X

Vaccinul Războiul (dez) informării – Invictus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CJ Hopkins – February 23, 2021

Deci, vești bune, oameni buni! Se pare că Divizia de modificare genetică a GloboCap a venit cu un vaccin miraculos pentru Covid! Este un vaccin ARN mesager absolut sigur, non-experimental, care vă învață celulele să producă o proteină care declanșează un răspuns imun, la fel ca răspunsul sistemului imunitar al corpului, doar mai bine, deoarece este realizat de corporații!

OK, din punct de vedere tehnic, nu a fost aprobat pentru utilizare – acest proces durează în mod normal câțiva ani – așa că, cred că este ușor „experimental” dar Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și Agenția Europeană pentru Medicamente au emis „Autorizații de utilizare de urgență” și a fost „testat pe scară largă pentru siguranță și eficiență”, potrivit „verificatorilor de factori” anonimi ai Facebook, așa că nu este absolut nimic îngrijorător. 

Acest vaccin experimental non-experimental este cu adevărat o dezvoltare istorică, deoarece în afară de salvarea lumii de un virus care provoacă simptome asemănătoare gripei ușoare până la moderate (sau, mai frecvent, fără simptome) la aproximativ 95% dintre cei infectați, și că peste 99% dintre cei infectați supraviețuiesc, posibilitățile pentru aplicațiile viitoare ale tehnologiei ARN-mesager și modificarea genetică a oamenilor, în general, sunt practic nelimitate în acest moment.

Imaginați-vă toate bolile pe care le putem vindeca și toate „erorile” genetice pe care le putem remedia, acum că putem reprograma genele oamenilor pentru a face tot ce vrem … cancer, boli de inimă, demență, orbire, ca să nu mai vorbim de răceala obișnuită! Am putea chiar vindeca tulburări psihiatrice, cum ar fi „tulburarea de personalitate antisocială”, „tulburarea de opoziție provocatoare” și alte „tulburări de conduită” și „tulburări de personalitate”. Cine știe? Într-o altă sută de ani, vom putea, probabil, să curățăm genetic specia umană de flagele seculare, cum ar fi rasismul, sexismul, antisemitismul, homofobia, transfobia, etc., prin reprogramarea alelelor (gene de un anumit tip de pe același cromozom) defecte ale tuturor sau prin implantarea unui fel de cip neurosinaptic nanotehnologic în creierul nostru. Singurul lucru care stă în calea noastră este rezistența total irațională a oamenilor de a permite corporațiilor să reproiecteze organismul uman, care, în mod clar, a fost destul de prost conceput și, prin urmare, este vulnerabil la toate aceste boli oribile și tulburări emoționale și comportamentale.

Dar să înaintez un pic. Lucrul important în acest moment este să învingem această pestilență asemănătoare gripei obișnuite, care nu are niciun efect semnificativ asupra ratelor de deces ajustate în funcție de vârstă și al cărei profil de mortalitate este mai mult sau mai puțin identic cu profilul mortalității normale, ce a mers la corporatocrația globală care nu are de ales decât să „blocheze” întreaga planetă, să scufunde milioane în sărăcia disperată, să ordone tuturor să poarte măști cu aspect medical, să dezlănțuiască echipe armate de bătăuși înarmați pentru a face raiduri în casele oamenilor transformând astfel societatea într-un coșmar totalitar. Și, desigur, singura modalitate de a face acest lucru (adică salvarea umanității de un virus asemănător gripei) este vaccinarea coercitivă a fiecărei ființe umane de pe planeta Pământ!

OK, probabil te gândești că nu are prea mult sens, această cruciadă pentru a vaccina întreaga specie împotriva unui virus respirator relativ standard, dar asta este doar pentru că încă gândești critic. Realmente nu trebuie să mai gândești așa. După cum tocmai a subliniat The New York Times, „gândirea critică nu ajută”. De fapt, ar putea fi un simptom pentru una dintre acele „tulburări” pe care tocmai le-am menționat mai sus. Gândirea critică duce la „ezitarea vaccinului”, motiv pentru care corporațiile lucrează cu guvernele pentru a cenzura imediat orice conținut care se abate de la narațiunea oficială Covid-19 și discreditează autorii unui astfel de conținut sau îi discreditează ca „dezinformatori anti-vaccin”.

De exemplu, Children’s Health Defense, care a informat despre așa-numitele „evenimente adverse” și decese în legătură cu vaccinurile Covid, în ciuda faptului că, potrivit autorităților, „nu există probleme de siguranță cu vaccinurile” și „ nu există nicio legătură între vaccinurile Covid-19 și cei care mor după ce le-au primit. ” De fapt, potrivit „verificatorilor de fapte” de la Reuters, aceste pretinse „rapoarte despre evenimente adverse” „pot conține informații incomplete, inexacte, coincidențe sau neverificabile!”

Da, citești bine între rânduri. Mass-media corporativă nu poate să spună direct, dar se pare că „dezinformatorii anti-vax” fabrică „evenimente adverse” din nimic și le piratează în baza de date VAERS și alte astfel de sisteme din întreaga lume. Mai rău, ei se infiltrează cumva în aceste povești inventate în mass-media obișnuită, pentru a atrage lumea în „ezitarea vaccinului” și a ne împiedica să vaccinăm toți bărbații, femeile și copiii din universul fizic, în mod repetat, în mod continuu, pentru atâta timp cât „experții medicali” consideră necesar.

Iată doar câteva exemple ale lucrului lor manual …

Și apoi sunt toate persoanele de pe Facebook care își împărtășesc poveștile despre cei dragi care au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul Covid, pe care „verificatorii de fapte” ai Facebook fac tot posibilul să-i discrediteze cu „notificările de verificare a faptelor” cu aspect oficial. De exemplu …

OK, îmi dau seama că este incomod să fii nevoit să te confrunți cu lucruri de genul acesta (de exemplu, corporații globale precum Facebook insinuează că aceste persoane mint sau folosesc moartea bruscă a celor dragi pentru a-i descuraja pe alții să se vaccineze), mai ales dacă încerci doar să urmezi ordinele și să repeți propaganda oficială … chiar și cei mai fanatici Cultiști Covidieni au probabil încă o bucată de empatie umană îngropată adânc în inimile lor reci. Dar există un război informațional, oameni buni! Sunteți fie cu corporatocrația, fie împotriva ei! Nu este momentul să devii scrupulos sau, știi, să manifești public un pic de compasiune. Ce ar crede prietenii și colegii tăi despre tine ?!

Nu, denunțați autorităților acești anti-vaccin, strigați-le pe rețelele de socializare, stingeți facultățile de gândire critică și puneți-vă la coadă pentru a vă vaccina! De vaccin depinde soarta speciei umane! Și, dacă aveți noroc, poate GloboCap vă va oferi gratuit unul dintre aceste tatuaje numerice cu vaccin Covid!

Tradus din CONSENT FACTORY

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button