X

Barna vrea să aplice dictatura lui Macron și în România: accesul la evenimente doar cu dovada vaccinării, fără a exista varianta testării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vicepremierul și liderul USR-PLUS Dan Barna a declarat, marți seara, că susține orice măsură, oricât de fermă, care ar putea încuraja vaccinarea anti-Covid-19 în România, inclusiv eliminarea variantei testării periodice și contra cost pentru accesul la unele desfășurări publice, informează Agerpres.

„În ce privește vaccinarea, orice măsură, oricât de fermă este, o susțin cu toată convingerea. Adică eu chiar cred că ar fi trebuit să avem măsuri mult mai ferme în ceea ce înseamnă vaccinarea, în sensul de acces limitat la evenimente, nici măcar pe partea cu teste, ci doar pentru persoane vaccinate, tocmai pentru a încuraja vaccinarea.

Pentru că, da, vorbim de perspectiva unui val 4, care vedem ca în multe țări din lume este deja activ. Vorbim de o tulpină care răspunde la vaccin, și asta e foarte bine, dar pentru asta trebuie să fii vaccinat. Este mult mai molipsitoare, dacă la vechile tulpini, cea originală și cea britanică, dintr-o familie de 5, la cea originală se infectau una sau două persoane, la cea britanică erau trei, la aceasta, Delta, la această ultimă tulpină, se infectează 5 din 5.”, a declarat Dan Barna.

Acesta a spus mai apoi că „din păcate” nu se poate vorbi despre vaccinare obligatorie, ci doar despre aceste „măsuri ferme” care să preseze toată populația să se vaccineze.

„Nu există, și o spun din păcate, posibilitatea vaccinări obligatorii, e o chestiune pe care o înțeleg și o respect, dar măsuri ferme prin care vaccinarea să fie încurajată le susțin, pentru că e soluția prin care putem cu toții să ne asigurăm că nu vom ajunge din nou în situațiile neplăcute pe care le-am trăit anul trecut.”, a declarat Dan Barna, la postul B1 TV.

În Franța, începând cu luna august, oricine va intra într-un spital, restaurant, cafenea, centru comercial, teatru, muzeu, parc tematic, centru cultural sau ia un tren pe distanțe lungi în Franța va trebui să prezinte un permis special de sănătate Covid, care se obține ori prin vaccinare completă, ori prin testare periodică (contra cost). Lucrătorii din domeniul sănătății, al farmaceuticii sau orice voluntar ce se ocupă de îngrijirea persoanelor vârstnice va fi obligat să se

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Usor , usor toate iformatiile biblice referitor la vremurile de pe urma se implinesc una cate alta.
    Acesti draci intrupati si nascutu pe pamantul asta vor sa-si mondializeze opera lor de stapanire a pamantului prin orice mijloace posibile.
    Sunt atat de inteligenti acesti draci intrupati si totodata atat de perfizi in actinulie lor incat iti dau uneori ocazia sa crezi ca nu este adevarat.
    Asa cum Divinitatea a intervenit cand pe pamantul acest dracii au luat-o razna si nu ia mai suportat primind ploaie cu foc si omarand atatea oameni nevinovati, asa si acum va interveni tot divinitatea pentru ca nu se mai poate.

    Niciodată DIVINITATAEA n-a făcut ceea ce va face acum
    pentru Pământ: NIMICIRE şi în acelaşi timp CONSTRUCŢIE ! Va nimici o Lume şi va construi
    alta, bazată pe dreptate şi adevăr.
    Va nimici ura, nedreptatea,răutatea şi minciuna şi va instaura echilibrul şi armonia

    Divinitataea este hotărâta, are în plan să aducă dovezi Pământului despre existenţa
    sufletului după moarte, despre forţa şi puterea Radiaţiilor Divinitatii.

    IERTARE NU EXISTĂ, CI PEDEAPSĂ PENTRU FĂRĂDELEGILE
    FĂCUTE DE ACESTI DRACI VENITI AICI PE PAMANTUL ROMANESC .

    1. Corect. Barna asta, și toți dracii care au luat trup venind din iad, și sunt milioane în lume după cum a spus și Sfântul Antonie cel Mare, vor fi spulberați de Domnul nostru Iisus Hristos! Sa nu va îndoiți vreodată de asta fraților, indiferent câte mizerii veți vedea! Deocamdată indracitii ăștia sunt lasati sa-si facă numărul ptr ca au și ei misiunea lor de la Dumnezeu chiar dacă nu o inteleg: sa aleagă grâul de neghina! Odata îndeplinită aceasta misiune a lor, Dumnezeu va judeca omenirea și va despărți oile de capre…

  2. Barna si toti impreuna cu el. niste scarbe de oameni care s au cocotat miseleste in fruntea tarii , caci nu sunt alesi de popor . Chiar asa de slabi sa fim ? Sa lasam acesti neterminati sa faca ce vor cu noi ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button