X

Pentru cine este cu adevărat utilă vaccinarea?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Pentru cine este cu adevărat utilă vaccinarea?”

Carolina GunderodeIncorect Politic Iunie 28, 2021

„Oricine nu se vaccinează este un călător anti-social fara bilet (asozialer Trittbrettfahrer)”. 

Furtună! Cine a spus asta? Șeful unei companii farmaceutice? Un director de clinică autoritar? Da de unde.

So geht Intervallfasten: Die Anleitung von Eckart von Hirschhausen | MDR JUMP

Așa a spus la unul dintre preferatele noastre posturi TV: Dr. Eckart von Hirschhausen, drag tuturor și ginerele visat de milioane de mame. Când vine vorba de vaccinare, înseamnă brusc: ginerica asta politicianist, face spume la gură.

Doctor sau mag?

“În ciuda istoricului puternic al vaccinărilor, mai multe țări din UE și vecine se află în prezent într-un focar fără precedent de boli care pot fi prevenite prin vaccinare din cauza acoperirii necorespunzătoare a vaccinării”, a avertizat The World (1). „Cazurile de rujeolă s-au triplat în UE între 2016 și 2017, iar în ultimii doi ani 50 de persoane au murit din cauza rujeolei și două din cauza difteriei”. Ei bine, asta e uriaș, desigur. Două decese difterice par de-a dreptul terifiante. În schimb, cele 25.000 de decese rutiere care au avut loc numai în Uniunea Europeană în 2017 sunt neglijabile. Sau mai întâi cele aproximativ 1,3 milioane de decese cauzate de cancer pe an (2017)! Prin urmare, nu se știe exact în ce gen ar trebui să clasificăm afirmația lui Hirschhausen citată mai sus, deoarece, potrivit Wikipedia, omul este la urma urmei „moderator, medic, magician, artist de cabaret, comediant și scriitor”.

În ciuda istoricului puternic al vaccinărilor, mai multe țări din UE și vecine se află în prezent într-un focar fără precedent de boli care pot fi prevenite prin vaccinare din cauza acoperirii necorespunzătoare a vaccinării”, a avertizat The World (1). „Cazurile de rujeolă s-au triplat în UE între 2016 și 2017, iar în ultimii doi ani 50 de persoane au murit din cauza rujeolei și două din cauza difteriei”. Ei bine, asta e uriaș, desigur. Două decese difterice par de-a dreptul terifiante. În schimb, cele 25.000 de decese rutiere care au avut loc numai în Uniunea Europeană în 2017 sunt neglijabile. Sau mai întâi cele aproximativ 1,3 milioane de decese cauzate de cancer pe an (2017)! Prin urmare, nu se știe exact în ce gen ar trebui să clasificăm afirmația lui Hirschhausen citată mai sus, deoarece, potrivit Wikipedia, omul este la urma urmei „moderator, medic, magician, artist de cabaret, comediant și scriitor”.

Nu numai că cazurile de rujeolă în UE s-au triplat între 2016 și 2017. Între noiembrie 2017 și martie 2018, au fost adăugate peste 900 de cazuri de rujeolă, „inclusiv un deces”. Teribil – a spus Hirschhausen asta ca medic, comediant, magician sau artist de cabaret? Sau ca fondator al fundației „Umorul ajută la vindecare”? Sau a fost uitată descrierea postului „jucător de buzunar”? O glumă. Prefer magii. Pentru că, potrivit acestuia, vaccinările împiedică „la nivel mondial 2,7 milioane de oameni să se infecteze cu rujeola, două milioane de tetanos neonatal [nou-născut] și un milion de tuse convulsivă”. Colectarea acestor numere poate fi doar o chestiune de pură magie. Sau cum altfel poți afla câte persoane ar fi fost infectate fără vaccinare?

Daca veti simți intenția s-ar putea să vă supărați !

Puteți simți intenția și a fi deconectat. Se pare că Hirschhausen vrea să acopere cauzele reale ale epidemiei de rujeolă limitate (în special migrația excesivă) și să se întoarcă în direcția lipsei vaccinărilor. Articolul său din The World indică prejudecățile și raționamentul necurat al susținătorilor vaccinării, așa cum am aflat de multe ori în acest număr. În ultimele câteva pagini am văzut cum a apărut mitul vaccinării, cum bolile infecțioase au fost eradicate prin vaccinări, cum a fost infirmată eficacitatea vaccinărilor, cum din punct de vedere științific totul vorbește împotriva lor și cum vaccinările pot dăuna, chiar și cazurilor individuale grave. Daune și epidemii complete. De ce oricum medicii și industria farmaceutică rămân la mitul vaccinării?

Totul este despre bani? Nu la urma urmei: în Germania, industria farmaceutică câștigă doar un miliard de euro pe an doar cu vaccinuri. În 2017, companiile legale de asigurări de sănătate au cheltuit aproximativ 1,23 miliarde de euro pe vaccinuri, potrivit Oficiului Federal de Statistică – o schimbare aproape mică pentru producătorii de pilule. Nu este vorba despre Germania, ci despre lume. Bolile, remediile și vaccinările au făcut mult timp obiectul unei piețe globale; dereglementarea globală asigură că același produs poate fi comercializat peste tot – ceea ce reduce costurile și crește profiturile. Organizațiile de achiziții active la nivel mondial precum Gavi (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare) colectează bani pentru vaccinări la așa-numitele „conferințe ale donatorilor”, să cumpere vaccinuri pe scară largă și să le transmită mai multor țări la prețuri garantate – jackpotul pentru producătorii de vaccinuri. Cel mai recent, doar o campanie de vaccinare a adunat 7,5 miliarde de dolari; cu toate acestea, întregul program de vaccinare este de fapt mult mai scump. Factura este plătită nu numai la conferința donatorilor de către țările donatoare nobile, ci și de companiile de asigurări de sănătate și de contribuitorii acestora din țările dezvoltate. În timp ce companiile farmaceutice furnizează Gavi ieftin, primesc banii în altă parte: De exemplu, în timp ce o doză de vaccin pneumococic din vaccinul Pfizer Prevenar 13 pentru statele Gavi costă 3,10 dolari, aceeași doză de vaccin pneumococic în Germania costă între 50 și 55 dolari, a raportat Tagesspiegel (online, 26 ianuarie 2015).

Oricine nu onorează miliardul nu merită trilionul

Și nimeni nu spune că piața vaccinurilor este doar o piață de nișă. În primul rând, industria farmaceutică trăiește după deviza: dacă nu onorezi miliardul, nu merită bilionul. Restul pieței medicamentelor este alcătuit din zeci de mii de medicamente care sunt mângâiate cu drag de industria farmaceutică, până la produse de nișă foarte speciale.

În al doilea rând, s-ar dori să dezvoltăm piața vaccinurilor chiar acum. Vânzările de vaccinuri au crescut rapid de ani de zile, în special datorită campaniilor de panică pe care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) le desfășoară în întreaga lume: „Având în vedere amenințarea reprezentată de agenții patogeni precum gripa aviară„ H5N1 ”și gripa porcină„ H1N1 ” , precum și febra catarală ovină în sectorul veterinar, producția de vaccinuri a cunoscut o creștere rapidă, iar virusul Schmallenberg este o creștere economică la nivel mondial », se spune într-un studiu de piață. În 2001, industria vaccinurilor a depășit 6,9 miliarde de dolari în întreaga lume; până în 2009 era deja în jur de 25 de miliarde de dolari. „Gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline a închis ultimul trimestru cu un profit mai mare – mai ales datorită gripei porcine”, a scris Handelsblatt pe 28 aprilie 2010 despre producătorul de vaccinuri GlaxoSmithKline.

Concluzie: „Gripa porcină a făcut bine lui Glaxo”. Cu greu poate fi formulat mai direct. Vânzările globale de vaccinuri au crescut la 34,3 miliarde de dolari în 2017 și se estimează că vor ajunge la 50 de miliarde de dolari în 2022 „Gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline a închis ultimul trimestru cu un profit mai mare – mai ales datorită gripei porcine”, a scris Handelsblatt pe 28 aprilie 2010 despre producătorul de vaccinuri GlaxoSmithKline. Concluzie: „Gripa porcină a făcut bine lui Glaxo”. Cu greu poate fi formulat mai direct. Vânzările globale de vaccinuri au crescut la 34,3 miliarde de dolari în 2017 și se așteaptă să ajungă la 50 de miliarde de dolari în 2022 „Gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline a închis ultimul trimestru cu un profit mai mare – mai ales datorită gripei porcine”, a scris Handelsblatt pe 28 aprilie 2010 despre producătorul de vaccinuri GlaxoSmithKline. Concluzie: „Gripa porcină a făcut bine lui Glaxo”. Cu greu ar putea fi formulat mai direct. Vânzările globale de vaccinuri au crescut la 34,3 miliarde de dolari în 2017 și se estimează că vor ajunge la 50 de miliarde de dolari în 2022(2) .

„În fiecare lună 800 de euro prin vaccinare …”

PROMOTORUL DE VACCINARE ELVEȚIANĂ COMPARĂ ORICE NEGARE DE VACCIN CU O NEGARE HOLOCAUSTICA

https://www.expresszeitung.com/images/artikel/19/impfung/beda.jpg

Beda Stadler(Sursa: SRF)

În timpul unei discuții despre vaccinările împotriva rujeolei la Telezürich, în 2009, imunologul Beda Stadler a comparat fără respect cu criticii de vaccinare cu negatorii Holocaustului: „Dacă cineva neagă Holocaustul astăzi, poate fi cel puțin pedepsit”. Dar dacă cineva îi spune lui Stuss cum oponenții vaccinului pun viața altora în pericol, atunci scapă de el. Acest lucru arată mijloacele neobiective pe care unii avocați ai vaccinării le folosesc pentru a-și defăima criticii (3) .

Pentru a atinge aceste obiective de piață, aproape orice mijloc este adecvat, prin care medicii sunt doar vânzătorii locali. Industria farmaceutică implică fără scrupule medicii în marketing: „Câștigă 800 de euro pe lună cu vaccinări”, o broșură de vaccinare de la compania farmaceutică Sanofi Pasteur MSD îi atrage pe medici: „Ratele ridicate de vaccinare au un efect pozitiv asupra volumului taxelor din cabinetul tău. Vaccinările nu fac obiectul bugetului, deoarece sunt servicii convenite în afara EBM [standard uniform de evaluare, sistem de remunerare medicală] […] 1.100 de vaccinări pe an, cu o taxă medie de 8,50 euro , rezultând o taxă suplimentară de 9.350 euro. Aceasta înseamnă că vaccinarea nu este indicată numai din punct de vedere medical, ci merită și pentru medicii generaliști. De asemenea, este important să mențineți cota de piață.

Și deja un poster atârnă în practică peste tot…

Și un poster de vaccinare este deja atârnat în practică peste tot. Sub titlul „Publicitate pentru vaccinare” scrie în broșura farmaceutică: „Folosiți toate oportunitățile pentru a face publicitate vaccinării în cabinetul dumneavoastră. Aceasta include, de asemenea

  • Afișe, de exemplu în sala de așteptare
  • Suport de masă pentru recepția dvs. sau biroul din sala de consultanță
  • Afișarea broșurilor pentru pacienți
  • Afișarea pliantelor de informații privind vaccinările individuale sau indicațiile de vaccinare

Ocaziile sezoniere și legate de evenimente oferă multe oportunități pentru a face din vaccinare o problemă. Dacă pacientul este sensibilizat la vaccinări, el este mai deschis la sfatul medicului dumneavoastră » (4) .

Coerciția nu este altceva decât marketing

O broșură de vaccinare de la compania farmaceutică Sanofi Pasteur explică modul în care medicii își pot maximiza taxele de vaccinare.

După cum am spus, nu este vorba doar de aproximativ 35 de miliarde de euro care alcătuiesc în prezent piața globală de vaccinare. Este vorba despre viitor – cu alte cuvinte: despre dezvoltarea acestei piețe la înălțimi neimaginate. Întrucât marketingul convențional probabil nu va mai fi suficient pentru aceasta, se bazează pe o formă specială de „marketing”, și anume constrângerea. Mai presus de toate, numărul tot mai mare de critici ai vaccinării provoacă panică în sălile de consiliu ale companiilor farmaceutice și provoacă reacții exagerate ale șefilor și politicienilor din apropierea acestora. Istoria a arătat că marketingul „subcutanat” de succes printr-o intensificare suplimentară poate deveni brusc inconfortabil pentru oameni și poate fi respins. Marketingul subcutanat este o strategie de vânzare în cursul căreia un produs pare atât de natural încât nimeni nu se mai gândește cu adevărat la asta. Doar lăcomia excesivă doare. Un exemplu este plata taxelor de licență radio în Germania: timp de decenii, sistemul de colectare nu a fost pus sub semnul întrebării până când, din 2013, taxa de licență nu a mai fost brusc percepută pe dispozitiv, ci pe gospodărie. De atunci, taxa a fost poreclită „taxa obligatorie” și un val de opoziție s-a desfășurat în toată țara. Coerciția este cea mai stupidă formă de propagandă. Este de așteptat ca rezistența la vaccinări să crească și să nu scadă datorită discuției despre vaccinarea obligatorie.

Vaccinarea obligatorie prin ușa din spate

Ministrul german al sănătății de atunci Hermann Gröhe (CDU) a introdus o etapă preliminară a vaccinării obligatorii în 2017 cu sfaturi obligatorii de vaccinare.

Hermann Gröhe (CDU),  (Sursa: Olaf Kosinsky / kosinsky.eu Wikimedia, CC BY-SA 3.0 )

În Germania, Austria și Elveția încă nu există lumină verde de vaccinare pentru pacienții umani. Cu toate acestea, se crede că pe termen lung nu va fi posibil să se facă fără constrângere – nu, de exemplu, să conțină boli, ci să umfle și mai mult piața vaccinării. La conferința sa de partid federal din 2017, FDP german a cerut o cerință generală de vaccinare pentru toți copiii cu vârsta de până la 14 ani (5).

„Ministrul sănătății” german de atunci Hermann Gröhe (CDU) a introdus o etapă preliminară a vaccinării obligatorii prin ușa din spate în 2017. Mijloacele de alegere: spionaj, înregistrare, raportare. Părinții kita care nu pot dovedi vaccinările recomandate și, de asemenea, nu merg la o „consultație de vaccinare” ar trebui să fie raportați autorităților de sănătate de atunci. Amenzi de până la 2.500 de euro ar trebui plătite pentru cei care refuză să ofere sfaturi – ceea ce este foarte aproape de vaccinarea obligatorie. Motivul a fost epidemia de rujeolă menționată mai sus, care a fost cel mai probabil cauzată parțial de politica guvernului federal privind frontierele deschise.

Dr. Thomas Fischbach: Wie bewerten Sie die medizinische Versorgung der Kinder in Deutschland? | PKV - YouTube

Asociația profesională a medicilor pediatri (BVKJ) a cerut chiar ca părinții să fie șantajați în vaccinări prin refuzul locurilor de grădiniță pentru copiii lor: ”Fără vaccinare, nu există un centru de zi și nici o altă instituție de învățământ “, a declarat președintele BVKJ, Thomas Fischbach, potrivit Süddeutsche Zeitung (online, 26 mai 2017).” Nu putem accepta vaccinările care, așa cum tocmai le-am făcut gata, faceți posibile epidemiile de rujeolă. » Sau nu vreți să vă lipsiți de cei 800 de euro pe care o practică îi poate câștiga prin vaccinări pe lună?

GERMANIA – VACCINĂRI OBLIGATORII FĂRĂ VACCINARE GENERALA OBLIGATORIE

Nu există vaccinare obligatorie în Germania. Face acest lucru Germania o lume ideală pentru oricine nu vrea să fie vaccinat? Deloc! Pentru că și acolo devine din ce în ce mai dificil pentru cei care nu au fost vaccinați să-și impună dreptul la integritate fizică.

Pe de o parte, se subliniază faptul că toată lumea are dreptul la o decizie gratuită de vaccinare, pe de altă parte, toată lumea trebuie să suporte consecințele acestei decizii. Ce înseamnă acest lucru poate fi văzut în următoarele exemple:

