X

Vaccinuri: întreaga FARMAFIA în slujba genocidului Bill Gates

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Luys ColetoAlerta Digital

Fundația Bill și Melinda Gates extinde rolul de lider narcotic și incontestabil în dezvoltarea politicii globale de sănătate: este principalul finanțator și principalul promotor al Alianței pentru Vaccinuri (GAVI), în cuvintele lui Bill Gates însuși „Cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată”, un parteneriat public-privat” între organizația Mata Sanos și industria brutală a vaccinurilor.

Bill Gates este adevăratul șef

Desigur, aceasta nu este singura legătură a Fundației Gates cu vaccinurile, deoarece are și o relație strânsă cu companiile farmaceutice cardinale (Pfzizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson, Merck & Co și GlaxoSmithKline …) la unele dintre ele este un investitor și finanțator generos. Obiectivul Fundației este răspândirea vaccinării obligatorii pe toată planeta. În același timp, aceste piese nucleare ale FARMAFIA aparțin conglomeratelor mega-capitaliste care guvernează lumea impunându-și fără îndoială politicile genocide. Un delegat de la Mafia Health Organization a subliniat la acea vreme că Bill Gates „este tratat ca un șef de stat, nu numai de OMS, ci și în G20”.

Fundația Gates are un monopol absolut în domeniul așa-numitei sănătăți publice. Companie multinațională gigantică, controlează, inspectează, supraveghează fiecare etapă a lanțului de aprovizionare, producția și distribuția vaccinurilor și a altor medicamente (le numesc medicamente) până când ajung la noi și în special la cei mai deposedați și jefuiți locuitori din satele africane și sud-estice din Asia. Datorită puterii sale, Bill Gates a reușit să lanseze în ziua sa un plan meticulos și detaliat de finanțare a vaccinurilor, care transferă inevitabil fonduri publice către mâini private prin subvenții de stat pentru anumite medicamente pe care propaganda farmaceutică acerbă a fost responsabilă să le transforme în necesare.

Gates, prin acest proces diabolic și abil, a inundat Africa cu vaccinuri, literalmente copleşită cu rahatul de vaccin al acestei psihotice mizerii, unele dintre ele cu consecințe și efecte atât de devastatoare ca vaccinul combinat cunoscut sub numele de DtwP-hepB-Hip (pentru prevenirea de difterie, tetanos, pertussis, hepatita B și Haemophilus gripei B9 care au provocat diferite reacții adverse și moartea a 25 de copii în 2002 în Sri Lanka și India). Gates vinde aceste vaccinuri la prețuri uriașe, știind foarte bine că vor fi subvenționate de stat. Și marionetele sale corupte de schimb.

Bill Gates, stăpânul lumii (unul dintre ei)

Proiectul lui Gates hegemoniei lumii sub scuza filantropiei construirea unei lumi tehnologice totalitare. Sub controlul sănătății, își propune să obțină controlul absolut al populației. Gates nu este filantrop, este un neomalthusian care încearcă să reducă cea mai săracă populație (și, de altfel, cea mai bogată) și este un fervent apărător al eugeniei, deși se ascunde întotdeauna în spatele voalului afabil al umanitarismului. Un exemplu paradigmatic este vaccinul anticoncepțional Depo-Provera care a fost inoculat la sute de femei din Ghana fără ca ele să știe despre efectele contraceptive ale acestui vaccin și continua propagandă contraceptivă pentru a preveni reproducerea populației africane.

The Rebecca Project | A life in progress

În spatele acestor campanii și vaccinuri contraceptive se află și organizația eugenică americană Rebecca Project, dată cheie. Există un război pentru controlul nașterilor în Africa, un război eugenic oribil. Alte proiecte ale lui Bill Gates și ale tehnocrației pentru a domina lumea sunt genele drives (impulsoare genetice) și ID2020 (identificarea electronică). Ambele aspecte, esențiale pentru vaccinarea universală și obligatorie. Legătura extrem de strânsă și incasabilă dintre vaccinarea internațională, tehnologia 5G și transumanism.

Impulsori genetici: o altă modalitate de a ne răpi ADN-ul sacru

Și anume, impulsorii genetici sunt o tehnică de inginerie genetică cu care Bill Gates intenționa inițial să omoare țânțarul care transmite malaria. Cu toate acestea, gena drives, în puritatea sa, este o tehnică de modificare și alterare a ADN-ului unor populații întregi, în acest fel sa poată controla populația. Un impulsor genetic este o secvență genetică al cărei scop este să se impună în mod avantajos (prin reproducere sexuală) printr-o populație de organisme, transferând o anumită trăsătură genetică tuturor sau majorității descendenților lor, prin această tehnică o trăsătură predefinită poate fi răspândită în mod deliberat printr-o întreagă populație, eliberând o mână de exemplare modificate.

Ar exista propuneri, care avansează în grabă, folosind impulsori genetici sintetici cu scopul de a descompune populațiile sălbatice și domestice de insecte, mamifere, pești și alte specii, care ar distruge ecosistemele și ar distruge biodiversitatea atât de importantă pentru sănătatea noastră, care, de asemenea, afectează agricultura.

Această tehnică care permite ca viața însăși să fie reproiectată, perturbând ADN-ul, înseamnă să o controlăm, să o modelăm conform logicii ilogice a sistemului tehnico-științific. Și conform viziunilor psihopate ale elitei.

Fundația Bill și Melinda Gates a efectuat deja experimente cu acțiuni genetice în Burkina Faso. Din nou, fără știința sau consimțământul populației, aceste experimente efectuate în laboratoare în aer liber, ca de multe ori teritoriile pe care le locuim și mai ales Africa, riscă să scape de sub control și să ajungă la alte teritorii și specii. La noi, de exemplu.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Numai o minte diabolica posedata de satana poate sa conceapă asemenea plan malefic! Depaseste orice imaginatie! Ferească Dumnezeu, la ce grad de nebunie au ajuns ăștia! Daca DUMNEZEU Și Maica DOMNULUI nu.i va opri intr un anume fel…sincer nu mai vad vreo scăpare pt noi omenirea! ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button