mortalității ajustate în funcție de vârstă în comparație cu media de 10 ani în fiecare săptămână, dar și-a schimbat în mod controversat valoarea inițială în rapoartele săptămânale din luna mai de la media de 10 ani la 2019 (cel mai mic an de mortalitate înregistrat) întrucât 2021 era pe punctul de a coborî sub medie. Aceasta înseamnă că a trebuit să așteptăm raportul trimestrial astăzi pentru următoarea actualizare pentru a putea anunța această etapă.

Ultimii 10 ani sunt cei mai puțin mortali din istorie (a se vedea mai sus), astfel încât pentru 2021 să fie sub media de 10 ani înseamnă că și el este unul dintre cei mai puțin mortali ani din istorie (până acum). Chiar și anul pandemiei 2020 a fost unul dintre cei mai puțin mortali, având o mortalitate mai mică ajustată în funcție de vârstă decât în ​​fiecare an înainte de 2009. Nu toate decesele suplimentare provin din COVID-19, desigur – multe se datorează blocajelor și altor aspecte ale răspunsul Guvernului și însoțitorul intră în panică.

Noile cifre ridică întrebarea evidentă: cum poate Guvernul să justifice continuarea cu orice fel de restricții sau măsuri de urgență pentru un moment mai lung, atunci când mortalitatea generală este atât de scăzută? Unde este „situația de urgență” care justifică măsurile extraordinare?

Unii vor spune că doar restricțiile au împiedicat ca lucrurile să fie mult mai rele. Dar unde sunt dovezile acestui lucru? Marea Britanie a avut mai multe decese covid pe cap de populație decât țări precum Suedia, care au avut mai puține restricții, în timp ce statele americane care au avut puține sau nici o restricție în timpul iernii nu au avut un efect mai rău (și adesea mai bun) decât cele care au avut cele mai stricte măsuri. Numeroase studii nu au arătat nicio relație între restricții și numărul de morți COVID-19.

Ultimele cifre, care plasează 2021 în mod direct printre cei mai puțin mortali ani din istorie, nu ar trebui să lase pe nimeni cu îndoiala că situația de urgență a trecut cu adevărat.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ne.am saturat de satanele astea din guvernele lumii, care peste noapte au devenit niste” somitati” in ale medicinei, ne.am saturat de minciuna lor si de dictatura impusa de ei doar ca sa ne înțepe cu un vaccin experimental..de fapt terapie genică si sa ne omoare pe toti !!! Dupa cum se vede ei merg inainte cu planul lor dictat de antihristul insusi, de aceea nu ne mai ramane decat un singur lucru de făcut, sa punem genunchiul la rugăciune , sa citim psaltirea cate o catisma pe zi si mai ales Acatistul Maicii Domnului al Bunei Vestiri, timp de 40 de zile, si vom vedea minune Dumnezeiască cum toata nebunia asta care vine peste noi cu atata viteza sa ne spulbere, va dispărea cu ajutorul lui DUMNEZEU! Si asta n.o spun eu o păcătoasă , ci sfinții parinti! Doamne ajuta! Si cu Dumnezeu inainte!!!!?????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE