X

Un nou raport uimește lumea: marea majoritate a celor care mor acum cu covid sunt persoane care au fost VACCINATE împotriva acestuia

Public Health England tocmai a lansat un nou raport care arată că cel puțin 62% din toate decesele asociate cu coronavirusul din Wuhan (Covid-19) au loc la persoanele care au fost deja „vaccinate”.

Escándalo en Reino Unido: Filtraron imágenes del secretario de Salud y su  amante

Știriea a apărut în aceeași zi în care principalele mass-media au publicat poveste de distragere a atenției asupra politicianului britanic Matt Hancock care a avut o aventură secretă cu asistenta sa Gina Coladangelo. Multe persoane au ratat știrea ​​în ziua în care s-a produs, dar acum circulă pe web și facând ca mulți să se întrebe dacă vaccinurile sunt cu adevărat sigure și eficiente, așa cum susține guvernul.

Date noi din Marea Britanie arată că persoanele injectate au de trei ori mai multe șanse să moară din cauza așa-numitei „variante delta” decât persoanele care și-au lăsat singur sistemul imunitar și ADN-ul, spunând doar nu, așa cum a spus odată Nancy Reagan, la drogurile periculoase.

Intitulat „Variantele îngrijorătoare ale SARS-CoV-2 și variantele care fac obiectul unei anchete în Anglia”, ziarul, care este al 17-lea raport tehnic care se publică până acum cu privire la această chestiune, este foarte grăitor asupra ceea este rezervat pentru injectia posterioară.

Un tabel din raport arată că între 1 februarie 2021 și 21 iunie 2021 au existat 9.571 de cazuri confirmate ale „variantei delta” la britanici cu vârsta peste 50 de ani. Dintre acestea, 8.025 au fost confirmate numai numai în ultimele 28 de zile.

Această creștere bruscă a noilor cazuri coincide direct cu impulsul vaccinurilor din Marea Britanie, arătând că, cu cât mai multe persoane se vaccinează, cu atât este mai mare rata infecțiilor.

Datele arată în mod clar că doar 10% din toate noile presupuse cazuri confirmate ale virusului chinez în această grupă de vârstă sunt persoane nevaccinate. Mai mult de 37% din cazurile noi aparțin persoanelor care au primit ambele injecții ascultând ordinele guvernului.

Este important de reținut că alte 40% din cazuri au apărut la persoanele care au primit cel puțin o doză de injecție cu virus chinezesc cu cel puțin 21 de zile înainte de testarea „pozitivă”. Acest lucru înseamnă că 77% din noile cazuri de gripă Wuhan apar la persoanele care au avut una sau ambele doze de injecție.

Varianta Delta este cauzată și răspândită de vaccinuri

Pe baza cifrelor prezentate de Public Health England, numărul cazurilor confirmate de varianta delta la persoanele complet vaccinate cu vârsta peste 50 de ani, este de trei ori mai mare comparativ cu numărul celor nevaccinați. Și la persoanele peste 50 de ani și parțial vaccinate, raportul este de nouă la unu.

Ceea ce înseamnă, desigur, că vaccinurile sunt periculoase și ineficiente pentru a preveni răspândirea germenilor chinezi, în ciuda faptului că au primit autorizație de utilizare de urgență (EUA) la „viteză extremă” de la Food and Drug Administration (FDA).

Au fost efectuate în prealabil probe foarte limitate, care, desigur, demonstrat că vaccinurile „funcționează”. Oricine a acordat atenție știe că Big Pharma a rafinat arta manipulării „științei” pentru a produce rezultatul dorit, exact ceea ce s-a întâmplat cu aceste abominabile injecții ale „Operation Warp Speed”.

„Din păcate, se pare că domnul Hancock a mințit din nou și, în loc ca vaccinurile Covid-19 să fie calea noastră de întoarcere la normal, sunt în schimb opusul”, relatează Humans Are Free, menționând că singurele persoane care se încadrează în toate minciunile sunt persoane care privesc religios „știrile” principale și au încredere în tot ceea ce le spune guvernul.

„Deoarece datele publicate de Public Health England ne arată că numărul de presupuse decese din cauza variantei Delta este cel mai mare în rândul celor care au primit două doze de vaccin.”

Mai multe dintre cele mai recente știri despre modul în care vaccinurile împotriva gripei Wuhan rănesc și ucid persoane pot fi găsite la ChemicalViolence.com

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

    1. Mulțumim, Ruxy!
      Se încearcă cu pași „timizi”(nelegali) introducerea prin ușa din dos a vaccinării obligatorii, adică prin medoda „contaminării” cu această nedreptate a tuturor angajatorilor. Aceștia sunt constrânși și ca să le meargă bine îi calcă în picioare pe angajații lor, adică, altfel spus, dar foarte adevărat, numai că într-al plan, îi omoară și pe tacsu’ și pe măsa drăguții de patroni. Așa că tot ce ne poate ajuta este binevenit.

      1. Astia vor sa li se ia scalpul, la criminali ma refer, si nu stiu cum?!!! Ma rog pt ziua cand vor fi acuzați toti de genocid si crime impotriva umanitatii!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button