X

Blocări climatice: elitele solicită măsuri extreme pentru combaterea „schimbărilor climatice”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Elita globalistă solicită „echivalentul unui blocaj de mărimea unei pandemii de coronavirus la fiecare doi ani” pentru a combate schimbările climatice. 

Ca parte a unui „blocaj climatic”, guvernele ar restricționa utilizarea vehiculelor private, ar interzice consumul de carne roșie și ar impune măsuri extreme de economisire a energiei, în timp ce companiile de combustibili fosili ar trebui să oprească forajul, potrivit diverselor rapoarte.

Mazzucato y el mito de la innovación - Agilmania

„Pe măsură ce COVID-19 s-a răspândit la începutul acestui an, guvernele au instituit închideri pentru a împiedica o urgență de sănătate publică să scape de sub control. În viitorul apropiat, este posibil ca lumea să fie nevoită să recurgă din nou la blocaje, de data aceasta pentru a face față unei urgențe climatice”, a scris Mariana Mazzucato, profesor de economie a inovației și valoare publică la University College London.

Raportul său poate fi găsit în secțiunea de analiză economică a Departamentului pentru Afaceri Economice și Sociale al Organizației Națiunilor Unite de pe  Web-site său ,, împreună cu o serie de rapoarte din partea membrilor Comitetului pentru Politici de Dezvoltare (CDP), un organ subsidiar al Consiliului Economic și Social. (ECOSOC), care se ocupă de discuții despre schimbările climatice, COVID-19, viitorul capitalismului și Green New Deal sau „New Green Deal”.

File:Fiona Harvey, Environment Correspondent, The Guardian (21680310206).jpg - Wikimedia Commons

„Emisiile de carbon ar trebui să cadă într-un blocaj global la fiecare doi ani pentru următorul deceniu pentru a menține lumea în limitele sigure ale încălzirii globale”, a scris Fiona Harvey în The Guardian în martie 2021. Ea a continuat să scrie că „intervenția statală este necesară în majoritatea țărilor, fie pentru a reglementa, fie pentru a forța persoanele și companiile să se îmbunătățească ”.

Chair of France's climate council says Canada needs 2025 target, stronger net-zero advisory body | Canada's National Observer: News & Analysis

„Avem nevoie de reduceri ale emisiilor de ordinul mărimii [închiderilor] la fiecare doi ani, dar cu metode complet diferite”, a declarat Corinne Le Quéré, autorul principal al studiului la Centrul Tyndall pentru Cercetarea Schimbărilor Climatice de la Universitatea din East Anglia.

Face acest lucru pe fondul unei serii de atacuri cibernetice devastatoare asupra obiectivelor critice ale infrastructurii care au afectat grav consumul de combustibili fosili și producția de carne din Statele Unite. New York Times a menționat că „mașinile s-au aliniat la benzinăriile din mare parte din sud-est”, deoarece combustibilul s-a terminat după ce un atac cibernetic a lovit Colonial Pipeline, cel mai mare sistem de conducte de petrol rafinat din Statele Unite. Recent, în urma unui atac cibernetic asupra JBS SA, cel mai mare producător de carne din lume, compania a fost nevoită să închidă toate fabricile sale de carne din Statele Unite. „Unii cumpărători ar putea dori să se pregătească pentru o altă posibilă criză de aprovizionare, de data aceasta cu carne”, scria CNN la începutul lunii iunie.

Sursa Indexexpurgatorius

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button