X

Exclusiv: Opus Dei și Statul polițienesc terorist în inima Statelor Unite

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Gordon Duff, Senior Editor – 17 iunie 2021 – cu New Eastern Outlook și Academia Rusă de Științe

În a doua săptămână a lunii iunie 2021, New York Times a publicat dezvăluiri conform cărora fostul procuror general William Barr a ordonat supravegherea amplă a membrilor cheie ai Congresului care erau oponenți politici ai dezonoratului fost președinte Donald Trump. 

Adam Schiff (Law & Order) - Wikipedia

Asta a inclus interceptarea telefonică a copiilor minori ai președintelui Comitetului de Informații al Camerei, reprezentantul Adam Schiff, unul dintre cei mai puternici membri evrei ai guvernului din SUA și un apărător ferm al drepturilor individuale.

Barr a negat faptul că Trump a ordonat supravegherea atunci când a fost audiat de Congres în 2020 și s-ar putea confrunta cu acuzații penale sau cel puțin cu inabilitarea pentru că a mințit despre această anchetă secretă și probabil ilegală. La baza anchetei se afla o afirmație a lui Donald Trump conform căreia Schiff ar fi filtrat informații clasificate dintr-o anchetă a lui Trump făcută de fostul director al FBI, Robert Mueller.

Mass-media a aflat, într-un fel, că într-o altă minciună a Congresului, William Barr a caracterizat raportul Muller ca exonerându-l pe Donald Trump de criminalitate. De fapt, fară îndoială, raportul cita 11 cazuri de criminalitate ale președintelui Trump de atunci, care ar fi trebuit să conducă la acuzații de conspirație și obstrucționare a justiției.

Nu este nevoie să fii un geniu pentru a vedea un model aici, crime după crime, dar s-ar putea, de asemenea, să ne întrebăm de ce cineva atât de strălucit ca William Barr, strălucit prin propria sa admitere, nu a noastră, s-a gândi că ar putea scăpa de ceva atât de evident.

Răspunsul este simplu, Barr conduce o puternică societate secretă a Vaticanului care s-a infiltrat și domină acum instanțele americane, academiile de servicii, Pentagonul și principalele agenții de aplicare a legii.

O organizație secretă, mai presus de toate, a ridicat capul său urât în ​​SUA, având rădăcini în ramura judiciară a guvernului, împingând SUA spre haos.

Acest grup este Opus Dei. De la Biserică și Stat:

„Opus Dei este o mașină eficientă care functionează pentru a obține puterea lumească”, a scris reporterul de investigație Penny Lernoux în cartea sa, Poporul lui Dumnezeu.

Gordon Urquhart (Author of The Pope's Armada)

Opus Dei urmărește agenda Vaticanului prin prezența membrilor săi în guverne și instituții seculare și printr-o gamă largă de activități academice, medicale și de bază. Efortul său constant [este] de a-și crește prezența în instituțiile civile de putere. [T] munca moștenitorului în sfera publică încalcă diviziunea biserică-stat care este fundamentală pentru democrația modernă ”, a remarcat Gordon Urquhart (foto), autorul The Pope’s Armada: Unlocking the Secrets of Mysterious and Powerful New Sects in the Church (1995).

Opus Dei folosește Biserica Catolică în scopurile sale, care sunt banii și puterea … Membrii săi formează o elită transnațională. Ei caută să colonizeze vârfurile puterii. Lucrează cu stealth – „sfântă discreție” – și practică „înșelăciunea divină”, a scris Robert Hutchison (foto) în introducerea cărții sale, „Kingdom Kingdom Come: Inside the Secret World of Opus Dei”.

„Opus Dei este în mare parte oameni de afaceri din clasa medie și superioară, profesioniști, personal militar și funcționari guvernamentali. Membrii săi controlează un număr mare de bănci și instituții financiare „, potrivit lui Martin A. Lee, autor și activist care a scris cărți și articole despre mișcări de extremă dreapta”.

Biografía de San Josemaría Escrivá de Balaguer - ACI Prensa

Opus Dei a fost fondat de Jose Maria Escriva, un prieten apropiat al dictatorului fascist spaniol Francisco Franco, spre a folosi puterea Bisericii Catolice pentru a lupta împotriva Uniunii Sovietice și a poporului rus. Acesta este adevărul simplu.

Opus Dei i-a împins pe puternicii săi prieteni catolici în cele mai înalte niveluri ale partidului nazist din Germania să intre în Războiul Civil Spaniol pentru a-l ajuta pe Franco.

On the First Anniversary of the Voris/Jones Affair | AKA Catholic

Conform părintelui Vladimir Felzmann, fost membru al Opus Dei, Opus Dei ar fi putut fi o forță ghid pentru a împinge Germania spre Holocaust, deoarece Escriva a văzut „evreii puternici” ca o amenințare la adresa creștinismului în Europa și numai „îndepărtarea evreilor” ar fi putut salva Europa de comunism.

Opus Dei a devenit o organizație politică mondială sub administrarea Papei Paul al II-lea, care a văzut „liberalismul” ca o amenințare pentru biserică și asemănător comunismului.

Sub Papa Ioan Paul al II-lea, biserica a dezvoltat un braț politic la nivel mondial sub Opus Dei, care acționează acum nu doar ca un cult religios extremist militant, ci și ca un braț politic, recrutând catolici care caută putere politică în întreaga lume și le insuflă puncte de vedere extremiste paralel cu ISIS și al Qaeda. (Interzis în Rusia)

Lucrând mână în mână cu puternica societate federalistă finanțată de extremisti de dreapta, Opus Dei s-a centrat în admiterile la facultățile de drept, apoi a trecut la controlul numirilor judiciare la nivel național la fiecare nivel. De acolo, au preluat controlul FBI și au împărțit controlul puternicului DHS cu serviciile de informații israeliene.

Amy Barrett, la jueza ultraconservadora con la misión de prohibir el aborto

Scopul lor era de a recruta o armată de „războinici sfinți”, cum ar fi noua judecătoare ultraconservatoare a Curții Supreme Amy Barrett, fostul procuror general William Barr sau fostul director al FBI Robert Mueller.

Dacă cineva ar monitoriza cercurile conservatoare din SUA astăzi, există două școli de retorică, una că Israelul este singurul aliat real al Statelor Unite, și a doua, mult mai tare, că evreii, ca popor, ca religie, ca etnie, „Sunt o problemă” pentru Statele Unite.

Ambele opinii amenință atât suveranitatea americană, cât și baza oficială a unui guvern liber și democratic. Una reflectă extremismul religios și un eșec în separarea constituțională necesară a bisericii și statului, în timp ce cealaltă este mult mai sinistră.

Reflectă o reapariție a fascismului în SUA asemănătoare cu cea care nu a fost văzută public de la masivele mitinguri hitleriste înainte ca SUA să intre în cel de-al Doilea Război Mondial.

Apoi, totuși, există ceva mai sinistru, o putreziciune târâtoare care a prins rădăcini în SUA, una care ar putea converti SUA într-o amenințare si mai mare la adresa ordinii mondiale decât tam-tam-ul dezlănțuit după 11 septembrie sub neoconi sau libertatea și accesele de furie nestatornice ale lui Trump.

Există o altă școală de gândire decât că Opus Dei este unicul salvator pentru Biserica Catolică împotriva a ceea ce unii clerici consideră că o influența comunistă asupra Papei Ioan XXIII a dus la o slăbire a Bisericii sub preceptele Vaticanului II.

Fară îndoială, este clar că Opus Dei conduce Washingtonul ca un „interes special”. Pe baza originilor clar fasciste ale Opus Dei și a istoriei sale îndelungată și accidentată, un lucru este, de asemenea, clar, Opus Dei își folosește puterea pentru a se proteja de investigații ca o amenințare la adresa securității la fel de mare sau mai mare decât Al Qaeda.

De la Biserică și Stat:

„În ultimele două decenii, „locația K Street NW a centrului, la doar două străzi de Casa Albă, a devenit un loc de întâlnire plin de viață pentru academicieni conservatori, politicieni, jurnaliști, tineri profesioniști ”. „Liturghia de la amiază a devenit cunoscută ca o scenă„ Who’s Who ”în cercurile conservatoare”, inclusiv „judecătorul Robert H. Bork, senatorul Sam Brownback (Republican Kansas.), Economistul Larry Kudlow și fostul presedinte al Camerei Newt Gingrich (R-Ga. ).

Influența Opus Dei este enormă în sistemul judiciar american.