  • Pediatrii nu mai acceptă copiii nevaccinați ca pacienți.
  • Copiilor li se refuză admiterea la grădiniță deoarece nu sunt vaccinați.
  • Copiii care nu au fost vaccinați sunt excluși de la frecventarea grădiniței sau a școlii deoarece alți copii – cei care au fost vaccinați singuri – au contractat o boală infecțioasă pentru care sunt disponibile vaccinuri.
  • Unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul medical, Charité din Berlin, a decis că nu vor fi angajați noi angajați decât dacă pot furniza dovezi ale „vaccinărilor legate de locul de muncă” necesare.
  • Părinții au fost privați de custodia copilului lor înainte de naștere, deoarece nu au fost de acord să își vaccineze copilul împotriva hepatitei B imediat după naștere. Deoarece boala anterioară a mamei s-a vindecat, s-a presupus că copilul se poate infecta cu hepatita B în timpul nașterii.
  • Elevii care nu au fost vaccinați împotriva tetanosului vor fi excluși de la participarea la evenimente școlare.
  • Școlarii nu primesc un stagiu, stagiarii nu au loc de ucenicie, iar studenții nu au loc de studiu dacă nu sunt vaccinați. Acest lucru afectează în principal persoanele care lucrează în domeniul medical sau social, precum asistenții medicali, medicii și educatorii.
  • După examinarea conform Legii privind protecția muncii pentru tineri (JArbSchG), un băiat de cincisprezece ani a fost certificat că nu i s-a permis să exercite ocupația aleasă în domeniul tehnic, deoarece nu a fost vaccinat împotriva tetanosului din cauza riscului de rănire conform § 40 paragraful 1 JArbSchG. Deoarece leziunile suspectate de tetanos pot apărea în orice situație și, prin urmare, și în orice altă activitate profesională, acest certificat este echivalent cu o interdicție profesională.
  • Chiar și instituțiile precum „Technische Hilfswerk” (THW) nu mai permit angajaților să își îndeplinească serviciul activ dacă nu pot dovedi anumite vaccinări.

Se pare că este considerat mai eficient să începeți de unde puteți întâlni persoanele afectate ca indivizi decât să decideți asupra unei cerințe generale de vaccinare. Atunci fiecare individ trebuie să decidă singur dacă vrea să se apere împotriva ei sau nu. Mulți încearcă să se sustragă. Poate că va exista în continuare o grădiniță care va duce copilul, o companie sau o universitate care va oferi în continuare un loc de ucenicie sau un loc de studiu. În prezent, acest lucru este încă posibil în multe cazuri. Dar, din moment ce tot mai multe instituții și angajatori urmează exemplul Charité și solicită vaccinări, într-o zi, cu greu va fi posibil să se sustragă vaccinărilor.

Sursa: revista Impulse, numărul 5, pagina 43

Câți oameni are OMS pe conștiință?

https://www.expresszeitung.com/images/artikel/19/impfung/who_1.jpg

(Sursa: Götz Wiedenroth )

Răspuns: Nici unul. Pentru că OMS nu are deloc conștiință. O glumă. Dar, după cum am văzut în cursul acestei broșuri, multe vaccinări par să facă exact opusul pentru ceea ce sunt lăudate. Numeroși subiecți testați ai primilor sefi de vaccinare nu au supraviețuit încercărilor de vaccinare. Alte încercări de vaccinare nu meritau deloc numele, de exemplu, prima presupusă vaccinare antirabică asupra oamenilor de către Louis Pasteur.

Dr Buchwald MD

În timpul sau după marile campanii de vaccinare împotriva variolei ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), în India, Indonezia și Pakistan s-au îmbolnăvit semnificativ mai mult de variolă în anii 1950 și 1960 decât înainte. Variola a fost învinsă numai când vaccinarea a fost oprită și au fost lansate în schimb programe de igienă: „În 1969, OMS a trebuit să admită„ eșecuri ”în vaccinarea împotriva variolei. OMS a observat creșterea epidemiilor de variolă după campaniile lor de vaccinare, de exemplu în India », a scris criticul de vaccinare Dr. Gerhard Buchwald.

Noua strategie a OMS a constat atunci:

  • monitorizare atentă
  • izolarea exactă a bolnavilor
  • Carantina persoanelor de contact în grupuri mici
  • dezinfectarea atentă a tuturor obiectelor care fuseseră atinse de persoane cu variolă.

Și nu mai sunt vaccinări, care din păcate s-au schimbat din nou astăzi.

Într-o perioadă scurtă de timp, potrivit lui Buchwald, „aproape nu au existat cazuri de variolă oriunde în lume. Rămâne nespus cât de multe decese inutile de variolă are OMS asupra conștiinței sale » (6) .

Vaccinările sunt arme biologice?

https://www.expresszeitung.com/images/artikel/19/impfung/nano.jpg

Am putea fi curând vaccinați cu nanoboti? Acestea sunt trilioane de metri de roboți mici care ar putea efectua intervenții serioase în corpul nostru.(Sursa: shutterstock / Lightspring) Deci, vaccinările sunt cu adevărat ca armele biologice? Au existat întotdeauna rapoarte conform cărora vaccinările fac mai mult rău decât bine și provoacă chiar bolile împotriva cărora ar trebui să lupte. Și este stiut faptul că fiecare vaccinare este inițial o infecție.

