X

Vaccinarea C0vid devine obligatorie în Franța pentru personalul medical. Ministrul francez al Sănătății AMENINȚĂ personalul medical: Cine nu se va vaccina, nu va mai putea lucra şi nu va mai fi plătit

Olivier Véran unveils the sanction put in place for non-vaccinated caregivers as of September 15

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din 15 septembrie, personalul medical care nu se va vaccina, nu va mai putea lucra şi nu va mai fi plătit, a anunţat, luni, ministrul francez al Sănătăţii, Olivier Veran. 

“Începând din 15 septembrie, dacă lucrezi în domeniul sanitar şi nu eşti vaccinat, nu vei mai putea munci şi nu vei mai fi plătit”, a declarat Veran.

Franţa, prin vocea preşedintelui Emmanuel Macron, a anunţat că vaccinarea personalului medical devine obligatorie, acelaşi anunţ fiind făcut luni şi de autorităţile din Grecia.

“Vaccinarea va fi obligatorie pentru toţi cei care vor fi în contact cu persoane fragile”, a anunţat Macron, care a avertizat că din “15 septembrie vor fi efectuate controale şi se vor lua măsuri”.

“Avem un mare avantaj: vaccinul. Acesta ne protejează contra variantei delta. Cu cât ne vaccinăm mai mulţi, cu atât vom evita spitalizările. Începe o nouă cursă de viteză”, a adăugat Macron.

Tot luni, premierul grec Kyriakos Mitsotakis a anunţat că, începând de la 1 septembrie, vaccinarea va fi obligatorie pentru personalul medical. De asemenea, de la 16 august, vaccinul este obligatoriu pentru persoanele care lucrează în aziluri.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. “Azi în Timișoara(adică în Franța), mâine-n toată țara(lumea)”.
    Franța este “modelul” sau “exemplul” arătat țărilor din ue. După ce vor încheia cu medicii, vor urma ceilalți bugetari. Nu i-au pus la un loc pe toți bugetarii de teama revoltelor. Acum fiind doar medicii, revoltele vor fi, gândesc mafioții, nu foarte puternice fiindcă ceilalți bugetari uitând că după medici vor urma ei, nu vor lua parte la protestele medicilor. Astfel, din cauza lipsei solidarității cu cei oprimați, vor putea sataniștii să-i îngenuncheze mai întâi pe medici iar apoi pe toți bugetarii necredincioși. Să sperăm că vom face față acestui val de nedreptăți care se zărește deja la orizont prin glasul Franței. Nu stați nepăsători că la noi nu este încă această situație, căci ea se află deja pe drum(cale). Doar nu credeți că ai noștri “tovarăși” stau acum cu mâinile-n sân. Nici vorbă, ci își pregătesc năvodul să prindă cât mai mulți “pești”. Așadar să cugetăm încă de acum la cum va fi și cum și ce și unde am putea să ne câștigăm o bucată de pâine dacă suntem bugetari. Această stare de pseudo-liniște de azi este de fapt liniștea dinaintea furtunii. Pentru cine nu se teme de vaccin, adică pentru cei necredincioși, acestea spuse nu valorează nici doi bani. Dar ce buni vor fi acești doi bănuți când va trebui să ne plătim cu ei datoriile cele multe.

    1. Solutia este demisia in bloc. Franta oricum are un mare deficit de cadre medicale, ca si România dealtfel.
      Baietii astia merg la cacialma si mizeaza pe prostia poporului. Vom vedea daca poporul este prost pana la capat.
      In orice caz, incep “artificiile”.

      1. nu pleaca cainii de la macelarie…pai cine a intretinut isteria covrig, nu medicii? deci cum sa-si dea demisia, ce sa zica: dragi concetateni, v-am mintit ca pe prosti timp de un an si jumatate, ne cerem scuze, dar iata ce se intampla…ok, cine-i mai asculta? isi taie singuri creanga de sub fund? nu cred…

        1. Ba pleaca, fiindca stiu ca e in joc sanatatea si viata lor !!!
          Atunci, micron si ma-sa, cu care doarme in pat, vor deveni infirmieri la spital !

  2. Nu își permit să îi de-a afară ,este doar o încercare , ei știu că fără medici va fi haos în sănătate ,și așa nu sunt suficiente ,valabil peste tot in lume și în alte domenii de activitate .Armata americană a amenințat cu demisia dacă vaccinarea va reveni obligatorie așa să facă și ei anticipat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button