„Consiliul de administrație al centrului îl include pe Leonard Leo, vicepreședinte executiv al Societății Federaliste, care a ajutat la păstorirea nominalizărilor Curții Supreme a lui Brett M. Kavanaugh și Neil M. Gorsuch. Avocatul Casei Albe, Pat Cipollone, este un fost membru al consiliului, la fel ca William P. Barr, care a fost procuror general sub președintele George H.W. Bush și este acum nominalizat de președintele Trump pentru aceeași funcție.” Barr, un„ catolic angajat ”, a fost foarte recomandat de Leonard Leo.

Puterea judiciară a Statelor Unite a fost modelată nu numai prin controlul lui Leo asupra numirilor judiciare ale lui Trump, ci și de Rețeaua de criză judiciară (JCN), dirijată de Leo și condusă de Carrie Severino, fost asistent legal al judecatorului curții supreme Clarence Thomas.

JCN este o organizație 501 (c) (4), ceea ce înseamnă că donatorii săi sunt secreți. „A cheltuit milioane în toată țara pentru a influența alegerile judecătorilor și procurorilor generali, precum și procesele de numire și confirmare judiciară”.

„Eforturile lui Leo pentru a se asigura că președintele Tribunalului Suprem John Roberts și judecătorul Samuel Alito să fie confirmați au compromis puterea de cumpărare a banilor negri ai JCN. În 2005 și 2006, Leo și Societatea Federalistă au colaborat cu JCN pentru a coordona reclamele radio și online, precum și pentru eforturile populare de a sprijini confirmarea judecătorilor de dreapta.

Pentru a bloca numirea alegerii lui Barack Obama, Merrick Garland, și pentru a sprijini confirmarea judecătorului Gorsuch, Leo a contribuit la coordonarea cheltuielilor JCN de 17 milioane de dolari. Campania a fost extrem de eficientă pentru a permite lui Gorsuch, alegerea Societății Federaliste, să ocupe locul pe care mulți credeau că aparține în mod corect lui Merrick Garland „.

Mai departe de ceea ce vede presa, 100.000 de membri ai Opus Dei, nu numai că s-au infiltrat în instanțele și sălile guvernului, ci au atacat în mod deschis atât agențiile de anchetă, cât și agențiile de reglementare în numele membrilor săi bogați și deseori corupți care se afiliază la Opus Dei pentru a devini „legi pe ei înșiși”.

Dincolo de aceasta, informațiile frauduloase care au dus SUA în Războiul împotriva Terorii după 11 septembrie nu ar fi fost posibilă fără o fuziune a „inițiatilor” Opus Dei care colaborează cu extremiștii Likudiști din Israel și puternicul lobby israelian din Statele Unite.

Opus Dei a jucat, de asemenea, un rol puternic în blocarea a două destituiri Trump, dintre care una, dacă ar fi permisă o anchetă deschisă, ar expune probabil Opus Dei ca fiind direct implicat în fomentarea fascismului în EU și, în special, în statele care înconjoară Federația Rusă.

Da, ei au multă putere.

Unde Opus Dei a devenit o amenințare este clar pentru foarte puțini, fiindcă este periculos să investighezi Opus Dei deoarece puterea sa de contratac, așa cum a demonstrat atât de clar comportamentul lui William Barr, este aproape nelimitată.

Contaminat mult timp de lăcomia pentru putere și corupție adânc înrădăcinate, căutarea Opus Dei pentru „valori conservatoare” îl face să se opună public drepturilor omului la fiecare pas, reflectându-și originile ca partener deplin în politicile bolnave ale lui Hitler.

Gordon Duff, Senior Editor este un veteran de luptă marină al războiului din Vietnam, care a lucrat timp de decenii pe probleme de veterani și POW și s-a consultat cu guvernele care s-au înfruntat cu probleme de securitate. Este redactor senior și președinte al consiliului de administrație al Veterans Today în special pentru revista online New Eastern Outlook”.

Tradus din Veterans Today

NOTA: Cei care preluați articolele mele facând copy&paste, vă rog să aveți bunul simț și respect pentru munca mea de traducător, și să puneți link către blogul/site-ul meu, nu link către pagina de unde eu am preluat și tradus, în articolul meu pun totdeauna site-ul de unde am tradus. Punând numai link către pagina de unde eu am tradus, cititorul va înțelege că dvs. ați tradus și prelucrat articolele, ceea ce nu este just. Mulțumesc.

https://karensmithdotblog.wordpress.com

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button