Faptul că provoacă și un „răspuns imun” care ar trebui să ne protejeze de boala în cauză este cu totul altă problemă. Vaccinările pot conține, de asemenea, ingrediente complet diferite. Vaccinarea forțată ar fi un fel de interfață farmacologică și electronică cu masele – direct prin fluxul sanguin („parenteral” = ocolirea tractului digestiv). Ceea ce se administrează aici este deja greu de înțeles și extrem de discutabil. Dar cum va fi în viitor? De ani de zile, de exemplu, s-au răspândit zvonuri că așa-numitele cipuri RFID sunt (ar trebui) să fie implantate și în organism cu vaccinări. RFID înseamnă Radio Frequency Identification, adică identificarea utilizând unde radio. Până în prezent, nu există nicio dovadă a unei astfel de implantări prin vaccinare. Este adevărat, însă, că aceste cipuri sunt acum atât de mici, încât ar putea fi administrate cu ușurință și discret, cu o seringă, fără știrea pacientului. Între timp, oamenii vorbesc chiar despre o „pulbere RFID” sau „praf inteligent”.

De exemplu, compania Hitachi a prezentat un cip cu dimensiuni de 0,05 x 0,05 milimetri, al cărui diametru este mai mic decât un fir de păr uman. (7)  Până în prezent, nu există nicio dovadă a unei astfel de implantări prin vaccinare. Este adevărat, însă, că aceste cipuri sunt acum atât de mici, încât ar putea fi administrate cu ușurință și discret, cu o seringă, fără știrea pacientului. Între timp, oamenii vorbesc chiar despre o „pulbere RFID” sau „praf inteligent”.  Și asta a fost înapoi în 2007.

Cal troian

Nu este sigur dacă jurnaliștii critici vor putea pune întrebări mâine. Așadar, citiți răspunsurile în timp ce mai aveți voie – în ascuns – acoperit – uitat în 2018!

Vaccinarea ar putea deveni în curând un cal troian pentru alte ingrediente dubioase sau dispozitive minuscule: „Datorită dimensiunilor lor incredibil de mici, atât nanocipurile, cât și praful inteligent au capacitatea de a se infiltra în corpul uman, de a se așeza în el și de a avea o rețea sintetică în interior. construcție care poate fi controlată de la distanță din exterior “, a scris site-ul de știri independent ” The Freedom Articles“ pe 20 octombrie 2017:” Desigur, acest lucru are consecințe grave pentru libertate, intimitate și sănătate, deoarece asta înseamnă că Noua Ordine Mondială de la controlul lumii exterioare (mediu / societate) ar trece la controlul lumii interioare (corpul tău). ”

Cu alte cuvinte: Odată cu dezvoltarea nanoparticulelor și a miniaturizării rapide a dispozitivelor electronice, nu mai putem avea încredere în niciun vaccin, posibil nu mai există medicamente – pe termen lung, posibil nici măcar mâncarea noastră sau aerul pe care îl respirăm. „Existența prafului inteligent reprezintă o amenințare masivă pentru suveranitatea fiecărei persoane”, se spune în articol. În plus față de nanoparticule și nanocipuri, programul include și „nanoboti”: roboți care au dimensiuni de trilionime de metru și ar putea efectua tot felul de „reparații” în corp – sau, desigur, pot provoca tot felul de daune.

Vaccinările forțate ar fi doar o manifestare concretă a unei strategii abstracte, care se numește: Acces parenteral forțat la corp – adică direct în fluxul sanguin. O intervenție forțată comandată de guvern sub masca vaccinărilor ar crea un precedent periculos și o pierdere suplimentară a controlului asupra corpurilor noastre și a integrității noastre fizice. Vaccinarea forțată nu ar fi doar un pas medical, ci și unul legal – intrarea într-o lume în care corpul nostru nu ne mai aparține. Pe termen lung, oamenii ar trebui să suporte tot felul de intervenții în organismul lor, fie că sunt medicamente, vaccinări, operații și alte lucruri. „Oricine nu se vaccinează este un călător anti-social fara bilet

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Deocamdată diavolii ne râd în față crezând că au pus mâna pe putere și că toți vom fi sclavii lor. Numai că nu va fi deloc așa. Dumnezeu va interveni atunci când va trebui astfel încât fiii Săi să primească o slavă deosebită.
    Vai cozilor de topor ale diavolului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button